Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Albert Pla
Foto: Oso Polita

Albert Pla llança 'Bombas en Madrid' amb la col·laboració d'Alfred García

L'artista de Sabadell ha presentat la nova cançó mentre continua la seva gira 'Rumbagenarios' per l'Estat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de tornar a estar en el focus mediàtic pel seu paper a 'La Mesías', l'aclamada sèrie dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo, Albert Pla ha deixat (per ara) les càmeres de televisió per tornar als escenaris. L'artista sabadellenc està submergit en la gira 'Rumbagenarios', que va iniciar el passat 11 de novembre a Girona, cosa que no li ha impedit publicar aquesta nova cançó. Pla ha presentat 'Bombas en Madrid', un tema en col·laboració amb Alfred García que ja havia cantat en directe, però encara no estava disponible la versió d'estudi.

Com ja té acostumat al seu públic, en aquest darrer treball Albert Pla torna a cantar sense pèls a la llengua i amb la ironia que el caracteritza. La cançó gira entorn del concepte de bomba tant de manera literal com metafòrica i, durant algun dels seus directes, la va interpretar davant una obra de grans dimensions que feia referència al 'Guernica' de Picasso. Ara, el tema, produït per Oso Polita, ja està disponible a totes les plataformes digitals.

A més de posar la veu, Alfred García ha estat un dels responsables que la cançó es gravés en un estudi, ja que va participar activament en la composició de la cançó i va ser ell qui va afegir el so de la guitarra. Albert Pla no és l'únic que s'ha posat davant una càmera aquests últims mesos, Alfred García també s'ha convertit en una de les cares habituals de TV3 per formar part del jurat de la tercera temporada d'Eufòria.

25 anys de carrera

Albert Pla és un dels artistes més polivalents del panorama i, al llarg dels seus 25 anys de carrera ha treballat al cinema, la televisió i dins la indústria de la música al costat de figures com Pedro Almodóvar, Álex de la Iglesia i Isabel Coixet, entre d'altres. Tot i el seu llarg recorregut professional, la seva carrera va arribar al seu punt més àlgid amb l'estrena de 'La Mesías', amb la que va guanyar el Premi Feroz a Millor Actor de Repartiment d'una sèrie.

Albert Pla gira 'Rumbagenarios'
Foto: Cartell gira 'Rumbagenarios'

Tot i el seu èxit a la petita pantalla, el de Sabadell va tornar a la música i ara continua immers dins la seva gira amb la qual trepitjarà diverses sales i festivals del país com el Cruïlla, l'11 de juliol, i el Festival (a)phònica, el 28 de juny a Girona.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat