Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
canya i tapa

Bars amb tapes gratis a Barcelona

Descobrim els locals més generosos de la ciutat, els que acompanyen les canyes amb una tapa gratis!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Reconeguem-ho: Barcelona no és Granada ni Madrid. No sabem per què, però l'agradable costum de rebre una tapa quan demanes una cervesa no s'estila molt a la nostra ciutat, fins al punt que alguns locals li diuen tapa a un frugal plat de pipes o fruit secs amb extra de sal. Però a la ciutat encara hi ha alguns bars que naden a contracorrent, locals on podreu tastar amb cada canya diferents propostes gastronòmiques gràcies a la vostra cara bonica, o simplement perquè volen que t'hi quedis a prendre una altra. Feu bon coixí a la panxa mentre preneu unes canyes en algun d'aquests bars de la ciutat: els més generosos de Barcelona!

Gata Mala
  • 4 de 5 estrelles
  • Bars i pubs
  • Bars de tapes
  • Gràcia
  • Crítica de Time Out
La canya de Moritz del Gata Mala és de doctorat Honoris Rauxa. Ja paga la pena visitar aquesta llauna de sardines només per tastar les seves provetes d’ordi català, però també ajuda que amb la cerveseta et regalin una tapa. I no parlo de patates xip o pelleringa de bull. Aquí us posareu les botes: les viandes en miniatura són teca de la bona. Haureu d’emprar els colzes per fer-vos forts a un racó de la barra. I quina barra: de les seves entranyes no paren de sortir tapetes delicioses per a la Germandat de la Canya Afterwork. Mentre espereu el regal i assaboriu la birra, podeu passar el temps veient les fotos i delícies pictòriques que adornen el local.
Cassette Bar
  • 4 de 5 estrelles
  • Bars i pubs
  • El Raval
  • Crítica de Time Out
El cert és que aquest espai té una virtut que altres locals ni ensumen: ha aconseguit trobar un punt d'equilibri perfecte entre ànima retro i esperit futurista. La combinació funciona, perquè en lloc d'anar a l'engròs i caure en els tòpics de l'escena cool, se centra en petits detalls que deixen un regust molt agradable. Un d'aquests detalls són les tapes que ofereixen amb les consumicions. A la tarda i al vespre, us regalaran diferents propostes per picar amb la vostra beguda, com per exemple una croqueta de calamar amb tinta que us fara salivar només veure-la!
Publicitat
Casa Mayo
  • Bars i pubs
  • Bars de tapes
Aquest gallec regentat per una família és un dels tresors més ben guardats del barri de Sants. Més enllà d'un menú molt competent per 9,50 €, a Casa Mayo us serviran un pintxo deliciós amb cada canya que demaneu. La seva decoració austera i senzilla amaga bon producte fresc i un cambrer –el David– que us tractarà com si fóssiu de la família. No deixeu de tastar ni el 'lacón' ni el pop a la gallega!
Daniel Café
  • Restaurants
  • Francesa
  • El Parc i la Llacuna del Poblenou
  • preu 1 de 4
On abans hi havia el restaurant Punx, Daniel Brin ha obert el seu propi bistrot. Nascut a Perpinyà però barceloní des de fa set anys, Brin es va proposar obrir un espai on poder gaudir de bona cuina francesa a un preu assequible. El paté artesà, la ‘quiche’ o la ‘cocotte’ són dignes de menció, però també les carns, que es desfan a la boca. Per cada canya que demaneu (1,50 €) us regalaran diferents tapes, que van des d'una senzilla torrada de pernil o formatge fins a propostes d'autor com el paté d'anxova.


Publicitat
La Xula Taperia
  • Bars i pubs
  • Bars de tapes
  • Vila de Gràcia
  • preu 1 de 4
Combinació interessant: La Xula Taperia barreja l'efervescència madrilenya de la canya i tapa –amb cada beguda posen un mos gratis– amb la cuina creativa. Les seves canyes estan tirades d'una manera immillorable, i les tapes s'assimilen a la cuina creativa en petit format i ànim molt informal. Exemples? La coca amb tataki de tonyina i mostassa o el burrito de pringà –la carn del rostit andalús–, espinacs i formatge.
Le Cucine Mandarosso
  • Restaurants
  • Italiana
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • preu 2 de 4
El rei de Le Cucine Mandarosso és Pietro Leonetti, un noi amb ulleres de pasta, arracades a les orelles i barbeta que va decidir montar un restaurant italià amb l'Anna, una companya de la facultat. Com a bon esperit inquiet, en Pietro no podia conformar-se amb el típic restaurant de pizza o pasta i estovalles de quadrets, així que va muntar un restaurant on cada dia s'ofereixen coses diferents. Els diumenges al vespre podreu gaudir d'un genial aperitiu italià completament gratuït amb la vostra beguda.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat