MineralExpo Barcelona-Sants 2019

Què fer
MineralExpo
1/4
MineralExpo
2/4
MineralExpo
3/4
4/4
MineralExpo

Time Out diu

Si sou dels que no podeu evitar la fascinació pel món dels minerals, els fòssils o l’energia de les pedres, teniu una cita imprescindible

Voleu descobrir què hi ha darrere de cada mineral? O trobar els fòssils més curiosos? O fer-vos amb peces úniques de bijuteria de pedra fina natural? Doncs ara és la vostra oportunitat, perquè aquests tres elements s’uneixen, un any més, a la fira MINERALEXPO que s'instal·la a les Cotxeres de Sants els dies 1, 2 i 3 de març.

Tots els amants d’aquests elements extraordinaris que us vulgueu convertir en autèntics col·leccionistes i buscadors de minerals, o tots els curiosos que vulgueu conèixer més coses d’aquest món tan interessant i divers, teniu una cita a MINERALEXPO. Cada dia hi haurà tallers introductoris als minerals per conèixer més de prop el món de la mineralogia i de les pedres. Podreu fer saber més d’alguns minerals, com les seves propietats, com es formen i on es poden trobar. També hi haurà xerrades sobre els meteorits i el seus orígens o sobre l’ús que es feia de les pedres en les cultures prehistòriques del nostre país. A més a més, pels més atrevits, es podran comprar minerals i fòssils de col·lecció per decoració, així com la bijuteria més exclusiva, com ara collarets, anells o polseres.

No dubteu en apropar-vos al llarg dels tres dies que dura la fira! A més, l'entrada i totes les activitats i xerrades són gratuïtes.

Horaris: Divendres de 15 h a 21 h, dissabte de 10 h a 21 h i diumenge de 10 h a 19:30 h.

 

Per Contingut patrocinat

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening