Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Menjar per menys de 5 euros

Menjar per menys de 5 euros

Increïble però cert. Qualitat a preus ridículs

Advertising
Restaurants, Bar d'entrepans

The Dog is Hot

El Raval

Un 'hot dog' amb cara i ulls: salsitxa de qualitat i ingredients diversos –des de ceba fregida a blat de moro– per acompanyar-la.

Restaurants, Bar d'entrepans

Can Conesa

El Gòtic

No oblidem que l’entrepà de frankfurt forma part, des de fa temps, de la nostra cultura culinària (també per celíacs). Un clàssic viu dels entrepans a casa nostra. Tasteu el de carn d'olla i salsa de la Marta. –R.M

Advertising
Restaurants, Bar d'entrepans

Bar Sanz

Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El Sanz és un bar de barri que elabora entrepans energètics entre 3 i 4 € de noms irònics com el 'calefactor' o el 'sinsabores', carregats de salsitxa, bacó, pernil dolç, formatge... Quin vici, mare meva! –M.G

Restaurants, Mediterrània

Buen bocado

El Gòtic

Ni gall dindi, ni blat de moro, ni iogurt, ni rostidores mecanitzades, ni talladors elèctrics... Pa de pita, carn de xai de qualitat, ceba, tomàquet, salsa picant i –alerta!– salsa de tahina. Els xauarmes estan molt ben servits, però també fan falàfel amb hummus o babaganuix i tenen alguna especialitat de baclaua (pastisset turc).

Advertising
Restaurants, Argentina

Rekons Urgell

Eixample

O de com una antiga xarcuteria es converteix en centre de peregrinació moderna. A Rekons han tingut el bon gust de mantenir bona part de l'estètica antiga tot canviant el negoci. Ara hi podeu degustar a qualsevol hora empanades, amanides i altres llepolies argentines amb una cervesa o un vinet.

You may also like

    Advertising