Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Gran Flea
Flea Market / Alba RuperezEl Gran Flea

Un gran mercat de roba vintage i disseny s'instal·larà a l’Estació del Nord de Barcelona aquest cap de setmana

El Gran Flea tindrà més de 120 parades de disseny, roba de segona mà i 'upcycling'

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

A principis de febrer vam rebre la notícia que l’emblemàtic mercat de roba de segona mà, el Flea Market, es cancel·lava. Després de més de tretze anys operant cada mes a la plaça Blanquerna, l’Ajuntament va enderrocar el projecte a causa de les queixes del veïnat per la presència de venedors no autoritzats que s’instal·laven a l’indret. La notícia va generar indignació, tant en els clients com en els mateixos organitzadors del Flea, i es van proposar diverses alternatives per a no suspendre definitivament el mercat.

A l’espera de trobar una nova oportunitat per reprendre l’activitat del Market, l’organització ha anunciat la tercera edició del Gran Flea, un esdeveniment que se celebra a l’Estació del Nord de Barcelona i que reuneix més de 120 parades dividides en dues seccions: una de vintage i l’altre de disseny. 

La primera zona del mercat, la de disseny, s’ubicarà al vestíbul de l’estació on diferents joves dissenyadors emergents exhibiran les seves creacions i productes. A la segona zona, al saló principal, desenes de paradetes exhibiran articles vintage, de segona mà i d’'upcycling' de tota mena.  A banda, també s’ubicarà un espai gastronòmic amb un bar a càrrec del 33|45, cafè d’especialitat i pastissos de la mà de Right Side Coffe i dos llocs de menjar de carrer dels establiments Comiendo Lechuga i Kaizen. Per la seva banda, els DJs John Joe, Natia Lee, Johann Wald i Telexketch amenitzaran la jornada amb música en viu. 

El Gran Flea
Flea MarketEl Gran Flea

Aquesta tercera edició del Gran Flea Market serà el pròxim 31 de març d’11 a 19 h. Ja es poden adquirir les entrades anticipades a través del portal Eventbrite per un preu d’1,50 euros, tot i que també es podran comprar a la porta de l’esdeveniment per dos euros. 

Què és l’'upcycling'? 

L’'upcycling' s’ha convertit en la manera més sostenible de crear noves peces de vestimenta: es tracta de la reutilització creativa, usant roba o materials existents per a crear noves peces de roba. La tendència està cada vegada més a l’alça dins la indústria de la moda perquè encaixa perfectament amb la filosofia de sostenibilitat que molts dissenyadors, marques i persones estan començant a adaptar en la seva activitat. 

NO T'HO PERDIS: Els millors plans per fer per Setmana Santa 

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat