Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Two Market vintage
Foto: Two Market Barcelona

Cinc mercats vintage coincideixen en un sol barri de Barcelona amb articles a 1 i 5 euros (un dia al mes)

Two Much celebrarà la tercerà edició en diversos espais repartits en un perímetre de 200 metres amb roba, vinils i altres tresors de segona mà

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Com Amsterdam, Londres i Madrid, Barcelona també és a la llista de les ciutats amb una gran oferta de botigues i esdeveniments on els articles vintage són els protagonistes. Fa uns dies, l'Estació del Nord va acollir la tercera edició del Gran Flea, un dels mercats de segona mà més grans de la ciutat, amb més de 120 parades. A més dels efímers, Barcelona acull cada cap de setmana un seguit de mercats on podeu trobar autèntics tresors que esperen una segona vida. Ara, a aquesta llista també s'afegirà, no només un mercat, sinó un circuit de cinc espais vintage que podreu visitar el primer diumenge de cada mes.

Durant el pròxim diumenge 5 de maig, el Poblenou es convertirà en la capital dels productes de segona mà amb la celebració en paral·lel de cinc mercats diferents un perímetre de 200 metres. El Two Much celebrarà la tercera edició al Poblenou després d'estrenar-se a Barcelona el passat 3 de març, quan més de 3.000 persones van poder remenar entre articles d'altres èpoques i contribuir a fomentar un model de consum circular.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Two Market (@twomarkets)

El barri tornarà a acollir el Tot a 5 euros, al carrer Llull 105; el Booom Market tot a 5 euros, al carrer Pere IV 117; el Tot a 1 euro, a l'Ovella Negra, al carrer Zamora 78; i el Vintage Poblenou, dins la mateixa botiga del carrer d'Ávila 78, on podreu remenar entre milers d'articles per renovar el vostre armari d'una manera molt més sostenible i responsable amb la vostra butxaca. Aquesta tercera edició, però, no estarà formada només per quatre mercats sinó que se n'afegirà un més per ampliar l'oferta. La nova proposta que s'afegeix al circuit és l'Akilo; al passatge del Treball 26-28.

A més, en aquesta tercera edició del primer circuit vintage de Barcelona podreu tornar a trobar vinils de tota mena, així com relíquies per la decoració de la llar i productes fabricats amb la tècnica 'upcycling', que consisteix a modificar i transformar una peça per donar-li una segona vida i aprofitar el material d'altres que ja no es poden utilitzar.

L'entrada al circuit dependrà del mercat que visiteu: la del Vintage Poblenou, el Tot a 5 euros i l'Akilo és lliure i gratuïta; la del Tot a 1 euro té un preu de 3 euros; i la del Boom market tot a 5 euros costa 2 euros i totes estan disponibles a la pàgina web de l'esdeveniment. El Two Much obrirà les portes a les 11 h i tancarà a les 19 h, excepte el Tot a 1 euro, que serà de 10 a 17 h. 

Market Akilo
Foto: Two Market

Les restriccions dels mercats de segona mà al carrer

A principis del passat mes de febrer el sector de la moda i els amants dels articles de segona mà es van posar de dol amb la notícia de la cancel·lació del Flea Market després de 13 anys a la plaça Blanquerna del Raval. La decisió de l'Ajuntament es va prendre arran de les queixes d'alguns veïns per la presència de venedors no autoritzats que, segons s'ha confirmat, eren aliens al mercat. La notícia va crear una gran indignació entre els clients i els organitzadors de l'esdeveniment i es va convocar una concentració per protestar contra la cancel·lació del Flea.

 Flea Market Barcelona
Foto: Flea Market Barcelona


Cada cop hi ha més associacions que reivindiquen la importància dels mercats als espais públics de ciutat i que reclamen que se'n permeti la celebració, no només dins de recintes privats. "Actualment, no ens donen el permís per fer aquest tipus de mercats al carrer", assegura José Puig, un dels organitzadors del Two Much, a Time Out Barcelona, "l'única manera que tenim de fer-los és dins d'espais gestionats de manera privada".

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de segona mà i roba 'vintage' a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat