#GlòriesLive

Què fer
Glòries Live
1/3
Glòries Live
2/3
Glòries Live
3/3

Time Out diu

Jazz, soul i pop en directe omplen de festa els dijous de juny a l’Eix Comercial Glòries

El seu nom és #GlòriesLive, o Glòries en directe, que és la millor manera d’experimentar un espai ple de gastronomia, oci i comerç: de primera mà. Aquest mes de juny, la música de Sheila Weaver, Mar Expósito i exter envaeix l'Eix Comercial Glòries per convertir-lo en una vivència única i completa en un ambient 100% estiuenc.

Original d’Atlanta i amb una vocació musical definida des de ben petita, la vocalista Sheila Weaver serà l’encarregada d’omplir l’escenari el dia 13 de juny amb les seves sonoritats hereves de noms mítics com James Brown, Aretha Franklin o Ramsey Lewis. Unes sonoritats que s’han traduït en projectes de la cantant com els trios Sparklin Brown Sugar, The Supremes o el seu treball ‘Alligator Woman’.

El 20 de juny serà el torn de Mar Expósito, cantant i ballarina nascuda a Barcelona i amb arrels andaluses. Amb una extensa experiència el món musical i de l’animació, les seves actuacions són un autèntic viatge que travessa estils i ritmes, des del jazz i el soul fins als hits més actuals, passant per grans èxits dels vuitanta. Eclecticisme i bon ambient al poder!

El cantant britànic Lexter, que fa bandera de la seva versatilitat sobre les taules, serà qui tancarà el cicle el dijous 27 de juny. L’autor de temes com ‘Freedom To Love’ i ‘Summer Feeling’ és un autèntic professional de la veu i això l’ha portat a embarcar-se en gires internacionals per tot Europa, Àsia i Amèrica, a fer nombroses aparicions a la televisió i a actuar al costat d’artistes com Snoop Dog o Enrique Iglesias.

No n’hi ha cap mena de dubte: aquest mes de juny, els dijous poden ser la glòria.

Per Contingut patrocinat

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening