Trobada dels Tres Tombs: Barcelona s'omple de carruatges!

El diumenge 11 de maig carruatges i cavalls d'arreu de Catalunya es concentren a la ciutat a la XVII Trobada de la Federació Catalana dels Tres Tombs

0

Comentaris

comments.add +


Aquest diumenge 11 de maig els carros substituiran els cotxes a Barcelona! Enguany la trobada de la Federació Catalana dels Tres Tombs –que reuneix les associacions d'aficionats als animals, carruatges i eines del camp– se celebra a Barcelona i la ciutat s'omplirà de carruatges que vindran des de tots els racons de Catalunya.

A les 11.30 h començarà des de plaça Espanya una cercavila que comptarà amb carros i genets de diferents pobles de Catalunya, així com representants de gremis de la ciutat, hípiques, colles i unitats muntades de la Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra.

El recorregut d'anada seguirà aquests carrers: plaça d'Espanya, Floridablanca, Ronda de Sant Antoni, Universitat, Pelai, plaça de Catalunya, Fontanella, Via Laietana i Jaume I, fins arribar a plaça de Sant Jaume. Els carruatges faran el camí de tornada per Ferran, pujaran per la Rambla i continuaran per plaça de Catalunya, Ronda Universitat, plaça Universitat, Ronda de Sant Antoni, Sepúlveda i carrer de Lleida, fins arribar a les Fonts de Monjuic.

A les 14 h, quan els participants a l'avinguda Rius i Taulet, es farà el lliurament de banderes. Després hi haurà un dinar a l'aire lliure a la Font Màgica de Montjuïc que consistirà en una fideuada de calamars i sípia de primer, mandonguilles de carn amb salsa de bolets de segon i gelat i fruita de postres. El preu del dinar és de 19,80 euros.

Aprofiteu que, per un dia, tornem al passat amb vehicles sense fums!


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques