Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Les millors obres

Confidències a Al·là

Recomanat

Ser pobre és dolent. Ser pobre i dona és pitjor. Ser pobre i dona en el món islàmic és el màxim de la desgràcia. 'Confidències a Al·là' és una novel·la de l’escriptora franco-marroquina Saphia Azzeddine que relata la història d’una pastora d’ovelles que vol canviar de vida encara que sigui en contra de les rígides interpretacions alcoràniques.

Llegir-ne més
Sala Atrium Dimecres 27 maig 2015 - Diumenge 7 juny 2015

Distancia siete minutos

Recomanat

Sembla que a l'home li resulta més fàcil viatjar fins Mart que fer-ho al fons del seus sentiments i expressar-los. L'home occidental ha accedit a una vida d'amable comfort i no sap gestionar el dolor. Aquesta és la idea matriu de la nova i excel·lent producció de la companyia Titzina Teatre.   'Distancia siete minutos' ens apropa la realitat d'un jutge que marxa de casa uns dies per culpa dels tèrmits i torna a casa del pare amb el que té una relació poc fluïda.

Llegir-ne més
La Villarroel Fins al Diumenge 21 juny 2015

La Gran Ilusión

La revolució de la màgia és aquí i el seu artífex és Antonio Díaz. El seu número de teletransportació a Nova York en directe, des del plató de Buenafuente va deixar l’audiència atònita i el programa que fa a Discovery Max està fent la volta al món. El punt d’inflexió el marca La gran ilusión, el seu últim espectacle. Inspirada en El Show de Truman, la història comença quan el Mago Pop descobreix que tota la seva vida ha estat una ficció que han retransmès per televisió i decideix  demostrar al món tot el que és capaç de fer. La gran ilusión és la seva prova de foc.

Llegir-ne més
Coliseum Dimecres 27 maig 2015 - Diumenge 21 juny 2015

L'Hort de les Oliveres

Recomanat

El tàndem Xavier Albertí-Narcís Comadira funciona. Des d’aquell meravellós 'Pinsans i caderneres' a aquest muntatge bizarre que ara han estrenat al TNC on el poeta fa servir 'L’hort dels cirerers' de Txékhov, els Evangelis i el 'Hamlet' de Shakespeare per fer un retrat de la Catalunya d’avui. Una sagrada família,el patriarca de la qual ha mort i és en mans de l’hereu, en Guillem (Rubèn de Eguia), que decideix sacrificar la seva vida per salvar les oliveres en contra de l’opinió de tothom. 

Llegir-ne més
Teatre Nacional de Catalunya Dimecres 27 maig 2015 - Diumenge 28 juny 2015

Mar i Cel

Recomanat

'Mar i Cel' va significar la irrupció del teatre català en el musical de gran format i va ser el primer de diversos espectacles on Dagoll Dagom reivindicava en solitari un musical autòcton de creació. 'Mar i Cel' va ser un èxit espaterrant i el tema principal, sanament enganxós, va quedar gravat a la memòria de milers d’espectadors. 'Mar i Cel' va tornar fa deu anys i va conquerir de nou l’interès del públic. I ara ho fa per tercera vegada en una producció que incorpora amb eficàcia els avenços tecnològics de so i imatge.

Llegir-ne més
Teatre Victòria Dijous 28 maig 2015 - Diumenge 31 maig 2015

Incerta glòria

'Incerta glòria' és la gran novel·la catalana sobre la Guerra Civil. Però és l'adaptació teatral d'Àlex Rigola sobre el text la que millor ha descrit la contesa fratricida sobre l'escenari? A l'espectador li arriben missatges confusos. És una guerra estranya on el front sembla disputar-se a la rereguarda, on és més fàcil confraternitzar amb l'enemic del bàndol nacional que amb els enemics que van quedar-se a casa, on s'insinua que l'ou de la serp del desordre es va incubar molt abans de l'alçament el 36. 

Llegir-ne més
Teatre Nacional de Catalunya Dimecres 27 maig 2015 - Diumenge 14 juny 2015

Comentaris

0 comments