Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els actors i les actrius catalans més sexis

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

This is real love
Foto: Irene Moray This is real love

Els actors i les actrius catalans més sexis

Quan es tracta de talent i de gent guapa, escombrem cap a casa. I és que no tenim res a envejar al planter d'actors i actrius d'altres contrades. L'escena catalana té superàvit de bons intèrprets que, a més, ens alegren els ulls.

Per Time Out Barcelona
Advertising

Això no és Broadway, ni tan sols el West End, plens de 'chorus boys' i 'chorus girls' que passegen cossos 10 i mirades felines pels escenaris, però hi ha un bon grapat de catalans i catalanes que ens alegren la vista. A més, què coi, són bons quan pugen a l'escenari. Quan es tracta de talent i de gent guapa, escombrem cap a casa. I és que no tenim res a envejar al planter d'actors i actrius d'altres contrades. Aquests són els actors i les actrius més sexis de l'escena catalana!

NO T'HO PERDIS: Les millors obres de la cartellera

Elena Martín
Elena Martín
Foto: Irene Moray

Elena Martín

Qui és? Poca broma amb Elena Martín! Membre del col·lecciu VVAA, també està pegant fort al cinema. És la directora de la brillant 'Julia ist' i va compartir autoria amb 'Les amigues de l'Àgata'.

Què està fent? Com Max Grosse, després de l'èxit de 'This is real love' a la Beckett, torna la temporada 2019/2020 al Lliure.

'Hits': 'Julia ist', 'This is real love', 'Les amigues de l'Àgata'.

Instagram: @elenamartingimeno

Max Grosse
Max Grosse
Foto: Irene Moray

Max Grosse

Qui és? Integrant del col·lectiu VVAA, és un actor d'arrels alemanyes i catalanes (Majench és el seu segon cognom) que diu que ja no mira porno i que sap divertir-se com pocs en escena. Arriba just als 25 anys.

Què està fent? Després de l'èxit de 'This is real love' a la Beckett, torna la temporada 2019/2020 al Lliure.

'Hits': 'This is real love', 'Wohnwagen', 'Like si lloras'.

Advertising
Greta Fernández
Greta Fernández
@GretaFernandez

Greta Fernández

Qui és? És segurament la 'influencer' d'Instagram barcelonina més desitjada, a banda de ser filla del gran Eduard Fernández.

Què està fent? Ha fet 'Amanda T' a Madrid i va estrenar 'La enfermedad del domingo'. Té un munt de projectes a la cartera, entre els quals destaca la websèrie 'Desayuna conmigo', que està rodant sota les ordres d'Iván Morales. Acaba d'estrenar 'Elisa y Marcela', d'Isabel Coixet.

'Hits': 'Amanda T', 'Tres dies amb la família'.

Instagram:@GretaFernandez

David Verdaguer
David Verdaguer
© Maria Dias

David Verdaguer

Qui és? Actor amb més de 30 obres de teatre damunt les espatlles, exreporter del bigoti, faria riure una pedra. És encantador.

Què està fent? El vam tenir al Poliorama fent 'Un cop l'any' i no parem de veure'l rebent premis a dojo, com el Gaudí per 'Tierra firme' o el Goya d''Estiu 1993'

'Hits': '10.000 km', 'Victòria d'Enric V'.

Instagram:@elVerdaguer

Advertising
La treva
La treva
© Guillermo A. Chaia

Mima Riera

Qui és? Foguejada a la primera promoció de La Kompanyia del Lliure, s'ha consolidat com una actriu sòlida que és molt més que una cara bonica.

Què està fent? Va fer 'Esmorza amb mi' a la Sala Beckett i ve de fer bons papers a 'La treva' i 'Paraules encadenades'

'Hits': 'El caballero de Olmedo', 'La treva'.

Instagram:@mima_riera

Advertising
Nausicaa Bonnin
Nausicaa Bonnin
© Iván Moreno

Nausicaa Bonnin

Qui és? Era una adolescent que ja trepitjava teatres i, amb els anys, s'ha convertit en una de les millors actrius de la seva generació, tant al cine com al teatre.

Què està fent? Va ser al Lliure de Gràcia amb 'El sistema solar' i és a punt d'estrenar la pel·lícula '10 trets'. Tenim ganes de veure-la més als nostres teatres!

'Hits': 'Tres dies amb la família', 'Les bruixes de Salem', 'La dama de les camèlies'.

Instagram:@Nausicaabo

Julio Manrique
Julio Manrique
David Ruano

Julio Manrique

Qui és? Sens dubte, l'actor més sol·licitat del país, tot i que últimament el veiem més entre bastidors. Va rebre el premi de la crítica al millor director per 'L'ànec salvatge'. Amb David Selvas, és el capità de la productora La Brutal.

Què està fent? Acaba d'estrenar, com a director, 'Jerusalem' al Teatre Grec, que tornarà al Romea. Sempre té un munt de projectes damunt la taula i ens ha promès que el veurem aviat com a actor..

'Hits': 'Incendis', 'Hamlet', 'L'ànec salvatge'.

Twitter:@Larsgez

Advertising
Kassandra
Kassandra
© David Ruano

Elisabet Casanovas

Qui és? Per mèrit propi, s'ha convertit en una imprescindible de les temporades del TNC. La temporada 2018/2019 ens va deixar bocabadats amb 'Kassandra'. Val tant per al drama com per a la comèdia, per a la qual té un do especial. També ha protagonitzat 'La tendresa'.

Què està fent? La temporada 2019/2020 farà ni més ni menys que de Marilyn Monroe al TNC a l'obra 'Monroe-Lamarr' de Carles Batlle.

'Hits': 'Kassandra', 'La senyora Florentina'.

Instagram:@elisabetct

Guillem Barbosa
Guillem Barbosa
© Kiku Piñol

Guillem Barbosa

Qui és? Tothom n'ha parlat i no ens estranya. És el gran protagonista d''El chico de la última fila', que va exhaurir entrades a la Sala Beckett. Ha estat un Malnascut (el projecte jove de la Beckett), ha passat per l'Antic Teatre, ha fet cine ('Yo la busco'), una mica de tele ('Kubala Moreno Manchon')...

Què està fent? Doncs no ho sabem, cosa que ens preocupa.

'Hits': 'El chico de la última fila'.

Mostra'n més
Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising