Gin Show Barcelona

Què fer Gratis
1 de 5 estrelles
(2Comentaris)
Gin Show Barcelona
Gin Show Barcelona

La terrassa de l'Hotel W serà testimoni de la catorzena edició del Gin Show, una trobada única que arriba a Barcelona per donar a conèixer als barcelonins les últimes novetats de les marques de ginebra més importants del mercat espanyol, oferir als assistents interessants masterclasses, per oferir diverses competicions que posaran a prova les seves habilitats, sorprenents harmonies gastronòmiques i presentacions dels millors còctels i combinats a base de les millors ginebres i tòniques premium del moment. La cita, imperdible per a qualsevol amant del Gin Tonic comptarà, a més, amb una barra de ginebres nacionals i internacionals amb més de 80 referències. Durant la tarda tindrà lloc el concurs 'El toc especial dels Sentits', on els més curiosos posaran a prova el seu olfacte, vista i gust per esbrinar els més de 60 botànics que hi haurà representats per Toc Especial.

Average User Rating

1 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:2
LiveReviews|2
11 people listening
1 of 1 found helpful

A la meva parella i a mi ens hagués encantar assistir, però hem trucat i es veu que per anar-hi has de ser professional del sector o representant d'un mitjà de comunicació. Sí que és gratis, però no hi pot entrar tothom... Trobo que aquesta informació hagués estat necessària. 


Si no eta professional, no pots accedir... ho sent Time Out, però aquesta frase de l'article us la podeu estalviar (...per donar a conèixer als barcelonins.) Igualment gràcies per la info.