Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bubble planet
Bubble planet

Barcelona acollirà l'espectacular exposició immersiva sobre bombolles que triomfa al món

'Bubble planet' arriba a la ciutat en exclusiva dins l’Estat espanyol després d’haver passat pels Estats Units, Londres i Milà

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Nedar entremig de centenars de bombolles deu ser molt i molt plaent. O no. Ens hi juguem alguna cosa? El resultat el tindrem a partir del 19 d’abril quan l’experiència immersiva 'Bubble planet' arribi a la ciutat. Es tracta d’una activitat sensorial plena de colors pastels i fantasia que, a partir de la realitat virtual i la constant interacció amb el públic, genera onze entorns temàtics diferents per despertar el nen que tenim dins. I sí, un d’aquests entorns és una enorme piscina de bombolles.

L’experiència se centra principalment en les bombolles, les seves formes i mides, però també hi ha jocs d’il·luminacions, per exemple, o gronxadors. Durant una hora (o hora i mitja, depenent del que trigueu a fer el recorregut), passareu per sales com 'Escapada en globus', on la tecnologia permet simular un vol en globus aerostàtic; 'Sala dels núvols', on descansareu sobre matalassos inflats, o 'Efecte bombolles', on jugar amb esferes de totes les dimensions, entre d’altres. Un món multisensorial que posa a prova els cincs sentis d’una manera original i entretinguda.

Bubble planet
Bubble planet

Després d’haver passat per ciutats com Londres o Milà, i també haver fet un tour pels Estats Units, 'Bubble planet' arriba ara a Barcelona en exclusiva a l’Estat espanyol durant el mes d'abril. Les entrades per l’activitat surten a la venda el pròxim 27 de febrer, però la llista d’espera ja està oberta al públic. El seu preu és de 14,90 euros per als adults i 11,90 euros per als infants. 

NO T'HO PERDIS: Una exposició immersiva sobre Pinotxo 

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat