Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Heura
Foto: Instagram / @heurafoods.es

Heura regala 20.000 plats gratis a diversos restaurants de tot l'Estat durant un mes

La iniciativa de la coneguda marca de carn vegetal estarà disponible a Barcelona i a altres ciutats catalanes com Badalona i Sabadell

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si entreu a Instagram, segur que coneixeu el perfil d'Heura. La marca de carn vegetal es va fer viral fa un temps i des de llavors és una de les més conegudes del món amb propostes fetes amb pollastre, boví, porc i peix vegetal que han revolucionat el sector. Ara, l'empresa ha anunciat una altra iniciativa innovadora: un festival gastronòmic que regalarà 20.000 plats arreu de l'Estat fets amb els seus productes. "El primer festival que no es cancel·la per pluja, on entres (i menges) gratis i no perdeu el mòbil", explica la marca en un comunicat.

L'Heura Fest se celebrarà a 31 ciutats de l'Estat i a Barcelona ja ha donat el tret de sortida. Fins a finals d'aquest mes d'abril, diversos restaurants de la ciutat oferiran gratis un dels seus plats estrella que inclou algun dels productes d'Heura. La iniciativa col·labora amb 18 insígnies de restauració diferents amb 179 punts de venda repartits arreu de l'Estat i a Barcelona podreu trobar-ne alguns com Las Muns, El Pibe, Tasty Poke, Garden Pizza i The Black Trurtle, entre d'altres.

A més de Barcelona, el festival també se celebra a altres ciutats catalanes com Sant Cugat, Badalona, Terrassa, Castelldefels, Granollers, Cornellà, Esplugues de Llobregat, Igualada i Sabadell. Per aconseguir un dels 20.000 plats gratuïts de la iniciativa, només us heu d'aprpar a un dels locals dels restaurants que hi participen i escollir la vostra opció preferida. Si no us podeu apropar de forma presencial, també el podeu demanar 'delivery' per a que us el portin a casa.

Una marca que triomfa entre les celebritats

Des que els activistes Marc Coloma i Bernat Añaños van crear la marca l'abril de 2017 per solucionar qüestions d'una indústria alimentària que depèn massa de la proteïna animal, Heura Foods no ha parat de créixer. Els seus productes no només han captivat a les celebritats, sinó que algunes d'elles fins i tot han volgut convertir-se en inversors de l'empresa. Alguns d'ells són Ricky Rubio, Sergio Busquets, Sergi Roberto i David Broncano, entre d'altres, un suport econòmic que podria situar la firma com la marca líder a Europa de productes vegans.

Heura Foods també és coneguda per les seves col·laboracions. La darrera ha estat amb les jugadores del Barça, que cuinaven diversos productes de la marca mentre Inés Hernand, influencer i comunicadora, les entrevistava. Les col·laboracions amb esportistes ja són un recurs habitual d'Heura, i professionals com Cesc Escolà i Aitana Bonmatí s'han aliat amb l'empresa per desmentir falsos mites com que seguir una dieta vegana no és compatible amb dedicar-te de manera professional a l'esport.

NO T'HO PERDIS: Arriba a Barcelona el primer festival dedicat al croissant

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat