Bars de Sarrià

Els millors locals del barri

0

Comentaris

comments.add +

Trobes a faltar algun bar important de Sarrià? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Mirablau

Mirablau Scott Chasserot

Mirablau

 • Preu: 2/4

Al Mirablau s'uneixen diferents generacions d'enamorats o simplement d'amics, cercant una de les millors vistes que ofereix Barcelona amb aquell ambient que ens brinda Sarrià, Tres Torres, Pedralbes... Gent de 17 anys o de 60, tothom hi té cabuda perquè la diversió no té edat.

 1. Manuel Arnús, 2, Sarrià-Sant Gervasi, 08035
Informació
Canalla

Canalla

Canalla

 • Preu: 2/4
 • Recomanat

Deliciosa dualitat: a baix és el bar de tapes El Canalla, amb bones braves, pop a la gallega i mandonguilles amb sípia, entre d'altres. A dalt és El Canalla, amb entrecots i peixos a la brasa de traca i mocador. I la seva terrassa ofereix les millors vistes al vell Sarrià.

 1. Major de Sarrià, 110, Sarrià-Sant Gervasi, 08017
Informació
Panino Silvestre

Panino Silvestre

Panino Silvestre

 • Recomanat

L'empresari de la moda Gonzalo Comellas s'ha reinventat com a empresari dels entrepans. El Panino Silvestre és porducte de les seves estades a Milà: hi trobareu entrepans italians, com han de ser; calents per fora i freds per dins. Tot l'embotit ve directe de Milà. Hi podeu menajr delícies com l'entrepà de 'porchetta' (porc rostit a la brasa amb mel) i també bones piadines.

 1. Major de Sarrià, 92, Sarrià-Sant Gervasi, 08017
Informació
Bodega Josefa

Bodega Josefa Carla Tramullas

Bodega Josefa

Poca broma amb aquest celler Far West. Des de fa anys i panys dóna guerra als cims graciencs, ofereix uns àpats casolans per sucar-hi pa, serveix el cafè com Déu mana (en got de postguerra) i té un dels xèrifs més entranyables de la ciutat com a mestre de cerimònies. Un temple confederat on no podràs dir 'un dels dos sobra aquí, foraster' sense patir-ne les conseqüències.

 1. Saragossa, 86, Sarrià-Sant Gervasi, 08006
Informació
Sandwichez

Sandwichez

Sandwichez

 • Preu: 1/4
 • Recomanat

Aquesta petita cadena d'entrepans, muntada per qui va ser director de Viena, ofereix entrepans freds i calents fets amb bona matèria prima i imaginació. El que triomfa més és el New Yorker, una delícia de pastrami amb espinacs, mostassa i ceba sofregida. El café és molt bó, la llet és fresca de granja.

 1. Capitán Arenas, 3, Sarrià-Sant Gervasi, 08034
Informació
La Royale

La Royale

La Royale

 • Preu: 2/4
 • Recomanat

Amb receptes creades per Paco Pérez, estrella Michelin, aquesta hamburgueseria gurmet ofereix carn de tots els continents: vedella japonesa, irlandesa o argentina i ànec xinès en són algunes. I disposen de carta de gintònics curosament preparats.

 1. Plaça del Camp, 5, Sarrià-Sant Gervasi, 08022
Informació

Cosme Vins

Una carismàtica bodega amb tots els clàssics i també amb un apartat gastronòmic, amb embotits, conserves, caviar i xocolates.

 1. Aribau, 292, Sarrià-Sant Gervasi, 08006
Informació

Els usuaris diuen

0 comments