Aquest Nadal, regala ('t) la Time Out Box negra!

Regalar a un ‘foodie’ 10 àpats en els 10 millors restaurants de la ciutat és un gran encert, no?
Time Out Box negra
Time Out Box negra
Advertising

Tots tenim un ‘foodie’ a la família o entre els amics. Ja sabeu, aquell que sempre proposa lloc per menjar, aquell a qui li encanta encarregar-se de fer la reserva, aquell que gaudeix com un nen amb els food trucks dels festivals… En definitiva, un ‘foodie’ en tota la seva essència, i què millor que regalar-li una experiència gastronòmica per a aquest Nadal? Amb la ‘Time Out Box: 10 dels millors restaurants’ no només li regalaràs una experiència, li’n regalaràs 10!

L’afortunat o afortunada es podrà entaular en 10 dels millors restaurants de la ciutat, sempre amb un acompanyant, i només pagarà la meitat del total de l’àpat! A més, podrà reservar sense restriccions d’horaris ni de dates durant tot un any. I no tindrà l’obligació d’informar de la promoció quan faci la reserva! Serà tan senzill com treure la targeta en el moment de pagar i estalviar-se la meitat del preu.

Sabeu què és el millor? Doncs que cada capsa costa 49 euros i us estalviareu fins a 450 euros. Quina barbaritat... i quina oportunitat!

La ‘box’ inclou restaurants tan reconeguts com l’Espai Kru, un dels millors llocs d’Espanya per gaudir del marisc en versió creativa; el Sergi de Meià, el restaurant per excel·lència de cuina catalana de proximitat, o l’Informal by Marc Gascons, un xef amb Michelin que redefineix les receptes de cuina mediterrània amb una brasa d’avantguarda.

Sabem que és una oportunitat d’allò més temptadora, així que no ho dubteu i autoregaleu-vos-en una també aquest Nadal!

COMPREU-LA AQUÍ I NO US EN QUEDEU SENSE!

Els 10 restaurants de la capsa

Sergi de Meià
Maria Dias
Restaurants, Cuina creativa

Sergi de Meià

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Restaurant amb nom propi: la implicació del xef és absoluta. I també la seva proximitat. Sergi de Meià és un cuiner i un restaurant on literalment es menja el paisatge. Fer el seu menú de degustació és gaudir d'un passeig gastronòmic inspiradíssim i desacomplexadament català per tot el territori i els seus petits productors, des de la truita de Tavascan a la vedella ecològica dels Pirineus. 

Mano Rota
Maria Dias
Restaurants, Cuina internacional

Mano Rota

icon-location-pin El Poble-sec

Amb una barra baixa estil japonès i espai per a còctels, Bernat Bermudo fusiona tradicions culinàries molt allunyades, com la tailandesa, la peruana o la catalana, amb grans resultats. Un exemple: un sofregit thai amb crestes de gall i lluç cuit en fulles de plàtan. Compartiu plats, i munteu-vos el un menú degustació espectacular.

Advertising
Maria Dias
Restaurants, Cuina creativa

Etapes

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

La filosofia dels germans Pol i Dídac Montes implica una proposta gastronòmica orientada a la recuperació dels sabors de la nostra cuina. I el nivell és espectacular (incloent-hi un servei familiar però molt professional): versatilitat, enginy i producte superlatius vehiculats tant en un generós menú de migdia com en un luxuriós de degustació. El ravioli d'ànec, crema de foie gras i taronja confitada!

Time Out diu
Maria Dias
Restaurants, Espanyola

Capet

icon-location-pin Ciutat Vella

En un Gòtic ple de croquetes en sèrie i asiàtics de cartró, el Capet brilla amb una llum difícil d'imitar. L'Armando Álvarez és un xef d'aquells que fan el més difícil: tenir una bona idea aplicada amb mestria a plats de creació, que esdevenen els seus propis referents sense voler vendre cap moto, només el sabor. Un exemple: uns espàrrecs amb crema d'ortigues de mar, mújol i anet.

Time Out diu
Advertising
Due Spaghi
Maria Dias
Restaurants, Italiana

Due Spaghi

icon-location-pin Sant Antoni

Quina cuina germana de la nostra venera el producte, la salsa de tomàquet i l'oli d'oliva? Bingo: la italiana. Due Spaghi té com a subtítol 'cuina italocatalana', i aquesta és una etiqueta que no se'ls fa ni gran ni petita. El cantó menys explotat de la fusió, l'encreuament entre famílies, aquí dona un resultat excel·lent: els seus 'pappardelle' amb ragù de conill són un clàssic de Barcelona. 

Time Out diu
Maria Dias
Restaurants, Espanyola

Espai Kru

icon-location-pin El Poble-sec

El que va començar com un entresolat del Rías de Galicia ha evolucionat en una de les propostes d’alta cuina més personals. Un fet objectiu és que aquí hi trobareu un dels millors mariscos d'Espanya. Un altre és que la mà freda del xef Ever Cubilla engrandeix el poder cru marí amb receptes inapel·lables: com un 'tiradito' de moll amb llet de tigre de mango. Escolta, oh Michelin. 

Advertising
Cecconi's
Maria Dias
Restaurants, Italiana

Cecconi's

Més enllà de la seva vinculació amb el Soho House –és el restaurant del club, encara que obert a tothom–, s'ha consolidat com una referència inapel·lable de la restauració italiana de Barcelona. Aquí hi trobareu un menjar italià de primera categoria:pasta feta a mà i mariscos i plats són els seus forts. Els espaguetis amb llagosta i bitxo són un prodigi de sabor en alta definició.

Time Out diu
El Cinco
© Maria Dias
Bars i pubs, Cocteleries

El Cinco

icon-location-pin Les Corts

On va haver-hi el mític Nitsa, en Josep Armenteros ha bastit una visió personal de la tradició catalana sense jocs de mans ni virtuosismes superflus, sinó assumint riscos en plats saborosos i que no apel·len a la infantilització del paladar ni a les modes. Exemples: conill farcit de calçots amb romaní o perdiu amb cols. Les postres –el xef va ser pastisser de Gaig– també són de traca.

Time Out diu
Advertising
Informal
Maria Dias
Restaurants, Cuina creativa

Informal by Marc Gascons

icon-location-pin El Gòtic

Marc Gascons –una estrella Michelin a Els Tinars de Llagostera– és un dels grans responsables que la modernitat 'gastro' passi per la brasa. El producte, amb l'inconfusible toc mestre del fum i mà d'autor –graelles basques, argentines i japoneses–, es concreta en plats que són el paradigma platònic del sabor: uns ceps a la brasa amb pesto d'herbes, figues, pinyons i parmesà, per exemple.

Bar Muy Buenas
Maria Dias
Restaurants, Catalana

Bar Muy Buenas

icon-location-pin El Raval

La cuina catalana que aquí us trobareu és anàloga a la restauració d'aquesta joia modernista que es va inaugurar com a bar el 1924: una intervenció a fons, feta amb paciència d'orfebre, per aconseguir alguna cosa nova basada en la tradició. Un exemple: les mandonguilles amb sípia de tota la vida fetes en dues coccions –fons de sípia i sípia a la planxa– et desencaixen la mandíbula

Advertising