Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jardí Botànic Barcelona
Jardí Botànic BarcelonaJardí Botànic Barcelona

El Jardí Botànic de Barcelona organitza activitats gratuïtes per a tota la família durant un dia

El recinte celebra el seu 25è aniversari amb tallers, jocs, actuacions musicals i molt més

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

L’any 1999 la muntanya de Montjuïc inaugurava un nou espai: el Jardí Botànic de Barcelona. I ho feia a l’abril, amb el començament de la primavera. Coincidint amb la mateixa temporada de fa 25 anys, el Jardí vol celebrar el seu aniversari amb tothom, per això ha organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes per a tots els públics. I és que no cada dia es compleix un quart de segle!

El recinte es convertirà en l’escenari de diferents actes per festejar l’ocasió el pròxim diumenge 21 d’abril. Des de les 10 fins a les 20.30 h tothom que s’enfili a Montjuïc aquell dia podrà gaudir dels diferents actes a l'aire lliure com tallers, jocs, espectacles de circ, música en directe i molt més. 

Per exemple, es podrà jugar a 'Em roda el cap!', un joc de pistes que es desenvoluparà en tot el recinte, o a 'Els amics d’en Crusó', una sèrie de jocs mecànics, autòmats i trencaclosques. També es podrà participar en diferents tallers com 'Flipbooks', sobre art i natura, i 'Minilabs' sobre literatura, art i creació. Els més tranquils, podreu gaudir de l’actuació de Magalí Datzira o de l’espectacle de circ 'Pelat'.

Jardí Botànic Barcelona
Jardí Botànic BarcelonaJardí Botànic Barcelona

Podeu consultar tota la programació a través del web del Jardí.

Com arribar-hi 

Existeixen diferents opcions per pujar fins al recinte i, tenint en compte que el Jardí posarà a disposició un bus llançadora que partirà de plaça Espanya i arribarà a les portes del recinte, el transport públic és la millor opció. D’una banda, es pot arribar en metro fins a plaça Espanya amb la línia verda (L3) o amb la línia vermella (L1). També es pot arribar allà amb el bus 150. 

Si preferiu evitar el bus llançadora, també podeu enfilar-vos a Montjuïc amb el bus 13, que us deixarà davant el Jardí o amb el 55, que para a Viver Tres Pins (des d’on haureu de caminar entre cinc i deu minuts). Una altra opció és agafar el Funicular de Montjuïc des de l’estació de metro de Paral·lel i després caminar uns quinze minuts.  

La col·lecció del Jardí 

En un quart de segle el recinte ha tingut temps d’acumular molta vegetació. Actualment, el Jardí Botànic compta amb més de 20.000 plantes de 2.000 espècies de flora mediterrània repartides en l’espai segons la seva procedència geogràfica i d’acord amb el paisatge que formen a la natura. I és que, si bé totes les mostres que hi ha en l’espai poden viure en condicions de clima mediterrani, moltes d’elles provenen d’altres regions del món com Austràlia, Sud-àfrica, Xile i Califòrnia.  

El Jardí treballa perseguint dos grans objectius. D’una banda, per contribuir a la preservació de les espècies vegetals per al futur i, d’altra banda, per fer-ne divulgació per sensibilitzar els ciutadans.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat