Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana
Advertising
Mireia Farrés
© May Zircus
Música, Clàssica i òpera

What's the Story (Morning Glory): Mireia Farrés + Mercè Hervada

icon-location-pin Sala Apolo, El Poble-sec
icon-calendar

Nova cita amb el cicle de concerts de clàssica dels diumenges al matí a la Sala Apolo. Aquesta vegada protagonitzat pel duet de trompeta i piano que formen la solista de l'OBC i la pianista Mercè Hervada. Amb el títol de 'Trompeta immensa', ens proposen un recorregut per les diferents sonoritats de l'instrument, a través d'obres de Hindemith, Enescu, Turrin o Bolter, entre d'altres.

Dansa

SÂLMON< 19: Catalina

icon-location-pin Antic Teatre, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

Catalina peca de dansa i de literatura, però expia la seva cultura amb poca vergonya. El col·lectiu Iniciativa Sexual Femenina neix el 2017 en el centre social au¬togestionat Can Vies de Barcelona amb el desig d’apropar-se a la dansa contemporània des d’una perspectiva feminista, llibertària i antiacademicista.

Advertising
Què fer

J. V. Foix: Entre la terra dels seus i la ciutat púgil

icon-location-pin MUHBA Vil·la Joana, Ubicació
icon-calendar

Homenatge al poeta, periodista i assagista català J. V. Foix el dia abans del seu aniversari —va néixer el 28 de gener del 1893 al barri de Sarrià i va morir el 29 de gener del 1987, als 94 anys. Per celebrar-lo, el MUHBA Vil·la Joana organitza una ponència sobre la seva vessant flâneur a càrrec d'Antoni Martí Monterde i un espectacle d'ombres i poesia, Hereu d'una nissaga morta.

Teatre

Carinyo

icon-location-pin La Seca, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

Espectacle de la companyia Valenciana Pérez&Disla. Una parella que conviu en una bombolla, un espai comú amb un projecte que va començar fa molts anys. Aquesta bombolla els ha fet aïllar-se del món real. Una soledat que sorgeix de la sensació de desconnexió amb altres realitats. Text: Juli Disla. Direcció: Jaume Pérez. Intèrprets: Sergio Caballero, Mireia Pérez.

Advertising
Golden Chair
© Golden Chair Intl
Què fer

Golden Chair International

icon-location-pin L'Ovella Negra, Sant Martí
icon-calendar

Com una batalla de galls, però amb les navalles i tisores com a protagonistes. Quarta edició a Barcelona d'aquest certàmen originari dels Estats Units que reuneix el sector de la barberia; a més del concurs amb diferents modalitats, cinc categories de tall per a professionals i una per a principants, tenen lloc tallers i demostracions, acompanyat de música i un espai de mercat per animar la jornada dedicada a professionals i amants de la disciplina.

Nens, Activitats musicals

Bufant sons

icon-location-pin L'Auditori, Eixample
icon-calendar

Xavi Lozano, Guillem Aguilar i Marc Vila interpreten aquest concert experimental on ens conviden a observar el nostre entorn en clau musical. Amb la reutilització d'objectes quotidians ens faran un extraordinari concert per demostrar que "la música és on vulguem trobar-la". Una escombra, una crossa, una escala, una regadora, una cadira, un macarró... amaguen melodies sorprenents!Quan torneu a casa, veureu que molts dels objectes que us envolten són instruments musicals en potència!

Advertising
Música, Clàssica i òpera

Concurs Francesc Viñas: Concert Final

icon-location-pin Gran Teatre del Liceu, El Raval
icon-calendar

L'edició número 56 del concurs de cant que porta el nom del gran tenor Francesc Viñas arriba al final amb aquest concert en el que podrem sentir els guanyadors i guanyadores de les principals categories, acompanyats per l'orquestra del teatre. Una bona ocasió per descobrir de primera mà els cantants cridats a ser grans noms de la lírica d'un futur no gaire llunyà. La direcció musical serà de Santiago Serrate.

Música, Pop

Rock'n'Choirs

icon-location-pin Centre Catòlic de Sants, Sants
icon-calendar

El Centre Catòlic de Sants acull el primer minifestival de rock i veus de Barcelona. Una cita amb els grans temes de la música rock en format vocal, amb un total de més de 80 persones a l'escenari acompanyades per una banda en directe. Escoltareu cançons de Queen, Bruce Springsteen, The Knack, The Beatles o Madonna com mai abans ho havieu fet. Per aquesta primera edició hi passaran el Barcelona Rock Choir, que faran el seu concert de presentació acompanyat pel cor de Molins de Rei Gospel Feelings Choir, que faran una selecció dels temes més potents del seu espectacle 'Gospel & Rock'.

Advertising
Teatre

Toruk: El primer vuelo

icon-location-pin Palau Sant Jordi, Sants - Montjuïc
icon-calendar

'Toruk: El primer vuelo', inspirat en la pel·lícula de James Cameron 'Avatar', és el nou espectacle del Cirque du Soleil, que ens transporta al món de Pandora en un escenari visualment impactant. Una odissea narrativa a través d'un món d'imaginació, descobriments i possibilitats. Mitjançant una fascinant fusió d'efectes visuals, titelles i escenografia d'última generació, acompanyat per una música cinematogràfica que el portarà fins al capdamunt; el Cirque du Soleil deixa la seva marca amb el seu estil singular en el món imaginari de James Cameron i uneix dues visions artístiques de la mateixa família, que capturen la imaginació.

Què fer

Barris en Dansa: El Somni de...

icon-location-pin La Caldera, Les Corts
icon-calendar

Aquest nou projecte de Barris en Dansa ha anat transitant entre la fantasia i la realitat, el conscient i l'inconscient, entre la quimera i el desig. Una fantasia visual que es despren del seu entorn i s'apropian de les fantasies dels altres. Malauradament sembla que només en els somnis hi tinguem cabuda tots. Potser buscant refugi i integrant-nos en els somnis dels altres amb naturalitat puguem realitzar els nostres… 'Chi lo sa'.

SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!
Advertising