Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Premis Time Out Food and Drink 2024
Time Out BarcelonaPremis Time Out Food and Drink 2024

Aquests són els finalistes dels premis Time Out Barcelona Food & Drink 2024

Dilluns 11 de març farem públics quins són els millors bars i restaurants de Barcelona, segons la tria d'un prestigiós jurat d'especialistes

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Fa setze anys que Time Out Barcelona recorre les millors taules i barres de Barcelona, explicant amb crítiques i cròniques com i què es menja a la nostra ciutat. Per això, ens fa molta il·lusió reconèixer tots els bars i restaurants que ens han donat dies i nits de glòria, bé siguin de noves tendències i obertura recent, bé siguin establiments de tota la vida que han fet el miracle d'acollir-nos amb una regularitat i un afecte que ni a casa. Ells són els que treballen quan tu t'ho passes bé, i mereixen que t'agenollis, els besis els peus i els diguis 'gràcies' de tot cor.

Enguany els ho agraïm amb els premis Time Out Barcelona Food & Drink 2024, que atorgarem el pròxim 11 de març. De moment, us anunciem quines són les categories i els finalistes de cadascuna d'elles.  

Millor restaurant

Alapar
MAE
Xavier Pellicer

Millor plat

Carabassa, ceba, trompetes de la mort i cerfull (Teòric Taverna)
Llenties guisades fregides (Señora Dolores)
Tendons de vedella estofats amb lluç de palangre fregit (Maleducat)

Xef revelació

Hector Riberio (Kintsugi)
Marta Roselló i Daniel Benitorafe (Koh/Noru)
Sara Valls (Xeixa)

Millor bar o restaurant de mercat

Bar l'Estrella (Mercat de l'Estrella)
De Cruz Morales (Mercat del Ninot)
El Racó del Mercat (sant Martí de Provençals)

Millor projecte sostenible

Gat Blau
Green Leka
Neo Coffee House

Millor menú de migdia

77 Kilos
Bullanga
Santa Magdalena

Millor còctel

Bubble (Sips Drinkery House)
El presidente (Caribbean Club)
Margarita (Tandem Cocktail Bar)

Millor bar

Bar el Pollo / La Polla
Cal Pep de Sants
Henry's BCN

Millor establiment de street food

La Poderosa
Walló
Xuba

Premi a la trajectòria

Cafeteria Palmer
Can Vilaró
La Cova Fumada

Tots els locals i xefs nominats són d'excel·lència contrastada. Però com els hem escollit? Doncs fent repàs dels establiments que més ens han agradat en el darrer any, però sobretot comptant amb la inestimable ajuda d'un jurat compost premsa especialitzada i amants de la gastronomia. Hem posat en comú les eleccions de Josep Sucarrats, director de la revista Arrels, Edu González, l'influencer gastronòmic que està darrere de Bravas Barcelona, l'escriptora Empar Moliner; Alicia Gatius, directora de màrqueting de Lindt; Alberto Mínguez, innovation & Tech Director de l'agència NORMAL, l'Iker Morán, fotògraf i periodista especialitzat en gastronomia a La Vanguardia, 20 Minutos i Time Out, en Ricard Martín, editor de Menjar i Beure de Time Out Barcelona, la Mireia Font, periodista especialitzada en gastronomia i col·laboradora habitual de Time Out, i la María José Gómez, directora editorial de Time Out Barcelona.

Ens vam reunir per deliberar a un dels clàssics de Barcelona, el Tapas24, on vam menjar i beure en bona companyonia. De la confluència de gustos i experiències van sortir els finalistes i els guanyadors finals, que donarem a conèixer l'11 de març.

CONSULTA TOTS ELS NOMINATS ALS PREMIS FOOD & DRINK 2024 DE TIME OUT BARCELONA

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat