Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Boxes
FOTO: Time OutTime Out Boxes

Burgers i 10 dels Millors Restaurants: les dues noves Time Out Box!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Què us sembla si us diem que podeu gaudir d'un àpat fantàstic per a dues persones a meitat de preu? Interessant, oi? Doncs sí, tornem a l'atac amb dues noves boxes: la Time Out Box Burgers i la Box de 10 dels Millors Restaurants

Poca broma. Dins de les capses trobareu 10 targetes –una per cada restaurant participant, triats pels nostres editors–, amb un descompte del 50%. Tant en el cas de la box d'hamburgueses com a la box de 10 dels millors restaurants, amb aquestes targetes només pagareu la meitat del total d'allò que us cruspiu (les begudes no estan incloses). 

No, no hi ha trampa! L'únic requisit és que hi aneu dues persones. No importa si és a dinar o a sopar, no hi ha restriccions de dies i, quan reserveu, no cal que aviseu que teniu descompte. Només heu de lliurar la targeta en demanar el compte. I, a més, l'oferta no és per a un dels locals de la capsa, sinó per a tots 10!

Un altre dels avantatges d'aquesta promoció és que dura fins al 31 de desembre del 2020, és a dir, hi ha temps suficient per tastar tots els restaurants!

Els millors restaurants de Barcelona

A la nostra ciutat tenim restaurants excel·lents. La nostra tria inclou 10 d'aquestes taules top i és molt variada. Aquests són els llocs on podreu endrapar a meitat de preu gràcies a la box 10 dels Millors Restaurants: Can Ros, Chicha Limoná, Windsor, Lluritu, Marimorena, Barraca, Colella, Indochine Ly Leap, Spicy i Gutai. És a dir, una mica de tot: cuina asiàtica, italiana, paelles, marisc, clàssics que no fallen mai... El somni humit del foodie barceloní.

Dos per un en hamburgueses

Fanàtics de les burgers, els deu locals que participen en aquesta box són referents d'aquest panet carni a la ciutat. Preneu nota perquè us llepareu els dits amb quètxup, mostassa i bon producte: La Real Hamburguesería, Oval, L'Empanat, Chivuo's, El Filete Ruso, Bueníssimo, La Burguesa, Atabalats i 99% Moto Bar. A més, aquests locals estan repartits per tot Barcelona perquè encara us sigui més fàcil cruspir-vos una hamburguesa brutal quan us vingui de gust. Recordeu que només pagareu la meitat del que mengeu, tant 'burgers', com patates, nachos, anelles de ceba... Les begudes, això sí, es paguen senceres!

La Time Out Box Burgers té un preu de 19,95 euros i la Box de 10 dels Millors Restaurants val 49,95 euros. Les podeu comprar a timeout.cat/box i us les enviem on ens indiqueu. També les podeu passar a recollir per Pangea The Travel Store, a rambla de Catalunya, 23. 

Compra la teva box a www.timeoutbox.cat

Últimes notícies

    Publicitat