Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palo Alto Market
© Iván Moreno

Coses per fer a Barcelona el dissabte

Les 10 millors activitats per gaudir del dissabte: concerts, mercats, obres de teatre, festes i moltes propostes més

Publicitat

És el millor dia de la setmana, i a Barcelona trobareu un munt d'activitats per a tots els gustos i butxaques. Consulteu els nostres plans destacats i prepareu-vos per gaudir d'un dissabte excepcional. I si amb 24 hores no en teniu prou, consulteu el llistat complet amb els millors plans de divendres i diumenge, i els 30 millors plans del cap de setmana sencer. Preparats?

NO T'HO PERDIS: 50 coses que tot barceloní ha de fer a Barcelona

 • Què fer
 • Festivals
 • Eixample

Tornar de les vacances és dur, però no tant si arriba la Festa Major de Sant Antoni. Del 14 al 23 de gener l'agenda se'ns omplirà amb 130 actes en 25 espais diferents del barri. Una manera de descobrir-lo, reivindicar-lo i sobretot, celebrar-lo.

Encara que alguns actes s'han hagut d'anul·lar per la situació sanitària, us en destaquem alguns de la programació vigent:

Aquest dissabte 22, l'acte central del dia serà la cavalcada dels tres tombs: sortirà i arribarà a Fonts Montjuïc, amb recorregut per tot el barri de Sant Antoni i Raval. Començarà a les 10.30 h i ja és la seva 197a edició! La benedicció dels animals serà davant l'Escola Pia Sant Antoni a les 11.30 h. A les 19.39 h, hi haurà un correfoc infantil. És gratuït i farà el recorregut següent: Rocafort amb Floridablanca (inici), Floridablanca, Villarroel, Tamarit, plaça Conxa Pèrez.

 

 • Cine
 • El Raval

La Filmoteca del Raval inicia un nou cicle amb projeccions en atenció especial al públic familiar. Aposten, com sempre fan, pel cinema de tots els temps, cultures i països per acompanyar al públic infantil a la seva immersió al cinema. Inauguren aquest cicle amb el primer trimestre de projeccions: 'Contes, faules i poemes' que es desenvoluparà durant els mesos de gener, febrer i març, cada dissabte i diumenge a les 17 h. Durant aquest primer cicle trimestral les sales de la Filmoteca sortiran de les pàgines dels llibres populars dels últims 100 anys per portar les seves històries a les sales de projeccions. 

FilmoXica té programades sessions per a totes les edats per fer del cinema una experiència especial. Un exemple és 'Orm al Regne de la Neu', una pel·lícula d'animació russa on Gerda, la protagonista, haurà de salvar el món de la Reina de la Neu. També projectaran 'La revolta dels contes', una adaptació del best-seller de Roald Dahl que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. Aquestes només són alguns exemples de tota la cartellera programada, disponible a la pàgina web.

Publicitat
 • Teatre
 • Eixample

Més d'una dècada després de fer 'Hamlet' a la Biblioteca de Catalunya, Oriol Broggi torna al text canònic de Shakespeare per trencar fronteres i oferir-nos-el des d'un cinema a través d'una posada en escena que barrejarà teatre i film en el que promet ser una gran experiència. Guillem Balart és Hamlet i Elena Tarrats, Ofèlia.

 • Art
 • Art

Des de la seva inauguració el novembre de 2021, més de 35.000 visitants han anat al Disseny Hub Barcelona a veure de prop les obres de Banksy. Ara, l’exposició sobre aquest misteriós artista anònim i trencador incorpora noves obres a les més de 70 peces de Banksy que s’exhibeixen a les sales del Museu del Disseny. Les noves peces ens permeten conèixer amb més profunditat la trajectòria de l'artista i les seves preocupacions, que normalment tenen a veure amb la globalització, el consumisme, les guerres, el poder de la política i la religió, la lluita de classes o la crisi climàtica.

 

Publicitat
 • Teatre
 • Comèdia
 • El Raval

Joel Joan ha escrit, dirigeix i protagonitza una obra en què apareixen tots els seus fantasmes. Ell és un actor d’èxit força fatxenda (en Llorenç) que té un amic, l’Ernest (Xavi Mira), que decideix llançar la tovallola. Un joc de miralls. Els acompanyen Sandra Monclús, Àfrica Alonso i Eduard Muntada.

Més idees pel cap de setmana

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat