Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Concursos Time Out!

Concursos Time Out!

Participa i guanya els millors premis amb Time Out Barcelona

Plats
© Ivan GiménezPlats

Time Out us oferim un munt de concursos amb premis per tota mena de públics. Regalem experiències gastronòmiques, activitats esportives, entrades per una gran varietat d'espectacles i concerts, viatges i productes molt especials. Doneu un cop d'ull a tots els concursos, no us ho penseu gaire i participeu!

Ja tenim equip per a la revista Escena 25!
Què fer

Ja tenim equip per a la revista Escena 25!

Com sabeu, en les dues darreres setmanes hem fet una crida per buscar redactors, fotògrafs i il·lustradors per fer una revista extra feta per i per a joves d'entre 18 i 25 anys. Durant el mes de setembre, aquests joves formaran part d'una redacció paral·lela que triarà el més destacat de la temporada teatral. Hem rebut més de 500 solicituds i després d'una deliberació molt difícil, ja hem triat els joves que formaran part del projecte! Són aquests: Cap de redacció Ona Salvat Redactor/es Judit Hernández Meritxell Díaz Sánchez Roger Cuartielles Helena Oller Joana Rafart Miquel López Arnau Brichs Sasha Pradkhan Berta Cotrina Anna Calderon Oriol Grébol Clara Alegre Elna Roca Fotografia Laia Puig Xavier Blanco Il·lustració Laia Alsina Moltes gràcies a tots i a totes per participar i ens veiem al setembre amb la revista Time Out i Escena 25!

Us portem a menjar a Nova York!
Viatge

Us portem a menjar a Nova York!

Sortegem vols per a dues persones i una targeta amb 200 dòlars per tastar el nou Time Out Market!

Descarrega't la nostra Guia d'estiu
Notícies

Descarrega't la nostra Guia d'estiu

Descobrir món és de les coses més excitants i satisfactòries que hi ha, però potser que abans de creuar els continents de punta a punta coneguem millor els tresors que ens envolten. Per això, hem fet una guia amb 50 idees per gaudir de l'estiu a Catalunya, descarregueu-vos-la i no us faltaran idees fins al setembre. Explorem el millor de Barcelona, el territori que controlem, però també hem pujat als Pirineus i baixat a les Terres de l'Ebre, viatjat en globus i ens hem banyat a piscines naturals i a gorgs. Aquest estiu la cultura també omple tots els racons de Catalunya amb festivals de música, cinema a la fresca, poesia i festes majors. Us hem fet una tria amb 50 idees que guardareu com si fos un tresor!   NO T'HO PERDIS: Descarrega't la guia d'aquest estiu a Catalunya  

Tendències de decoració
Casa i llar

Tendències de decoració

Propostes per transformar el vostre entorn en un racó dissenyat a mida i a l'última moda!