0 M'encanta

Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

©Francesc Piñol

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Les millors obres

Be God Is

Una afirmació tan agosarada com certa: si el concepte espectacle es pot definir amb un espectacle, l’espectacle en qüestió és Be God is. Que tothom prengui nota d’aquest nom: Espai Dual. I dels seus integrants: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre; dels seus tres bigotis i dels tres barrets que accionen la palanca d’un joc embruixador.  

Llegir-ne més
Cafè Teatre Llantiol , El Raval Dijous 11 febrer 2016 - Dijous 25 febrer 2016

hISTÒRIA

Recomanat

S'han acabat les historietes. Les històries d'amor, d'amistat, interessants però de volada curta. Aquesta obra de Jan Vilanova Claudín col·loca la companyia Sixto Paz en un altre nivell. Sí, hi ha una història d'amor, un relat diàfan sobre les relacions pares-fills, sobre la manera en què la feina afecta les relacions amb els nostres, però també hi ha un discurs punyent sobre com s'ensenya la Història en majúscules, com mirem el passat... i moltes coses més.

Llegir-ne més
Sala Beckett , Camp d'en Grassot i Gràcia Nova Fins al Diumenge 21 febrer 2016

Infàmia

Recomanat

Després de l’èxit de 'Desclassificats' i 'Barcelona', Pere Riera es podia haver endinsat en alguna altra faula política o fer-nos esbrinar alguna cosa més de les germanes Nuria i Elena, però ha preferit mirar al seu voltant i dins el seu món, el del teatre. Les obres que parlen del teatre no semblen destinades al gran públic. No és el cas d’'Infàmia'. Una obra amb un títol que no sabem ben bé a què correspon, però amb un contingut molt teatral. L’autor ha sabut mantenir un poderós equilibri entre la història, mínima, i l’expressió dels sentiments dels protagonistes.  

Llegir-ne més
La Villarroel , L'Antiga Esquerra de l'Eixample Fins al Diumenge 28 febrer 2016

Mamma Mia!

Recomanat

ABBA va guanyar Eurovisió el 1974 amb 'Waterloo'. Quan el seu triomf s'acosta al mig segle, la cançó segueix aixecant dels seus seients tres generacions d'espectadors al Teatre Tívoli. L'esperada propina del musical 'Mamma Mia!'. Mai no ha estat una gran producció; no llueix complicats decorats ni memorables coreografies. A canvi es vesteix amb un impactant disseny de llums i –el més important– amb un cançoner prodigiós pel seu ocult virtuosisme i la seva capacitat per incrustar-se en la memòria col·lectiva.

Llegir-ne més
Teatre Tívoli , Dreta de l'Eixample Fins al Dissabte 27 febrer 2016

Comentaris

1 comments
Laura C
Laura C

Molt recomanat Microteatre (http://www.microteatrebarcelona.com/), vaig anar el cap de setmana passat a veure un parell d'obres per la nit i vaig quedar encantada!! Per exemple, Sala 2 de la sessió golfa.