Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Les millors obres

Incendis

Recomanat

Mouawad té el do d'agitar els budells fins i tot dels que amb cada nova trobada amb les neotràgiques obres de l'autor canadenc-libanès senten com es multipliquen els anticossos que aixequen una barrera de seny davant del seu retorçat concepte del dolor humà.

Llegir-ne més
Biblioteca de Catalunya (teatre) Fins al Divendres 24 juliol 2015

La tortuga de Califòrnia

Recomanat

Autoria: Daniela Feixas. Direcció: Lurdes Barba. Amb: Anna Güell, Daniela Feixes, Josep Julien i Clara de Ramon.La proliferació de la tortuga de Califòrnia amenaça seriosament les tortugues autòctones. Com preservar l’espècie? Un enginyós referent per endinsar l’espectador en una història de dolor familiar molt ben escrita per Daniela Freixas i amb una impecable i implacable direcció de Lurdes Barba (per què no treballa més?) sobre un perfecte càsting d’intèrprets.

Llegir-ne més
La Seca Fins al Diumenge 26 juliol 2015

La Gran Ilusión

La revolució de la màgia és aquí i el seu artífex és Antonio Díaz. El seu número de teletransportació a Nova York en directe, des del plató de Buenafuente va deixar l’audiència atònita i el programa que fa a Discovery Max està fent la volta al món. El punt d’inflexió el marca La gran ilusión, el seu últim espectacle. Inspirada en El Show de Truman, la història comença quan el Mago Pop descobreix que tota la seva vida ha estat una ficció que han retransmès per televisió i decideix  demostrar al món tot el que és capaç de fer. La gran ilusión és la seva prova de foc.

Llegir-ne més
Coliseum Fins al Diumenge 26 juliol 2015

Comentaris

0 comments