1 M'encanta
Guarda-ho

Coses per fer a Barcelona el dissabte

Les millors propostes per passar el dissabte a la ciutat

L'altra Pedrera

Una visita especial, àmplia i plena d'anècdotes a l'emblemàtic edifici d'Antoni Gaudí. La Pedrera que poques persones coneixen... Sabíeu que l'edifici albergava un garatge subterrani? Que la pujada als habitatges es feia amb ascensor? O què hi va passar durant la Guerra Civil? Trobareu les respostes a totes aquestes preguntes, i a d'altres, durant la visita a L’altra Pedrera. 

Llegir-ne més
La Pedrera , Dreta de l'Eixample Dissabte 24 juny 2017 - Dissabte 21 octubre 2017

Las zapatillas rojas

Michael Powell, Emeric Pressburger. Regne Unit. 1948. VOSE. 133'.   Un dels clàssics indiscutibles del cinema musical anglès i un dels èxits comercials més grans de Powell i Pressburger. El títol prové del conte de Hans Christian Andersen en què una ballarina de ballet clàssic es consagra, tot i que al final haurà d’escollir entre l’amor i l’art.

Llegir-ne més
Filmoteca de Catalunya , El Raval Dissabte 24 juny 2017

El preu

Autor: Arthur Miller. Traducció: Neus Bonilla i Carme Camacho. Direcció: Sílvia Munt. Interpretació: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.   Entra Rosa Renom i queda fixat l'alt estàndard de qualitat de la producció d''El preu' que dirigeix ​​al Goya Sílvia Munt. Han passat només uns minuts des que Pere Arquillué (el seu espòs i oficial de policia) hagi recorregut amb la mirada una muntanya de mobles en venda. És la seva primera gran escena, de cap a peus transformada en dona frustrada resident al somni americà de la dècada de 'Mad Men'. Una aparició estel·lar amb l'alcoholisme insinuat en un lleu abandonament. Una excel·lent interpretació com les del mateix Arquillué, Ramon Madaula i Lluís Marco.   La comèdia dramàtica d'Arthur Miller enfronta dos germans (Madaula i Arquillué) de desigual sort en la seva persecució de la felicitat. Un cirurgià triomfador que durant anys ha anat deixant anar el llast d'una família abonada al fracàs; un policia a punt de jubilar-se que mai no va ser el científic que va voler ser al fer-se responsable d'un pare –un personatge absent que s'anirà densificant al llarg de la funció– arruïnat al crack del 29. Tots dos han pagat el seu preu en prendre les successives decisions que han marcat l'esdevenir de les seves antagòniques vides. Una dialèctica del retret que el públic presencia sense poder fixar la seva posició respecte per qui prendre partit.   Com a contrapunt còmic –i savi– està l'ancià taxador de mobles jueu, tot u

Reserva ara Llegir-ne més
Teatre Goya , El Raval Fins al Diumenge 30 juliol 2017
Advertising

Dansa de la mort

Autor: August Strindberg. Direcció: Jordi Casanovas. Amb: Lluís Soler, Mercè Arànega i Carles Martínez. A August Strindberg no li va anar bé amb les dones. “Et pots passar una eternitat vivint amb una dona i mai no la coneixeràs”, va ser un de les sentències menys cruels del dramaturg suec cap al matrimoni, però també la més expressiva. La convivència impossible i, malgrat això, necessària es el tema de 'Dansa de mort', un drama que porta la confrontació de sexes fins a punts èpics. El vell Ricard, militar marginat, i la seva dona Alícia, que va deixar la carrera d’actriu per casar-se, viuen un estat d'infelicitat permanent i d’enfrontament obert sense respecte. S’odien. Estan a punt de celebrar les bodes d’argent del seu infernal matrimoni quan arriba a la seva aïllada fortalesa el cosí Carles, així mateix víctima d’un desgraciat matrimoni. Carles serà la víctima d’una mena de ritual grotesc, d’una cerimònia tempestuosa que el director Jordi Casanovas ha traslladat a l’Espanya del cop d’estat de Tejero en el qual Ricard hi està implicat. Una operació dramatúrgica irrellevant pel que fa al text en una posada en escena que mira de reüll els ambients terrorífics de les pel·lícules en blanc i negre de sèrie B. Un drama clàssic servit amb brillant classicisme per tres gran intèrprets: Mercè Aranega, Lluís Soler i Carles Martínez.

Llegir-ne més
Sala Muntaner , Sant Antoni Fins al Diumenge 9 juliol 2017

¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú

Stanley Kubrick. Regne Unit, 1964. VOSE. 93 '.Única incursió de Stanley Kubrick en el gènere de la comèdia, amb un grandíssim Peter Sellers que es desdobla en tres personatges: el president, el doctor Strangelove i un funcionari militar. Una absurda bogeria que té com a rerefons una possible guerra nuclear entre els Estats Units i la Unió Soviètica.

Llegir-ne més
Phenomena , Sagrada Família Dissabte 24 juny 2017
Advertising

Bereshit

Els malnascuts, el laboratori de creació jove de la Sala Beckett presenta aquesta obra de teatre inspirada en el Gènesi bíblic. Representada al llarg de set dies (sis peces i un sospir), tot explorant diferents estètiques teatrals, la proposta dramatúrgica pretén fugir de l’adaptació textual i apostar per la construcció d’una línia temàtica que manifesti la indagació existencial i espiritual de l’home contemporani. El primer dia s'hi veurà 'La caiguda' (19 de juny), el segon 'L’arbre de la ciència del bé i del mal' (20 de juny), el tercer 'A la recerca de l’arbre de la vida' (21 de juny), el quart 'El verb creador' (22 de juny), el cinquè 'Buscant a Déu' (23 de juny), el sisè 'I es va fer la llum' (24 de juny) i el setè, 'El repòs' (25 de juny).

Llegir-ne més
Sala Beckett - Poblenou , El Poblenou Fins al Dissabte 24 juny 2017

Alabama Monroe

Felix Van Groeningen. Bèlgica, 2012. VOSE. 100'. Un film certament original sobre la relació d'uns pares amb la seva filla de sis anys, malalta terminal. Van Groeningen evita la manipulació emocional a través d'un guió dinàmic, vertebrat per una estructura no lineal, i la magnífica música de la banda de bluegrass que tenen els pares protagonistes i que esdevé una font d'energia i esperança per tothom. La pel·lícula aposta per la recerca científica front a les interferències religioses o polítiques en el món de la salut.

Llegir-ne més
Filmoteca de Catalunya , El Raval Divendres 23 juny 2017 - Dissabte 24 juny 2017
Advertising

David Bowie Is

Primera retrospectiva internacional dedicada a David Bowie. La mostra, produïda pel Victoria and Albert Museum de Londres, reuneix fins a 300 objectes procedents del fons de l'artista, i és una celebració de les cinc dècades de carrera d'un músic innovador i icona de la cultura contemporània. Entre d'altres, l'exposició ha reunit peces especials, com els vestits de Ziggy Stardust, les portades de Guy Peellaert i Edward Bell, vídeos de performances com 'The Man Who Fell to Earth', vídeos i alguns dels escenaris dissenyats per a les gires de l'artista, a més d'altres ítems personals de Bowie, des de 'set lists' fins a apunts i notes del diari que revelen la seva evolució com a creador.  

Llegir-ne més
Museu del Disseny de Barcelona , El Parc i la Llacuna del Poblenou Fins al Diumenge 20 agost 2017

Més idees pel cap de setmana

Restaurants i bars
1/2

Restaurants i bars

Voleu sortir a menjar a fora? A la nostra secció de restaurants i bars trobareu propostes per a totes les butxaques.

Llegir-ne més
Sortir de nit
2/2

Sortir de nit

Sou dels incombustibles? Us oferim les millors propostes de bars i clubs per sortir de nit.

Llegir-ne més
Més coses per fer

Comentaris

4 comments
Ana C
Ana C

El SusiSweetdress market! Roba estil vintage, música, complements, creppes, cervesa i cava, taller per a nens... Brutal!

rob
rob

avui també ANIMAL RELIGION @circolmaldàVives B
Vives B

I la Ruta de botigues amb encant de moda by @vivesbarcelona? 10, 30

yolan
yolan

i el festival emergència al cccb?