4 M'encanta
Guarda-ho

Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

Realpolitik

Autors: Elies Barberà i Carles Fernández Giua. Direcció: Carles Fernández Giua. Intèrprets: Albert Alemany, Elies Barberà, Jenny Beacraft, Jordi Brunet, Arnau Marín, Marta Montiel.   És legítim l’ús de certa dosi de violència per preservar la democràcia real? Realpolitik és una farsa sobre un grup de gent que descobreix que donar una bufetada a determinades persones que s’aprofiten del poder ajuda a millorar la realitat que els envolta. Una obra, escrita per Elies Barberà i Carles Fernández Giua per a Teatre de l’Enjòlit, que convida el públic a reflexionar sobre la violència. Quins mecanismes tenim els ciutadans per defensar la democràcia? Quins recursos tenim per defensar-nos d’una classe política corrupta instal·lada en el poder? Benvinguts a la Realpolitik.

Llegir-ne més
La Seca , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Dimecres 22 febrer 2017 - Diumenge 5 març 2017

Wasted

Recomanat

Autoria: Kate Tempest. Traducció: Martí Sales. Direcció i adaptació: Iván Morales. Amb: Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó.   Segur que quan la companyia Íntims va proposar-li 'Wasted' a Iván Morales, el dramaturg, actor i director va pensar en 'Jo mai', aquell gran projecte sobre el trànsit de l'adolescència a l'edat adulta, els primers xocs amb la vida, que li va deixar un regust adredolç, de cosa que podia haver arribat més lluny. Perquè el text de l'MC britànica Kate Tempest assolia fites que Morales no va ensumar. Potser per l'empremta txekhoviana de 'Wasted', perquè és una història més senzilla, la de l’Edu, la Carlota i en Dani.   Són tres amics que s'apleguen al voltant del que va ser el punt neuràlgic de les seves vides deu anys enrere, quan en Toni (el personatge absent) encara hi era: un arbre molt beckettià. Parlen del que són i del que han estat, de com era en Toni. I poc, d'allò que volien ser. La decepció d'uns nois que s'han perdut en el camí i que, al final, encara creuen que poden tornar al principi, quan les il·lusions eren verges.   Morales col·loca el públic dins l'escena, al voltant dels actors, al costat d'ells. Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó parlen amb l'audiència, miren els espectadors als ulls. A Tàrrega, on la vaig veure, t'hipnotitzaven. I sorties del teatre convençut que havies vist la història de tres amics propers, de gent que coneixes, potser la teva.

Llegir-ne més
Sala Beckett - Poblenou , El Poblenou Divendres 24 febrer 2017 - Diumenge 12 març 2017

La falsa suicida

Autora: Angelica Liddell. Direcció: Sadurní Vergés. Amb: Marta Díez, Jon James Barousse.   Ofelia i Horacio, personatges sorgits de Hamlet, es retroben fora de l’obra shakespeariana. Ofelia es guanya la vida en un peep show des que va caure d’un cinquè pis i va sobreviure. Horacio, llop solitari i esguerrat, la visita sovint. En aquesta tragèdia contemporània Angélica Liddell ens proposa un viatge íntim i inquietant de dos outsiders a través de les relacions de poder, la solitud, les expectatives vitals i un passat amb el qual tard o d’hora hauran de saldar comptes.

Llegir-ne més
Teatre La Vilella , El Poble-sec Dijous 23 febrer 2017 - Diumenge 26 febrer 2017
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

2 comments
Teresa S
Teresa S

M'agrada molt que compartiu les coses que fan a Barcelona, aixins pots triar, moltes gracies

Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.