Nit de reis

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Direcció i dramatúrgia: Adrià Aubert. Amb: Laura Aubert, Mònica Barrio, Queralt Casasayas, Bernat Cot, Núria Cuyàs, Ricard Farré, Xavi Frau, Lluna Pindado, Arnau Puig, Josep Sobrevals.
 
La naturalitat amb què Els Pirates fa servir la música aporta frescor a les seves produccions, ja per si carregades d'energia positiva. És el que transmet també la seva posada en escena de 'Nit de reis'. L'atmosfera que construeixen -en procés d'adaptació al saló del Maldà- és especialment interessant en les delicades escenes de transició, quan Shakespeare reposa, i en els moments en què els personatges semblen reflexionar sobre les seves accions en micropauses, quan semblen preparar-se per a la seva pròxima crueltat.
 
Tot té un lleuger aire a pel·lícula de Kusturica. Potser els convindria donar el pas definitiu per fer més salvatge del tot aquesta comèdia de desitjos creuats. S'han quedat en un correcte punt intermedi. Estan -això sí- les ganes i una companyia entregada, amb menció especial per a Laura Aubert, un gran bufó amb dots musicals.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers