Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Menú Picasso

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Com a saborós complement de l’exposició La Cuina de Picasso, el xef Marc Gascons ha preparat un menú inspirat en els quadres gastronòmics del geni malagueny (que es va allotjar en l’edifici on ara hi ha l’Informal i l’hotel The Serras, per cert). Fins al 30 de setembre, per 49 euros, podeu encarregar –a taula sencera– un menú on el cuiner amb Michelin porta a taula el que li suggereixen quadres com 'Nen amb Llagosta' (convertit en llamàntol a la brasa, cansalada melosa, parmentier fumada i all rostit) o la 'Poma Cubista', que es menjarà rostida i amb pasta fullada i crema de llimona. Bona oferta: són cinc plats amb maridatge de vins inclòs.

Gascons ha fet recerca: s'ha submergit en la vida i obra de l'artista, i també en documents conservats, com llistes de la compra i factures de restaurant. També s'ha inspirat en els pñats i els productes de les ciutats i països on Picasso va viure. Gascons, que té una filosofia culinària basada en una reinterpretació de la cuina tradicional catalana, lliga bé amb Picasso, sobretot quan el malagueny parlava de menjar: "¿Qué quiere que le diga. A Olga le gusta el té, los pasteles y el caviar. ¿Y a mí? A mi me gusta la butifarra catalana con judías". Precisament un dels altres plats del menú és una botifarra de bou a la brasa amb guisat de bolets.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà