Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Coses per fer durant el pont a Barcelona
Noria Fira de Nadal del Port Vell
Foto: Maria Dias Noria Fira de Nadal del Port Vell

Coses per fer durant el pont a Barcelona

Les millors idees per aprofitar al màxim el cap de setmana llarg!

Advertising

La ciutat és plena d'activitats interessants per aprofitar al màxim el cap de setmana llarg que ens espera. Us proposem els millors plans per gaudir del pont: mercats, concerts, sessions de DJ, pel·lícules... No us quedeu a casa! I si voleu treure el màxim partit al mes, no oblideu els plans de desembre amb tot el que necessiteu per esprémer el mes.

NO T'HO PERDIS: I per recuperar forces, tasteu alguns dels 50 millors restaurants de Barcelona

QUÈ FER EL DILLUNS FESTIU

Sopar romàntic amb vistes

Restaurants

No t'ho diran els metges, ni tan sols en Fernando de Simón, però t'assegurem que els efectes positius d'un sopar romàntic en dilluns són poderosos. Si a l'excepcionalitat d'un bon sopar li sumes una de les millors vistes de Barcelona, com és el cas de la terrassa del 1881 del Sagardi, ja podràs amb qualsevol problema que t'aparegui durant la setmana que t'espera per davant. I ja posats, tira la casa per la finestra i desconfina la paella que fa mesos que desitges. La del 'Senyoret' o un pop a la graella d'impacte et faran oblidar que és dilluns!

CaixaForum
© Maria Dias

Tornar al CaixaForum

Notícies Art

CaixaForum és el primer espai museístic de la ciutat que obre. Ho farà dilluns 1 de juny igual que els centres de Madrid, Saragossa, Sevilla, Palma, Girona, Lleida i Tarragona. Per accedir a les sales serà obligatori l'ús de mascaretes i la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic; els visitants podran accedir al centre individualment o en grups familiars, però mantenint la distància de seguretat de dos metres i recomanen treure l'entrada amb antelació. Ja està tot llest perquè pugueu visitar l'exposició Objectes de desig: surrealisme i disseny, que ampliarà les dates i es podrà visitar fins a finals d'estiu

Advertising
Escales del Generalife, Jardins de Laribal
© Maria Dias

Redescobrir els parcs

Notícies Ciutat

Ara que els 148 parcs de Barcelona tornen a estar oberts i s'hi pot anar a passejar, fem-ho! No us quedeu a prop de casa, sortiu a explorar altres barris o aneu directament als més grans –la Ciutadella–, els més verds –els de Montjuïc– o els més famosos, com el Park Güell

Fer una copa a la base by Farré

Restaurants

Aix, fer una copeta al final del dia, quin luxe més senzill, veritat? Aquest local a peu de sorra, a la Mar Bella, obre portes a partir de dilluns l'1 de juny i només amb reserva prèvia. Arrenquen amb un horari generós –de 9 al matí fins a les 23 h–, perquè hi aneu a fer qualsevol àpat o a prendre algo a la seva gran terrassa, que ara tindrà capacitat per a unes 60 i 80 persones.

Advertising
Una galaxia de luciernagas ©Kenneth Santos
Foto: Kenneth Santos

'Dilluns de merda' a les pantalles

Notícies Teatre i Arts Escèniques

La petita sala del Gòtic presenta un cicle amb nou contingut creat per a pantalles de les companyies que havien d'actuar en temporada, es diu 'Dilluns de merda' i recorda amb humor el dia que tanquen els teatres, que ara són tots. Cada capítol és d'accés gratuït però es proposa un donatiu perquè els artistes puguin cobrar la feina. El capítol de l'1 de juny es titula 'Dones amb història' i girarà al voltant d'obres com 'Barbes de balena' i 'Akelarre', però també de la no estrenada 'El silenci dels telers' de Ferran Utzet.

Bar Calders
Foto: Shutterstock

Brindar per la fase 1 en una terrassa

Restaurants

Encara no has reestrenat la sensació d'estar en una terrassa? Aprofita que és de les coses positives que ens ha deixat la crisi: les primeres vegades. La primera sortida en grup a passejar, el primer dia d'esport a la Carretera de les Aigües, la primera compra sense cita prèvia o la primera canya en una terrassa. Tot i que en fase 1 es calcula que només han obert 1 de cada 3 terrasses, alguna trobaràs si ets hàbil i t'ho prens amb calma. Ara mateix van més buscades que un lloc buit a la platja de Sant Sebastià en ple juliol.

Advertising
Premis Time In
Tme Out Barcelona

Votar als Premis Time In

Notícies Ciutat

L'últim trimestre ha estat d'una intensitat inèdita. Volem que quedi record de tot plegat, per això hem seleccionat 12 projectes que ens han acompanyat i ajudat en els moments més durs de la crisi, iniciatives sorgides mentre tots érem a casa i que ara mereixen tota la nostra estima i reconeixement. Aprofiteu el dilluns festiu per votar als Premis Time In la vostra iniciativa favorita en els àmbits de la solidaritat, gastronomia, cultura i humor. Vosaltres voteu, vosaltres decidiu.

 

Sirvent
Foto: Sirvent

Beure una bona orxata

Notícies Beure

Després d'un bon passeig, res millor que una orxata refrescant que ara podem tornar a beure en els seus temples de referència a Barcelona. Des de divendres 22, torna a oferir servei l'Orxateria Sirvent de Parlament, 56, referència indiscutible. També podeu comptar amb el Tío Che, que ja va obrir portes a meitats de maig, un negoci capaç de superar-ho tot, com demostra el fet que el 2012 va fer cent anys.

 

Advertising
Paddle surf
Foto: Shutterstock

Fer esport per tota la ciutat

Notícies Ciutat

Si encara no heu aprofitat el tancament dels bars per posar-vos en forma, som a temps! Una opció és córrer per la muntanya i la transitada carretera de les Aigües. Però ja que som a les portes de l'estiu i el mar ve de gust, gaudim des de dilluns 25 d'un nou horari per fer esport a les platges, una nova franja. Ara a més del matí de 6 a 10 h podem afegir la franja de nit de 20 a 23 h.

 

Fotograma de Bilby
Bilby

Veure bon cine gratis al We are One

Notícies Ciutat

Fins al 7 de juny se celebrarà 'We are One', un cicle de 100 pel·lícules seleccionades pels comissariats de festivals internacionals com el de Sant Sebastià, Cannes, Sundance, Rotteram o Nova York. Es podran reproduir tots els llargmetratges al canal de YouTube del projecte, així com classes magistrals de directors com Coppola, Joon-ho o Del Toro, continguts de realitat virtual i actuacions musicals.  

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising