Si voleu viure una experiència gastronòmica de primer nivell en un dels restaurants més sorprenents i espectaculars de la nostra ciutat, no us perdeu aquesta proposta! Tunateca Balfegó, l'espai gastronòmic de Barcelona que diàriament ret ret culte a la tonyina vermella del Mediterrani de primeríssima qualitat, convida un cop al mes a un xef procedent d’un restaurant amb estrella Michelin per elaborar un menú d’allò més exclusiu.
La pròxima Nit d'estrelles Michelin tindrà lloc el dijous 23 de maig i el xef convidat serà el basc Martín Berasategui, que reuneix deu estrelles Michelin i està al capdavant de diversos restaurants propis, entre ells el que porta el seu nom a la població de Lasarte - Oria de Guipúzcoa. El menú degustació, que inclou maridatge de vins, no us deixarà indiferents! Els xefs l'estan preparant amb molta cura i imaginació i, tot que encara no és definitiu, i estan pensant plats com el tàrtar de tonyina Balfegó sobre cruixent de tinta de calamar i gel de yuzu o l'amanida líquida de medul·la de tonyina, salicòrnia en escabetx i aire Omega 3. Un plaer garantit!
No oblideu reservar la vostra plaça amb temps, perquè l’aforament és limitat.