0 M'encanta
Guarda-ho

Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

©Bito Cels

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Les millors obres

Dansa d'agost

Recomanat

En una improvisada tertúlia postfunció s'especula si és possible fer d'una altra manera 'Dansa d'agost', si el text ofereix pistes per accedir a altres nivells d'informació. "Fixeu-vos -diuen els que cal escoltar- que la ràdio no funciona i l'estel no vola; en tots els detalls de la insatisfacció ". És possible que l'obra de Brian Friel sigui més gran que una altra posada en escena exquisida del record dels dies d'estiu el 36 a casa de les germanes Mundy. L'últim agost amb l'angoixa subjecta, abans que irrompi la tragèdia per capítols, amb Kate encara no rendida del tot a l'amargor. Una Bernarda Alba irlandesa amb el cor per ennegrir.

Llegir-ne més
Biblioteca de Catalunya (teatre) , El Raval Dimecres 4 maig 2016 - Diumenge 8 maig 2016

Wasted

Recomanat

'Wasted' és la història de tres amics que, cansats d’un present confús que no és el que s’esperaven, volen canviar el curs de les seves vides. Després de la seva estrena a FiraTàrrega 2015 i de passar per molts pobles i ciutats del país, aquesta adaptació d'Íntims Produccions dirigida per Iván Morales del primer text de la jove dramaturga, poeta i MC britànica Kate Tempest arriba per fi a Barcelona.

Llegir-ne més
Ateneu Popular 9Barris , La Trinitat Nova Divendres 6 maig 2016 - Dissabte 7 maig 2016

Comentaris

1 comments
Laura C
Laura C

Molt recomanat Microteatre (http://www.microteatrebarcelona.com/), vaig anar el cap de setmana passat a veure un parell d'obres per la nit i vaig quedar encantada!! Per exemple, Sala 2 de la sessió golfa.