Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

0

Comentaris

comments.add +

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Teatre

Per sobre de totes les coses

  • Valoració: 3/5

Les aventures musicals del Teatre Gaudí són agosarades. L’ultima és la versió catalana de la òpera pop 'Bare' que va triomfà a Califòrnia i Nova York. Vint intèrprets i quatre músics omplen l’escenari central de la sala per defensar una història d’amor entre dos homosexuals adolescents en un col·legi religiós cap al 1991 tot resseguint l’ideal romàntic de Romeu i Julieta.   Un relat que només pot funcionar amb un conjunt homogeni que potenciï les adolescents emocions dels protagonistes.  A fe que ho aconsegueixen.

  1. Teatre Gaudí Barcelona Sant Antoni Maria Claret, 120, Sagrada Família, 08025
  2. Dc Ag 20 - Dg Ag 31
Informació
Cels

Cels © Marina Raurell

Cels

  • Valoració: 4/5
  • Recomanat

 El teatre de Wadji Mouawad no deixa mai indiferent, i en conseqüència provoca l’adhesió o el rebuig d’un discurs apocalíptic que furga sempre en la profunditat de l’ànima humana i a on es barregen la filosofia i la poesia amb la sang que brolla dels cossos. Tot i formar part d’una tetralogia, 'Cels' és un text un xic llunyà dels aplaudits 'Incendis' o 'Litoral', tant per l’anècdota teatral com per la densitat de la paraula de l’autor. En certs moments pot fer-se fins i tot incomprensible, com en els poemes del pare del Valéry, i en altres el text ressona força grandiloqüent.

  1. Biblioteca de Catalunya Hospital, 56, El Raval, 08001
  2. Dc Set 17 - Dg Oct 19
Informació

©David Ruano

Al galop

  • Valoració: 3/5

Un espectacle com 'Al galop!' amb un personatge central com Diana Vreeland provoca la mateixa divisió d'opinions que una pel·lícula de Sofia Coppola, directora especialitzada a retratar una certa classe social i els seus codis privats. Cal sentir una mínima curiositat –encara que sigui antropològica– pel món dels rics i les seves preocupacions mundanes per superar prejudicis i sentir certa empatia per una criatura extraordinària i la seva capacitat de transformar el caprici, el diletantisme, l'extravagància, l'atreviment irracional i irresponsable, el posat, en una carrera professional d'èxit amb la personalitat suficient per passar a la posteritat com una icona de l'estil.

  1. Teatre Akadèmia Buenos Aires, 47-49, Eixample Esquerre, 08036
  2. Dj Set 18 - Dg Oct 5
Informació
Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

El blog de teatre

Brutus

Per Andreu Gomila