Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

0

Comments

Add +

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Teatre

Molt soroll per res

Molt soroll per res © Xavier Gil

Molt soroll per res

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat
 • Gratis

El sostre de l'amfiteatre temporal de Parking Shakespeare al Parc de l'Estació del Nord segueix el seu lent camí de perfecció. La cúpula de til·lers dibuixa ja un perfecte òcul central. L'espiral de ceràmica també segueix el seu camí a la perdició. I entre el cel i la terra la tossuda tasca d'una companyia que a l'estiu es dedica amb entusiasme a la versió més pura de l'ofici teatral. Utilleria mínima, res per amplificar la veu –un escenari sense acústica és un mur sord– i enormes ganes per fer de Shakespeare un autor popular capaç d'aturar el camí de qualsevol passejant.

 1. Parc de l'Estació del Nord Parc de l'Estació del Nord, 08013
 2. Dj Jul 31 - Dg Ag 3
Informació

Per sobre de totes les coses

 • Valoració: 3/5

Les aventures musicals del Teatre Gaudí són agosarades. L’ultima és la versió catalana de la òpera pop 'Bare' que va triomfà a Califòrnia i Nova York. Vint intèrprets i quatre músics omplen l’escenari central de la sala per defensar una història d’amor entre dos homosexuals adolescents en un col·legi religiós cap al 1991 tot resseguint l’ideal romàntic de Romeu i Julieta.   Un relat que només pot funcionar amb un conjunt homogeni que potenciï les adolescents emocions dels protagonistes.  A fe que ho aconsegueixen.

 1. Teatre Gaudí Barcelona Sant Antoni Maria Claret, 120, Sagrada Família, 08025
 2. Dj Jul 31 - Dg Ag 31
Informació

Grec 2014: La partida (Dealer's Choice)

 • Valoració: 3/5

Amb 'La partida' es va estrenar l'actor i guionista Patrick Marber com a autor teatral. Comèdia composta per sis drames individuals. Translació escènica d'una 'buddy-movie', una pel·lícula de col·legues en la qual les dones no estan convidades. El lloc de la trama és un restaurant que una vegada a la setmana acull al  celler una timba de pòquer. Juguen habitualment l'amo, el seu fill, el cuiner i els tres cambrers de La Carta.

 1. Teatre Romea Hospital, 51, El Raval, 08001
 2. Dj Jul 31 - Dg Ag 10
Comprar
Campanades de boda

Campanades de boda

Campanades de boda

 • Valoració: 3/5

Només la família Rius, propietària d'un empori floral controlat pel matriarcat de les germanes Margarita i Hortènsia, podia sortir airosa del casament de la seva filla Violeta amb un Vickram Sodhi (actor de Bollywood), per videoconferència i l'assistència per part de la núvia de 1.100 convidats, traslladats a última hora al Teatre Tívoli.

 1. Teatre Tívoli Casp, 8, Eixample, 08010
 2. Dj Jul 31 - Dg Ag 3
Informació
Cels

Cels © Marina Raurell

Cels

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

 El teatre de Wadji Mouawad no deixa mai indiferent, i en conseqüència provoca l’adhesió o el rebuig d’un discurs apocalíptic que furga sempre en la profunditat de l’ànima humana i a on es barregen la filosofia i la poesia amb la sang que brolla dels cossos. Tot i formar part d’una tetralogia, 'Cels' és un text un xic llunyà dels aplaudits 'Incendis' o 'Litoral', tant per l’anècdota teatral com per la densitat de la paraula de l’autor. En certs moments pot fer-se fins i tot incomprensible, com en els poemes del pare del Valéry, i en altres el text ressona força grandiloqüent.

 1. Biblioteca de Catalunya Hospital, 56, El Raval, 08001
 2. Dc Set 17 - Dg Oct 19
Informació

©David Ruano

Al galop

 • Valoració: 3/5

Un espectacle com 'Al galop!' amb un personatge central com Diana Vreeland provoca la mateixa divisió d'opinions que una pel·lícula de Sofia Coppola, directora especialitzada a retratar una certa classe social i els seus codis privats. Cal sentir una mínima curiositat –encara que sigui antropològica– pel món dels rics i les seves preocupacions mundanes per superar prejudicis i sentir certa empatia per una criatura extraordinària i la seva capacitat de transformar el caprici, el diletantisme, l'extravagància, l'atreviment irracional i irresponsable, el posat, en una carrera professional d'èxit amb la personalitat suficient per passar a la posteritat com una icona de l'estil.

 1. Teatre Akadèmia Buenos Aires, 47-49, Eixample Esquerre, 08036
 2. Dj Set 18 - Dg Oct 5
Informació
Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

El blog de teatre

Brutus

Per Andreu Gomila