1 M'encanta
Guarda-ho

5 coses per fer avui

Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast

Grec 2017: Fugit

Direcció artística i creació: Cia. Kamchàtka / Adrian Schvarzstein. Experiència teatral en moviment de Kamchàtka, col·lectiu d'artistes de nacionalitats diverses que proposen als espectadors que els segueixin per carrers i places del Poble-sec. Uns personatges que apareixen i desapareixen i que semblen tenir-ho tot previst, una xarxa d'individus que faran viure al públic moments de clandestinitat, els descobriran amagatalls que són oasis de pau dins la ciutat però, especialment, els faran conèixer el valor de la solidaritat i d'una fraternitat que, inevitablement, naixerà entre els companys d'experiència. I és que tots ells protagonitzen una fugida que és, alhora, el viatge de tota la humanitat.

Llegir-ne més
Poble-sec (barri) , El Poble-sec Fins al Dijous 27 juliol 2017

Cinema a la fresca 2017. Sala Montjuïc: Omar

Hany Abu-Assad. Palestina, 2013. 98 '. VOSE. Palestina, 2013. Omar és un jove palestí que està acostumat a esquivar les bales de les tropes que vigilen el mur dels territoris ocupats per visitar a Nadia, el seu amor secret. Però quan un dia és capturat després d'una acció de resistència, comença un letal joc del gat i el ratolí amb la policia militar. Les sospites i la traïció fan perillar la relació amb els seus dos amics de la infància, Amjad i Tarek, el germà de Nadia. Els sentiments d'Omar acaben tan dividits com Palestina, encara que totes les seves accions estiguin guiades pel seu amor a Nadia. Abans de la projecció podrem veure el directe de Yacine & the Oriental Groove (20.45 h) i la seva mescla d'electrònica, folk algerià, pop occidental, funk i melodies de Grècia.

Llegir-ne més
Fossar de Santa Eulàlia , El Poble-sec Dimecres 26 juliol 2017

Ruta guiada des de la Creu de Pedralbes fins als jardins de la Font dels Ocellets

Aquests jardins allargassats són una connexió amable entre l'avinguda de la Diagonal, la plaça de Pius XII i l'avinguda de Pedralbes, una alternativa més modesta, en superfície i frondositat, que la que ofereixen els jardins veïns del Palau de Pedralbes. Tots dos jardins comparteixen el passat rural com a part de masos que després foren convertits en finques de l'alta burgesia. Un passat com a zona de pas que han preservat a la perfecció.

Llegir-ne més
Monestir de Pedralbes , Pedralbes Dimecres 26 juliol 2017
Advertising

Rachel Arieff: Sueños Americanos

L'artista Rachel Arieff, que fa 13 anys que va deixar el seu país natal per venir a viure a Espanya presenta aquest monòleg ple de personatges colorits, aventures estranyes i emocions dispars, ens porta de viatge a un temps i lloc llunyà anomenat Estats Units d'Amèrica. Una reflexió tragicòmica sobre les arrels de l'artista i el caràcter del seu país, Somnis americans treu la màscara d'una terra que molts creuen conèixer i que pocs coneixen.

Llegir-ne més
BARTS (Barcelona Arts On Stage) , El Raval Dimecres 26 juliol 2017

Eva al desnudo

Joseph L. Mankiewicz. EUA. 1950. VOSE. 138'. El dia en què una actriu rep el premi més prestigiós del món del teatre, quatre assistents a l’acte recorden la seva història. Una dissecció lúcida i penetrant del món teatral mitjançant un dels guions més celebrats de la història del cinema.

Llegir-ne més
Phenomena , Sagrada Família Dimecres 26 juliol 2017
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

4 comments
Sergi
Sergi

Vam riure molt amb els Krazy Funny Comedy, ja que són dos humoristes completament diferents però es barregen molt bé en el combat. Al ser asalts de cinc minuts cadascun, no et dona temps a avorrirte. HO recomano!!

Alfredo
Alfredo

Solament volia avisar-vos d'un descuit: el concert de Wallace Roney apareix 2 vegades, així que les coses per fer es queden en 4... Gràcies pel vostre treball i les vostres recomanacions molt però que molt útils :) Saludos Alfredo

Enric Amat
Enric Amat

Jo tenia entès que allò que va impactar en Berlanga era que mentre el reu anava tan tranquil a la execuició,el botxi s´hi resistia.