Bodega Sopena

Restaurants Sant Martí
1 M'encanta
Guarda-ho
Bodega Sopena
Ivan Moreno

Molts dels antics cellers que han arribat fins als nostres dies poden tenir un punt de rònec. No pas la Bodega Sopena, que ja des del carrer crida l'atenció per la seva porta de fusta, les lletres tridimensionals i el vidre que anuncia els productes a la venda en polida cal·ligrafia modernista.

La Sopena funciona més com a botiga que com a bar: ofereixen vins i licors a doll, però també alcohol embotellat, i disposen d'una bona varietat de caves i cerveses de la terra. Unes poques cadires testimonien que també s'hi pot degustar el vi in situ, acompanyat per alguna llauna 'vermutera'. Fins i tot venen ous frescos en els tradicionals cistells de metall.

A finals del segle XIX, això era una fàbrica de licors, on s’elaboraven anisats i absentes. Ara hi trobareu un temple dedicat al culte al musclo i al vermut de qualitat. Fa 40 anys que la família Sopena va agafar el negoci, i va transformar aquella desferra de botes centenàries de vi i destil·lats en el que és ara, una de les tavernes més populars de la ciutat. Els caps de setmana, davant del taulell on despatxen la beguda, s’hi fa una cua que surt al carrer.

Publicat

Lloc de la ubicació Bodega Sopena
Contacte
Adreça Clot, 5
Barcelona
08018
Horaris De dl. a ds. de 10 a 14.30 h, i de 17.30 a 22 h. Dg. de 10 a 15 h.
Transport Encants (Línies, L2), Clot (Línies, L1-L2)
LiveReviews|0
1 person listening