0 M'encanta
Guarda-ho

Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

© Felipe Mena

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Les millors obres

Grec 2016: El preu

Recomanat

Entra Rosa Renom i queda fixat l'alt estàndard de qualitat de la producció d''El preu' que dirigeix ​​al Goya Sílvia Munt. Han passat només uns minuts des que Pere Arquillué (el seu espòs i oficial de policia) hagi recorregut amb la mirada una muntanya de mobles en venda. És la seva primera gran escena, de cap a peus transformada en dona frustrada resident al somni americà de la dècada de 'Mad Men'. Una aparició estel·lar amb l'alcoholisme insinuat en un lleu abandonament. Una excel·lent interpretació com les del mateix Arquillué, Ramon Madaula i Lluís Marco.

Llegir-ne més
Teatre Goya , El Raval Fins al Diumenge 7 agost 2016

Grec 2016: Neus Català. Un cel de plom

Una història que crida per ser coneguda, una actriu en estat de gràcia i una direcció impecable fan de l'adaptació de la biografia de Neus Català escrita per Carme Martí un espectacle impactant, emotiu, necessari amb un únic però, una escenografia tan conceptual que resulta prescindible. Mercè Arànega es posa a la pell  d’una dona singular, una heroïna anònima. Ella és la pagesa del Priorat que travessa la frontera cap a França amb 180 nens i nenes durant l’èxode republicà. És la dona empresonada i maltractada per col·laborar amb la Resistència a la presó de Llemotges.

Llegir-ne més
Sala Muntaner , Sant Antoni Diumenge 31 juliol 2016

Grec 2016: Lehman Trilogy

Recomanat

L’obra de Stefano Massini és la historia del capitalisme als Estats Units mitjançant la vida d’uns immigrants alemanys, des que van obrir una botiga el 1844 a Alabama fins al 2008, quan l’imperi Lehman Brothers va entrar en fallida al començament de la crisi que encara patim. Pero Henry (Santi Ricart), Emanuel (Oscar Muñoz) i Mayer (Jordi Rico) no són els taurons de Wall Street que especulen amb productes financers tòxics,  sinó uns pioners que volen progressar social i econòmicament. I d’ells parla el llarg primer acte. 

Llegir-ne més
La Villarroel , L'Antiga Esquerra de l'Eixample Diumenge 31 juliol 2016

Grec 2016: Conillet

Pur 'speed' vital i emocional en una funció que catapulta a l’espai reflexions d’una dona i mare treballadora  sotmesa eas estàndards de la societat contemporània. Clara Segura, descomunal, fa seu el caos i l'exageració d’aquesta 'superwoman' que explica el que li passa, com ho viu i com pensa.   El text de Marta Galán respon a l’ànsia de qui no pot més, però que circula per la vida a tota velocitat i sense fre. És un crit, una successió de crits modulats en una partitura àtona interpretada amb contundència, ironia i sarcasme.

Llegir-ne més
Teatre Romea , El Raval Fins al Divendres 5 agost 2016

Comentaris

1 comments
Laura C
Laura C

Molt recomanat Microteatre (http://www.microteatrebarcelona.com/), vaig anar el cap de setmana passat a veure un parell d'obres per la nit i vaig quedar encantada!! Per exemple, Sala 2 de la sessió golfa.