Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pantera
Barcelona Rock Fest Pantera

Pantera i Soziedad Alkoholika se sumen al cartell del Barcelona Rock Fest

Amb aquestes noves incorporacions i d’altres, el festival tanca el cartell de la seva pròxima edició

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El festival Barcelona Rock Fest ha tancat el cartell de la seva pròxima edició amb una gran sorpresa, i és que, la banda de 'metal' Pantera actuarà als seus escenaris. Després de més de dues dècades sense actuar a Barcelona, el grup nord-americà, autor d’àlbums com 'Vulgar display of power' o 'Cowboys from hell', ha confirmat la seva assistència a l’esdeveniment el dia 6 de juliol. L’actuació del quartet liderat per Philip Anselmo i el baixista Rex Brown, acompanyats per Zakk Wylde a la guitarra i Charlie Benante a la bateria suposarà, per tant, una data única a Espanya per gaudir de la seva música.  

Els Pantera no han estat l’única incorporació final al cartell. D’entre els nous artistes confirmats hi ha la banda dels vitorians Soziedad Alkoholika (S.A.), que despunten pel seu so 'trahs metal' i 'hardcore punk' i que presentaran el seu imminent nou disc 'Confrontación'.  

Soziedad Alkoholika
Barcelona Rock Fest / Julen EstebanSoziedad Alkoholika

També s’han sumat a aquesta edició el grup Ratos de Porão, que portaran el seu hardcore punk brasiler als escenaris; Primal Fear, amb el seu metal germànic, i Korpiklaani, els finlandesos que toquen folk-metal. Pel que fa a bandes nacionals, el tancament de cartell ha anunciat que se sumen les bandes barcelonines de punk i 'trash metal' (respectivament) Motosierras i Terminal Violence, així com Ángeles del Infierno, autors de l’àlbum de heavy 'Pacto con el diablo'.

Tots aquests noms se sumen als anteriorment anunciats per l’organització del festival com: Europe, Deep Purple, Parkway Drive i Blind Guardian, entre molts d’altres. 

Barcelona Rock Fest 2024 (dates, entrades i preus)

Santa Coloma serà la localitat que aculli aquest festival durant els pròxims 5, 6 i 7 de juliol al Parc de Can Zam. Les entrades ja estan disponibles a través del web oficial del Barcelona Rock Fest i el preu de l’abonament dels tres dies és de 210 euros.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat