4 M'encanta
Guarda-ho

Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

Magic Line Sant Joan de Déu 2018: Sonambulistes

La Plaça de la Catedral és el lloc escollit per tancar una nova edició de la travessa solidària Barcelona Magic Line, que té per objectiu recaptar fons que es distribuiran entre les inicatives dels centres de Sant Joan de Déu per atendre persones en situació vulnerable que porta a terme l'Hospital. A les 17 h de la tarda hi tindrà lloc 'Sonambulistes', un espectacle inclusiu ple de música, dansa, circ, teatre, màgia, clown i il·lustració que ens transportarà a un món d’escales, escaletes i esglaons des d’on es poden aconseguir tots els somnis. Artistes professionals i amateurs al so de la música del recordat bandoneonista i compositor argentí Astor Piazzola recolliran l'esperit d’equip i cooperació dels participants de la Magic Line sota la direcció artística de Martí Torras i amb la participació de l'AIMS Sextet amb Peter Thiemann i membres de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, Xamfrà. Centre de música i escena per la inclusió social del Raval de Barcelona, Vozes. Associació Músics per la Pau i la Integració de Barcelona, el ballarí Toni Mira, l'il·lusionista Sergi Buka, la dansa integrada del ballarí i coreògraf Jordi Cortés, el circ de la companyia emergent Hotel Locandi, el clown Miguel García i la ballarina Fàtima Campos.

Llegir-ne més
Plaça de la Catedral Diumenge 25 febrer 2018

SomosLas: Chico y Chica + Papa Topo + Louder Madow DJ + Ferdiyei

La pionera festa indie queer SomosLas compleix 10 anys, i per celebrar tan senyalada efemèride, i paral·lelament a les seves nits mensuals a l'Astin, programen aquesta festa de tarda amb un cartell de luxe encapçalat pel directe del duo de Bilbao Chico y Chica i el seu brillant technopop ideal per ballar i riure a parts iguals. Presentaran, a banda del seus hits infalibles, el seu últim single editat a Austrohungaro, 'Un, dos, tres, orgasmo' (2017). El pop fresc i hipervitaminat de Papa Topo obrirà la tarda, que completen, als plats, Lourdes Madow i Ferdiyei.

Llegir-ne més
La [2] de l'Apolo , El Poble-sec Diumenge 25 febrer 2018
Advertising

Redescobrim Les Rambles pel Dia Internacional del Guia de Turisme

Uns dies després del Dia Internacional del Guia de Turisme (21 de febrer) els guies de turisme habilitats de la Generalitat volen convidar la ciutadania a fer de turistes prop de casa i per això oferiran visites gratuïtes per veïns el diumenge 25 de febrer al matí a La Rambla, un dels carrers més populars de la ciutat que, tot i ser tan popular, ens és força desconegut als locals i amaga històries que molts de nosaltres ni ens imaginem. Així que tindrem l'oportunitat de ramblejar en diversos torns de 10 a 11.45 h, en visites d'aproximadament una hora i mitja per les quals cal reserva prèvia.

Llegir-ne més
La Rambla , El Raval Diumenge 25 febrer 2018

Les muralles de Barcelona

Les muralles de les ciutats han protegit, durant segles, les vides i les propietats dels seus habitants. Des de l’època dels romans, les muralles de Barcelona han patit i resistit els atacs i escomeses de francs, visigots, musulmans i  cristians, castellans, genovesos, britànics, francesos, republicans i monàrquics. Amb aquesta ruta, descobrirem els racons i reviurem els fets que envolten les muralles romanes i medievals que durant més de 1.500 anys van defensar la ciutat de Barcelona. El punt de trobada és a la Plaça Sant Jaume cantonada Llibreteria.

Llegir-ne més
Plaça Sant Jaume , Ciutat Vella Diumenge 25 febrer 2018
Advertising

El Bufón del Rey Lear

Autor: Felipe Cabezas. Direcció actoral: Jordi Pérez. Direcció d'art: Anna Chwaliszewska. 'El Bufón del Rey Lear' és el cinquè monòleg teatral de Felipe Cabezas, en què recupera l'ús de màscares i incideix un llenguatge dinàmic, visual i intens, passant per diversos estats interpretatius. El Bufó del Rei Lear, un dels més carismàtics personatges de l'obra de Shakespeare, ens porta la seva versió de la tragèdia anglesa per excel·lència. Murri, sarcàstic, astut i burleta, el Bufó del rei narra les immundes lluites del poder des de la seva perspectiva crítica i satírica.

Llegir-ne més
Sala Fènix , El Raval Dijous 22 febrer 2018 - Diumenge 25 febrer 2018

Dramaburg

Autor: Carlos Perelló. Direcció: Guillem Gefaell. Amb: Laia Alberch, Rafa Delacroix, Georgina Latre, Xavier Torra. Reflexió sobre la civilització de l’espectacle. Sobre com convertim en producte tot allò que queda pur i natural en nosaltres, convertint-nos en cómplices i turistes de la destrucció del nostre món. Un jove periodista es capbussa dins les entranyes del esdeveniment més glamurós de l’any. Retransmetent en directe per a tot el món, vol, amb una única pregunta, despullar l’estrella principal de l’espectacle, deixant en evidencia la seva superficialitat i inconsciència.

Llegir-ne més
Teatre Tantarantana , El Raval Dijous 22 febrer 2018 - Diumenge 25 febrer 2018
Advertising

Joana Biarnés. A Contracorrent

Exposició que presenta una selecció de 90 fotografies de l’ampli arxiu fotogràfic de la fotògrafa catalana Joana Biarnés que mostren l’Espanya de la postguerra civil amb posicions immobilistes i molt masculinitzades. La majoria de les fotografies corresponen a l’època en què Joana Biarnès va treballar al diari de tarda ‘Pueblo’, des del 1963 fins al 1973.

Llegir-ne més
Palau Robert , Dreta de l'Eixample Fins al Dilluns 2 abril 2018

Sugar (Con faldas y a lo loco)

3 de 5 estrelles

Autor: Peter Stone. Adaptació: Roser Batalla. Director: Pau Doz. Amb: Bealia Guerra, Xavi Duch, Rubén Yuste, Jordi Llordella, Pep Cortés, Maria Santallusia, Carles Sánchez i Dani Claramunt. A favor de 'Sugar': 1) Xavi Duch, que es llueix cantant i ballant i es diverteix en el seu trànsit cap a la feminitat. 2) Els números coreogràfics de conjunt de Laura Olivella, que aprofita molt bé l'espai central del teatre amb un estil Broadway clàssic.En contra de 'Sugar': 1) la falta de ritme de la direcció de Pau Doz; la sensació de massa temps morts en una història que hauria de tenir –com a l'època– swing. 2) la manca de nervi en la direcció d'actors. El millor exemple és Maria Santallusia i la comparació amb el seu gran paper a 'The Wild Party'. Ni a favor ni en contra, però important: la mateixa Sugar. Bealia Guerra és massa fina i elegant per convèncer que és una joguina trencada, deliciosa, sense aquest punt vulgar que feia de la Monroe un punt i a part.

Llegir-ne més
Coliseum , L'Antiga Esquerra de l'Eixample Dimecres 21 febrer 2018 - Diumenge 1 abril 2018
Advertising

Carlos Mena

Recomanat

Continua la temporada de música antiga a L'Auditori. Aquesta vegada el protagonisme és per al contratenor basc Carlos Mena. El programa que presenta inclou composicions de Pergolesi, Bach i Caldara. Música religiosa del barroc. L'acompanyaran les veus dels joves cantants de la Beca Bach del projecte Bach Zum Mitsingen, l'Ensemble BZM, dirigit per Daniel Tarrida i Pau Jorquera.

Llegir-ne més
L'Auditori , Eixample Diumenge 25 febrer 2018

Jordi Rollán, 50 anys d’exposicions

Exposicióp dedicada al pintor i vicepresident artístic del Reial Cercle Artístic Jordi Rollán. El prolífic artista barceloní commemora els seus 50 anys de trajectòria pictòrica amb alguns dels quadres més inèdits de la seva col·lecció. Des dels seus inicis, Rollán ha realitzat més de 200 exposicions i ha exhibit les seves obres a galeries d’Alemanya, Suïssa, Estats Units, França, Itàlia, Marroc i Montecarlo. Ara,en aquesta exposició que presenta a la institució s’hi podran veure 36 quadres, alguns d’ells no han estat mai exposats, i que permetran fer un recorregut per l’evolució estilística que ha fet el pintor al llarg d’aquest mig segle.

Llegir-ne més
Reial Cercle Artístic - Institut Barcelonès d'Art , Ciutat Vella Fins al Diumenge 25 febrer 2018
Advertising
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

3 comments
Anna R

Per anar-vos preparant per l'arribada del Nadal, el diumenge hi ha un taller de torrons saludables: https://goo.gl/4HGKTE :)

Teresa S

M'agrada molt que compartiu les coses que fan a Barcelona, aixins pots triar, moltes gracies

Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.