Coses per fer a Barcelona el divendres a la nit

Les millors propostes per començar el cap de setmana
Advertising
Festa Major de Sants 2017. Carrer Papín.
© Maria Dias
Què fer

Festa Major de Sants 2018

Sants no es deixa eclipsar per ningú i torna a donar-ho tot a la seva Festa Major. Del 18 al 26 d'agost el barri es transforma amb 14 carrers guarnits i una programació d'activitats pensades per a tots els gustos i edats. Fem una tria dels actes unitaris més grans, però a cada carrer hi trobareu gresca. Llarga vida a la festa!

Música, Pop

Estrogenfest Summer Edition 2018: Aloha Bennets + Hickeys + Chorizo DJ

icon-location-pin El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

L'Estrogenfest, festival de dones artistes que té com a objectiu celebrar el que significa ser dona i artista i, d'aquesta manera, ser d'ajuda per a la sensibilització i la conscienciació dels joves respecte a la igualtat de gènere, amb especial visibilitat a les indústries culturals, no podia esperar fins al març per celebrar una nova edició, així que per fer passar la calor del mes d'agost celebren una edició estiuenca del festival que tindrà lloc a la Sala Rocksound i que comptarà amb les actuacions en directe d'Aloha Bennets i el seu garage-punk de tocs surfers i de les madrilenyes Hickeys i el que elles anomenen glitter punk, barreja de sons que van del lo-fi fins al post-punk dels 90. Rematarà la festa el duo de DJs Chorizo, que formen Jessia i Clara.

Advertising
Teatre

El futbol és així (de gai)

icon-location-pin Sagrada Família
icon-calendar

Tota la ciutat salta d’alegria quan el Mercuri Futbol Club fitxa el Maxi, un dels futbolistes més famosos del planeta. El crac arriba amb ganes de fer una confessió insòlita: li agraden els homes. Des del club, però, no l’hi posaran fàcil.Text i direcció: Xavi Morató.

Clubs

Input: Andrea Oliva + Hitch + Andre Buljat

icon-location-pin Sants - Montjuïc
icon-calendar

El suís Andrea Oliva és un dels DJ més populars del seu país. És també al costat de Agi Isaku el responsable d'un dels segells més importants de Suïssa, Banditz, i s'ha convertit en un maníac de l'estudi de gravació, traient les seves primeres referències per al segell Joia.

Advertising
Comèdia

Eva Cabezas: Curvy

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Aquest monòleg de la còmica Eva Cabezas parla de la pressió estètica als mitjans de comunicació, els estereotips del físic i el màrqueting que hi ha al voltant de la dona com a producte.

Carmen
© A. Bofill
Música, Clàssica i òpera

Carmen de Bizet

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

El Palau de la Música Catalana acull aquesta representació de l'òpera més coneguda de Georges Bizet, en un muntatge amb gent d'aquí. Es tracta d'un concert escenificat, de dues hores amb entreacte, en el que hi participen com a solistes vocals els cantants Marta Valero i Sergi Giménez Carreras. L'Orquestra és la Terrassa 48 i Xavier Puig n'és el director musical. De la direcció d'escena se n'ocupa Jesús Fernández y Yasmina Pulido de la coreografia.

Advertising
Música

Acqustic - Experiències musicals secretes

icon-calendar

Acqustic ofereix concerts secrets per la ciutat de Barcelona. Una experiència que permet conèixer llocs nous amb encant a Barcelona i gaudir de la música d'artistes locals. Barcelona és una ciutat bohèmia: música, art i cultura. Hi ha centenars de llocs per descobrir i músics emergents en cada racó. Acqustic els ajunta en un concert íntim per 20-30 persones. Amb el toc especial, que cada concert es realitza en un lloc diferent, des d'un àtic fins a una floristeria, amb diferents artistes locals. Aquesta experiència dura 2 hores i inclou: - Una entrada per al concert secret (2 actuacions en cada concert) - 3 cerveses Estrella Damm 24 hores abans del concert t'enviarem un correu amb la informació del lloc Estructura concert: 1- Descobrim el lloc secret2- 30 minuts de concert d'un músic local3- Pausa4- 30 minuts de concert d'un altre músic local5- Compartim unes cerveses entre amics

Què fer

Nits amb ritme a la Casa de les Punxes 2018

icon-location-pin Eixample
icon-calendar

La Casa de les Punxes obre la seva gran terrassa durant els mesos d'estiu per disfrutar de música en directe a dalt de tot d'aquesta cèntrica joia modernista. Tots els divendres d'estiu la Casa de les Punxes s'omplirà de melodies amb una actuació musical relacionada amb el jazz, swing bossanova i soul. L'entrada inclou el concert (20 h), una copa de cava i l'accés a l’exposició (de 19 a 20 h ) de la planta principal i de la terrassa, per a gaudir d’un recorregut per la història i simbologia d’un dels monuments més paradigmàtics del modernisme català.

Advertising
Cine

Mecal Air 2018

icon-calendar

Després de 10 anys oferint la programació de cinema a l’aire lliure més llarga de l’estiu a Barcelona, el Mecal Air, espai de cinema a la fresca del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona es renova del tot. Aquest clàssic de l'estiu es trasllada del Poble Espanyol als Jardins d'Elisava del Museu del Disseny de Barcelona per oferir sessions de curtmetratges a la fresca tots els divendres de juliol i agost. Enguany seran els gèneres els qui estructuraran una programació que sorprendrà amb sessions dedicades a la Sci-Fi, a l’animació o a les pel·lícules de Sèrie Z, entre d’altres. A més, cada vespre inaugurarà la sessió un curtmetratge relacionat amb el disseny, en honor a aquest nou emplaçament. Hi haurà també servei de barra amb beguda i menjar. Només us caldrà arribar amb temps per agafar bon lloc.

Què fer

Capvespres a Santa Maria del Mar

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

La parròquia de Santa Maria del Mar ofereix els capvespres dels dissabtes de juny, i tots els vespres de dijous, divendres i dissabtes d'estiu (a les 21 h i a les 21.30 h) visites guiades per a grups reduïts que ens permetran passejar pràcticament en solitari perl'interior d’una de les esglésies més especials de la ciutat. Les tribunes, la cripta i la capella neoclàssica, espais normalment no visitables, estan inclosos en aquest recorregut en què el silenci, la il·luminació monumental i la immensitat de l’edifici acompanyen tota una experiència única. L’accés a les terrasses a través de les torres proporciona una nova perspectiva de l’edifici i permet que el visitant s’aproximi com mai a la rosassa, els finestrals, els contraforts o les gàrgoles. Des dels diferents nivells de cobertes es contemplen els estrets carrers del Born, els principals edificis de Ciutat Vella i una panoràmica de 360 graus sobre Barcelona quan es fa de nit. Les visites es fan en català, castellà i anglès.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com