Coses per fer a Barcelona el dissabte

Les millors propostes per passar el dissabte a la ciutat
Advertising
Teatre

Gerard Borrell: Magia Comedy

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Gerard Borrell s'instal·la a l'Eixample Teatre per fer-nos gaudir de les boges i divertides nits de Magia Comedy, un xou d'humor al més pur estil 'Las Vegas' on la comèdia, la sorpresa i l'engany van de la mà.

Què fer

RiuEstiu 2018

icon-location-pin Sants - Montjuïc
icon-calendar

Dins de les nits d'estiu del Poble Espanyol arriba la tercera edició de RiuEstiu, cicle d'humor amb els millors comediants del país, que convertiran tots els dissabtes de juliol i agost la Plaça Major del Poble Espanyol en un dels teatres a l'aire lliure més grans de la ciutat amb teatre, monòlegs, màgia, improvisació i música on hi participaran, entre d'altres, Gerard Borrell, Toni Moog, Eva Cabezas, Lola Bastarda o Txabi Franquesa.

Advertising
Eiko Oshima, actriu en la pel·lícula Shiiku (La presa), 1961
© Shomei Tomatsu
Art

Shomei Tomatsu

icon-location-pin Dreta de l'Eixample
icon-calendar

Primera retrospectiva a Espanya de l'obra de Shomei Tomatsu (Nagoya, Aichi 1930 - Naha, Okinawa, 2012), un dels fotògrafs més importants del Japó contemporani, l'obra del qual recorre més de sis dècades de la història nipona. La mostra abasta aquesta llarga trajectòria a través de 180 fotografies organitzades en diferents seccions temàtiques que reflecteixen els diversos interessos que van atreure la seva mirada, com la destrucció causada per la guerra, la presència de bases militars i l'americanització dels costums, els estralls causats per la natura, l'avanç imparable de la urbanització, les protestes estudiantils, la pervivència de les arrels i les tradicions, la bellesa de la natura o l'exaltació dels objectes quotidians, entre d'altres.

Gai i lèsbic

Ultrapop

icon-location-pin Sants - Montjuïc
icon-calendar

La festa de moda on els amants més aferrissats del pop es troben per a ballar grans hits la nit de cada dissabte. Amb DJ nacionals, La Prohibida i la seva emblemàtica perruca blava com a amfitriones habituals i una sala alternativa amb música house i electrònica. La nit de dissabte és per al pop.

Advertising
Faraó. Rei d'Egipte
© British Museum
Art, Escultura

Faraó. Rei d'Egipte

icon-location-pin La Font de la Guatlla
icon-calendar

La nova exposició de l'Obra Social la Caixa en col·laboració amb el British Museum, 'Faraó. Rei d'Egipte', explora el simbolisme i l'ideari de la monarquia egípcia, desvetllant les històries que s'amaguen darrere de les 164 peces incloses en la mostra com a representació d'aquesta antiga civilització. Destaquen els treballs d'orfebreria, així com les estàtues monumentals i els preciosos relleus de temples que apropen el visitant a la vida real i de poder de l'Antic Egipte. Dividida en deu àmbits, l'exposició examina la figura del monarca egipci des de tots els punts de vista: com ésser diví, situat al centre de l'estructura social, al voltant del qual s'articulen símbols i creences que van més enllà de l'existència terrenal; en la seva vida de palau, envoltat per la seva família; com a governant; com a guerrer i, fins i tot, posa en relleu que l'origen dels faraons no va ser sempre egipci.

Més idees pel cap de setmana

Més coses per fer
Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com