Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
This is real love
Foto: Irene MorayThis is real love

Els actors i les actrius catalans més sexis

Quan es tracta de talent i de gent guapa, escombrem cap a casa. Descobreix quins són els intèrprets més atractius de Catalunya

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Això no és Broadway, ni tan sols el West End, plens de 'chorus boys' i 'chorus girls' que passegen cossos 10 i mirades felines pels escenaris, però hi ha un bon grapat de catalans i catalanes que ens alegren la vista. A més, què coi, són bons quan pugen a l'escenari. Quan es tracta de talent i de gent guapa, escombrem cap a casa. I és que no tenim res a envejar al planter d'actors i actrius d'altres contrades. Aquests són els actors i les actrius més sexis de l'escena catalana!

NO T'HO PERDIS: Les 50 millors pel·lícules de la història del cine

Elena Martín
Foto: Irene Moray

Elena Martín

Qui és? Poca broma amb Elena Martín! Membre del col·lectiu VVAA, també està pegant fort al cinema. Va ser la directora de la brillant 'Julia ist' i va compartir autoria amb 'Les amigues de l'Àgata'.

Què està fent? Al març tornarà a pujar als escenaris amb 'La Malaltia' al Teatre Lliure de Montjuïc.

'Hits': 'Julia ist', 'This is real love', 'Les amigues de l'Àgata'.

Instagram: @elenamartingimeno

Max Grosse
Foto: Irene Moray

Max Grosse

Qui és? Integrant del col·lectiu VVAA, és un actor d'arrels alemanyes i catalanes (Majench és el seu segon cognom) que diu que ja no mira porno i que sap divertir-se com pocs en escena.

Què està fent? Acaba de treure 'Where is William' amb la seva banda Wesphere.

'Hits': 'This is real love', 'Wohnwagen', 'Like si lloras'.

Publicitat
Greta Fernández
Foto: @GretaFernandez

Greta Fernández

Qui és? És una de la 'influencers' d'Instagram barcelonina més reconeguda, a banda de ser filla del gran Eduard Fernández.

Què està fent? Va estar nominada a millor actriu en els Goya 2020 per 'La filla d'un lladre'. Ara apareix en la sèrie '30 monedas' d'Álex de la Iglesia interpretant Cristina Miralles.

'Hits': 'Amanda T', 'Tres dies amb la família', 'La filla d'un lladre', 'Elisa y Marcela'. 

Instagram:@GretaFernandez

David Verdaguer
Foto: ©Maria Dias

David Verdaguer

Qui és? Actor amb més de 30 obres de teatre damunt les espatlles, exreporter del bigoti, faria riure una pedra. És encantador.

Què està fent? El vam tenir al Poliorama fent 'Un cop l'any' i no parem de veure'l rebent premis a dojo, com el Gaudí per 'Tierra firme' o el Goya d''Estiu 1993'

'Hits': '10.000 km', 'Victòria d'Enric V', 'Els dies que vindran'. 

Instagram:@elVerdaguer

Publicitat
Mima Riera
Foto: ©Guillermo A. Chaia

Mima Riera

Qui és? Pertany a la primera promoció de La Kompanyia del Lliure, s'ha consolidat com una actriu sòlida que és molt més que una cara bonica.

Què està fent? Ha acabat la temporada teatral amb 'L'heroi' al Teatre Nacional de Catalunya. Surt a la sèrie de TV3 'Com si fos Ahir'.

'Hits': 'El caballero de Olmedo', 'La treva', 'Paraules encadenades'. 

Instagram:@mima_riera

Miki Esparbé
Foto: ©Gemma Silvestre

Miki Esparbé

Qui és? És un dels actors més sol·licitats de la seva generació i si no fa més teatre és perquè el dia no té 50 hores... Però l'hem pogut veure a 'El rei borni' o 'La importància de ser Frank'. Al cine, com actor, ha fet més de 40 pel·lis!

Què està fent? El 2019 va fer 'Perdiendo el este' i 'Brigada Costa del Sol'. Aviat estrenarà 'Reis de la nit', una sèrie sobre periodisme esportiu.

'Hits': 'El rei borni', 'Les distàncies', 'Barcelona, nit d'estiu'.

Instagram:@mikiesparbe

Publicitat
Nausicaa Bonnin
Foto: ©Iván Moreno

Nausicaa Bonnin

Qui és? Era una adolescent que ja trepitjava teatres i, amb els anys, s'ha convertit en una de les millors actrius de la seva generació, tant al cine com al teatre.

Què està fent? Va ser al Lliure de Gràcia amb 'El sistema solar' i va participar en la pel·lícula '10 trets'. Tenim ganes de veure-la més als nostres teatres!

'Hits': 'Tres dies amb la família', 'Les bruixes de Salem', 'La dama de les camèlies'.

Instagram:@Nausicaabo

Julio Manrique
Foto: David Ruano

Julio Manrique

Qui és? Sens dubte, l'actor més sol·licitat del país, tot i que últimament el veiem més entre bastidors. Va rebre el premi de la crítica al millor director per 'L'ànec salvatge'. Amb David Selvas, és el capità de la productora La Brutal.

Què està fent? Va estar al capdavant, com a director, de 'Jerusalem' al Teatre Grec, que tornarà al Romea. Sempre té un munt de projectes damunt la taula i ens ha promès que el veurem aviat com actor...

'Hits': 'Incendis', 'Hamlet', 'L'ànec salvatge'.

Twitter:@Larsgez

Publicitat
Elisabet Casanovas
Foto: ©David Ruano

Elisabet Casanovas

Qui és? Per mèrit propi, s'ha convertit en una imprescindible de les temporades del TNC. La temporada 2018/2019 ens va deixar bocabadats amb 'Kassandra'. Val tant per al drama com per a la comèdia, per a la qual té un do especial. També ha protagonitzat 'La tendresa'. Es va fer molt coneguda a partir de la sèrie juvenil de TV3, 'Merlí'. 

Què està fent? Va interpretar a Marylin Monroe a 'Monroe-Lamarr' al TNC. D'aquí poc la veurem a la pel·lícula 'Chavales'.

'Hits': 'Kassandra', 'La senyora Florentina', 'Merlí'. 

Instagram:@elisabetct

Guillem Barbosa
Foto: ©Kiku Piñol

Guillem Barbosa

Qui és? Tothom n'ha parlat i no ens estranya. És el gran protagonista d''El chico de la última fila', que va exhaurir entrades a la Sala Beckett. Ha estat un Malnascut (el projecte jove de la Beckett), ha passat per l'Antic Teatre, ha fet cine ('Yo la busco') i una mica de tele ('Kubala Moreno Manchon').

Què està fent? Doncs no ho sabem, cosa que ens preocupa.

'Hits': 'El chico de la última fila'.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat