Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Harry potter: The exhibition'
Foto: Harry potter: The exhibition

L'exposició més completa sobre Harry Potter ja es pot visitar a Barcelona

La mostra immersiva 'Harry potter: The exhibition' s'ha inaugurat al Port Vell després de passar per Nova York i París, entre altres ciutats del món

Borja Duñó
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Borja Duñó
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

És segurament el mag (de ficció) més famós del món. Harry Potter, 26 anys després d'aparèixer per primera vegada en una novel·la, continua arrossegant masses, en aquest cas amb una exposició interactiva i immersiva anomenada 'Harry potterThe exhibition', la més completa que s'ha fet mai sobre el món màgic de l'heroi de J.K. Rowling.

Més d'un milió i mig de persones ja han visitat la mostra immersiva que ha passat per ciutats com Nova York i a París, i ara també ho fa per Barcelona, al Port Vell, on estarà fins al 7 d'abril. Ja podeu comprar les entrades a través de la seva pàgina web a partir de 19 €, tot i que, si sou autèntics fans del mag, també existeix l'entrada VIP per 59 €, que inclou l'accés a la mostra a qualsevol hora del dia i algunes sorpreses.

'Harry potter: The exhibition'
Foto: 'Harry potter: The exhibition'

Només entrar-hi, us donaran una 'snitch' daurada que haureu de portar lligada al canell al llarg de tota la visita, una mena de polsera que servirà com a contacte amb el món màgic de J.K Rowling.

Recreacions i activitats

En la visita, podreu fer activitats com jugar a quidditch, fer-vos una foto amb la famosa escombra voladora, crear pocions i enfrontar-vos a les vostres pors en el mirall d'Oesed. També passejareu entre recreacions d'escenaris i personatges de les pel·lícules tant de 'Harry Potter' com d''Animals fantàstics', i veureu l'attrezzo i els vestits de les pel·lícules i de la producció de Broadway.

L'exposició ha estat creada per Imagine Exhibitions (que ja n'ha fet sobre 'Els jocs de la fam', 'Angry birds', 'Jurassic World' i 'Downton Abbey'), Warner Bros i EMC Presents.

'Harry potter: The exhibition'
Foto: 'Harry potter: The exhibition'
'Harry potter: The exhibition'
Foto: 'Harry potter: The exhibition'

Les zones més destacades

El recorregut us endinsa en l'univers de Harry Potter, com ara la sala 'De la pàgina a la pantalla', on hi ha la primera edició de Harry Potter i la pedra filosofal; la sala 'Castell de Hogwarts', una experiència immersiva de la mà de personatges icònics com el Pi Cabaralla i els Demèntors; i la sala de les 'Cases de Hogwarts', que recull totes les cases de Hogwarts i on gaudireu de la companyia de l'històric Barret Seleccionador.

'Harry potter: The exhibition'
Foto: Stephanie Ramones

NO T'HO PERDIS: Les exposicions immersives de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat