Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

0

Comentaris

comments.add +

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Teatre

Ruz-Bárcenas

Ruz-Bárcenas

Ruz-Bárcenas

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Ben segur que tothom sap qui es Lluís Bárcenas i el jutge Pablo Ruz. Ben segur que la confessió de l'exgerent i extresorer del Partit Popular sobre com es gestionaven les aportacions il·legals i els sobresous que rebien els alts directius del partit és de tothom ben conegut. Però què li va dir exactament Bárcenas al jutge? Com la vi dir? Quines paraules va fer servir? Quina era la seva actitud? Com va anar l’interrogatori del jutge?

 1. Teatre Lliure: Montjuïc Pg. Santa Madrona, 40-46, Sants-Montjuïc, 08038
 2. Dv Des 19 - Dg Des 21
Informació
Tortugues: La desacceleració de les partícules

Tortugues: La desacceleració de les partícules © Roser Blanch

Tortugues: La desacceleració de les partícules

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Dues parelles, en Joan i la Marta, i l’Òscar i l’Àgata. Són en un poble i la primera relleva la segona en un pis de cobrellit horrorós i quadres de vells. En Joan té feina nova i és el típic paio angoixat, estil Woody Allen, ple de manies i tics. La Marta el consola. L’Òscar i l’Àgata són dos científics una mica al·lucinats, que viuen de pressa, i per la feina. No tenen res a veure, però mantinguin el dubte...

 1. SALA FlyHard Alpens, 3, Sants-Montjuïc, 08014
 2. Dv Des 19 - Dl Des 29
Informació

Hamlet

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

'Hamlet' és un repte que obliga l’actor a decidir des d’on transita per les múltiples facetes d’un personatge trasbalsat per la mort del pare, neguitejat pel dubte i empresonat per la obligació de venjar-se. L’actor ha d’escollir entre els relleus d’un jove que apaivaga la fúria amb la raó i barreja de bogeria amb intel·ligència. Raimon Molins ens brinda una poderosa interpretació d’un Hamlet posseït per l’amargura fins el moll de l’os i transmet amb gran expressivitat facial i corporal, així com amb una polida dicció, la lluita interior del personatge.

 1. Sala Atrium Consell de Cent, 435, Eixample Dret, 08009
 2. Dv Des 19 - Dg Gen 11
Informació
Santa Nit. Una història de Nadal

Santa Nit. Una història de Nadal © Felipe Mena

Santa Nit. Una història de Nadal

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Feia molt temps que no veia Marc Rodríguez en plena forma, un actor espectacular que no té gaire oportunitats de demostrar el seu talent. I aquí, en aquesta obra nadalenca de Cristina Genebat, codirigida per Julio Manrique i Xavier Ricart, i interpretada per la seva 'família', Rodríguez fa el que ha de fer tot protagonista: ficar-se el públic a la butxaca.

 1. Club Capitol La Rambla, 138, Ciutat Vella
 2. Dv Des 19 - Dg Gen 4
Informació

El president

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

El territori de Thomas Bernhard és el de la paraula. Ja sigui la més pausada i descriptiva de la versió de la novel·la 'Tala' que vam veure a Temporada Alta sota la superba batuta de Krstyan Lupa,  com la trepidant, frenètica, d’'El president', una tremenda farsa sobre el poder construïda sobre dos llargs monòlegs amb els quals retrata la misèria moral dels protagonistes.

 1. Teatre Nacional de Catalunya Pl. de les Arts, 1, 08013
 2. Dv Des 19 - Dg Des 28
Informació
Mar i Cel

Mar i Cel

Mar i Cel

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

'Mar i Cel' va significar la irrupció del teatre català en el musical de gran format i va ser el primer de diversos espectacles on Dagoll Dagom reivindicava en solitari un musical autòcton de creació. 'Mar i Cel' va ser un èxit espaterrant i el tema principal, sanament enganxós, va quedar gravat a la memòria de milers d’espectadors. 'Mar i Cel' va tornar fa deu anys i va conquerir de nou l’interès del públic. I ara ho fa per tercera vegada en una producció que incorpora amb eficàcia els avenços tecnològics de so i imatge.

 1. Teatre Victòria Paral·lel, 67, Sants-Montjuïc, 08004
 2. Dv Des 19 - Dg Gen 18
Informació


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

El blog de teatre

Treplev

Per Andreu Gomila