Coses per fer a Barcelona el divendres a la nit

Les millors propostes per començar el cap de setmana

Fantasia

Recomanat

La fascinació de Walt Disney per la música clàssica va quedar reflectida a 'Fantasia', la pel·lícula d'animació de 1940 on és la gran protagonista. Així, peces de Beethoven, Mussorgski, Stravinski, Schubert o Dukas, entre d'altres, es fan visibles gràcies al talent dels creatius de la Disney. Ara l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya recupera el film i el projecta en pantalla gran i música en directe. La direcció musical anirà a càrrec d'Arturo Boscovich.

Llegir-ne més
L'Auditori , Eixample Fins al Divendres 22 juny 2018

Nits al Castell: Poetry Slam

El cicle 'Nits al Castell' tanca edició al pati d'armes amb una sessió de Poetry Slam, una proposta plena de poesia i interpretació, paraula i escena. Una competició poètica àgil i dinàmica que dóna el protagonisme tant als poetes com al públic. Escolta, riu, aplaudeix, emociona’t amb les poesies i la paraules que ompliran, durant una nit, el castell.

Llegir-ne més
Castell de Montjuïc , Sants - Montjuïc Divendres 22 juny 2018
Advertising

Fotofesta 2018

Novena edició de la Fotofesta, jornada fotogràfica biennal que tindrà lloc el 22 de juny entre la Casa Golferichs i l’Espai Francesc Català-Roca amb l’objectiu d’impulsar i contribuir a l’exhibició, difusió, divulgació i circulació de produccions culturals en l’àmbit de la creació fotogràfica. La jornada compta amb un programa que inclou conferències, exposicions, mostres de llibres i projeccions de treballs recents dels noms que més sonen en el panorama fotogràfic del país...

Llegir-ne més
Espai de fotografia Francesc Català-Roca , Esquerra de l’Eixample Divendres 22 juny 2018

Àfrica és el ritme del món: Sessió de DJs

Punxada oberta al públic dels alumnes del taller 'Àfrica és el ritme del món'. Un taller a càrrec de Sarah Ardite que ha servit per descobrir, sentir i 'punxar' les bandes, els cantants i els músics que van donar suport als moviments de lluita contra el colonialisme fins aconseguir la independència. En aquest taller els alumnes han après a fer els seus propis 'mixtapes' i els punxaran al pati de l’Albareda.

Llegir-ne més
Centre Cultural Albareda , El Poble-sec Divendres 22 juny 2018
Advertising

Música als Parcs 2018: Orquestra Simfònica King's College Londres

El cicle de concerts d'estiu gratuïts Música als Parcs, que se celebren a l'aire lliure, en parcs i jardins repartits per tota la ciutat rep la visita de la Orquestra Simfònica King's College Londres (20 h), la principal formació simfònica del departament de música del King’s College de Londres, i els darrers quinze anys ha crescut notablement fins a fer-se un nom en l’escena musical londinenca, com una de les millors orquestres d’estudiants del país...

Llegir-ne més
Parc de la Ciutadella , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Divendres 22 juny 2018

Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava

Els dies 22 i 23 de juny coincidint amb Sant Joan i el 27 i 28 de juny per Sant Pere tornen per setè any consecutiu les Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava, on es repartiran 9.000 racions de musclos del Delta de l’Ebre –preparats a la marinera– acompanyades de copes de cava en 7 mercats municipals de la ciutat. L’objectiu és recuperar una vella tradició gastronòmica mediterrània: celebrar les revetlles d’estiu amb festives i saboroses musclades, coincidint en el moment òptim de maduresa del musclo mediterrani...

Llegir-ne més
Mercat de Sant Antoni , Eixample Divendres 22 juny 2018 - Dijous 28 juny 2018
Advertising

Municipalisme Queer: per unes polítiques LGTB crítiques

Les jornades ‘Municipalisme queer’ tenen per objectiu posar damunt la taula altres maneres d’entendre les polítiques locals sobre la sexualitat i el gènere, des d’una perspectiva crítica, feminista i interseccional i amb una mirada oberta: un municipalisme queer. Al seu primer dia podreu assistir a un diàleg inaugural entre la feminista i vedette d’extraradi Itziar Ziga, l’activista marica Javier Sáez, el docent i activista trans Lucas R. Platero, moderats per Miquel Missé. La nit es tancarà amb un concert d’Alicia Ramos.

Llegir-ne més
Fabra i Coats , Sant Andreu Divendres 22 juny 2018
Advertising

Telefèric Fest: Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver serà el protagonista d'aquesta nova cita amb el Telefèric Fest, on defensarà el seu últim àlbum, 'Atlantis' (2017). El que va ser fundador, compositor i guitarrista d’Antònia Font obre el ventall estilístic de l’anti-folk a l’electro, de la rumba al funk del pop pur, i cap a tot el que es pugui imaginar.

Llegir-ne més
Sarau08911 , Fora de Barcelona Divendres 22 juny 2018

Chico Trujillo

Chico Trujillo és una de les orquestres més importants de Xile. Són la banda sonora de totes les festes, d'Arica a Punta Arenas. La seva barreja de cúmbia clàssica, bolero, música llatinoamericana, balcànica i reggae, els ha assegurat un públic de totes les generacions i estils de vida.

Llegir-ne més
Razzmatazz , El Parc i la Llacuna del Poblenou Divendres 22 juny 2018
Advertising

Comentaris

2 comments
Pedro L

y se dejan beatles versus stones en poble espanyol,las dos mejores tribute band del mundo,lamentable.