2 M'encanta
Guarda-ho

5 coses per fer avui a Barcelona

Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast

New World Disorder: DJ Le Roi + Manuel del Giudice

Le Roi és un dels DJ suïssos més reconeguts (i no para de créixer!) en l’escena de la música dance internacional. A l’edat de 18 anyets, Le Roi es va decidir a complir el seu somni i va començar a barrejar hip hop i música house, una barreja que al final es va decantar exclusivament pel house. Ha publicat alguns dels seus temes amb segells com Get Physical o Compost B.

Llegir-ne més
Dimecres 21 febrer 2018

Núria Rial + Albert Guinovart

La presència d'Albert Guinovart és constant aquesta temporada al Palau. No en va, n'és l'artista resident. Aquesta vegada el tindrem en un registre que conrea des de fa anys, el d'acompanyant de cantants. El recital que proposa, al costat de la soprano manresana, inclou melodies i cançons d'autors com Poulenc, Ravel, Schubert, Clara Schumann, Toldrà o Felix Mendelssohn. Es farà al Petit Palau.

Llegir-ne més
Palau de la Música Catalana , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Dimecres 21 febrer 2018
Advertising

Mando Diao

Una de les 'boy bands' indies més populars de Suècia, dins i fora les seves fronteres presenta el seu últim disc, 'Good times' (2017).

Llegir-ne més
Sala Apolo , El Poble-sec Dimecres 21 febrer 2018

La tristeza de los ogros

3 de 5 estrelles

Text i direcció: Fabrice Murgia. Adaptació: Borja Ortiz de Gondra. Amb: Olivia Delcán, Andrea de San Juan, Nacho Sánchez. Amb 34 anys, el belga Fabrice Murgia és, sens dubte, un dels dramaturgs més prometedors d'Europa. I ho és gràcies a una primera obra, 'Le chagrin des ogres', estrenada el 2009, quan Murgia tenia 25 anys, que vam poder veure en el seu muntatge original a Temporada Alta 2013. Una peça impactant, que posa cara a cara el cas de l'assassí juvenil Bastian Bosse, que va matar els seus companys d'institut, i el cas de Natascha Kampusch, que va aconseguir fugir de l'home que l'havia mantinguda segrestada durant vuit anys. Tots dos tenien 18 anys. Murgia, aleshores, els posava rere una finestra, sols, esmaperduts, i col·locava una ogressa amb un vestit blanc tacat de sang com a narradora. Brillant. El que hem vist al Lliure de Gràcia és exactament el mateix, però amb el castellà com a llengua en lloc del francès, amb el mateix Murgia firmant la direcció. Una mena de 'remake' hispà amb lleugeres variacions locals introduïdes per Borja Ortiz de Gondra, com les referències a les noies d'Alcàsser, cas tant mediatitzat com el de Kampusch. El que vol explicar l'autor belga és la solitud de l'adolescent, sobretot del que no encaixa en la 'normalitat', i a cada racó d'Occident trobem, malauradament, tragèdies semblants. Es pot copiar un muntatge fil per randa, però no es poden clonar els actors. I si bé aquí tenim una excel·lent ogressa (Andrea de San Juan), motor de l'e

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Gràcia , Vila de Gràcia Fins al Diumenge 25 febrer 2018
Advertising

Morgan Hammer + Uroz

Morgan Hammer és una jove DJ i productora francesa que en les seves sessions beu de múltiples influències: electro, techno, acid house o post punk. Amb la publicació de primer maxi ‘Libillule’, per Clouded Vision, va seduir a Headmann que li va oferir l'oportunitat de treure un maxi per al seu segell de referència, Relish.

Llegir-ne més
Dimecres 21 febrer 2018
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

4 comments
Sergi

Vam riure molt amb els Krazy Funny Comedy, ja que són dos humoristes completament diferents però es barregen molt bé en el combat. Al ser asalts de cinc minuts cadascun, no et dona temps a avorrirte. HO recomano!!

Alfredo

Solament volia avisar-vos d'un descuit: el concert de Wallace Roney apareix 2 vegades, així que les coses per fer es queden en 4... Gràcies pel vostre treball i les vostres recomanacions molt però que molt útils :) Saludos Alfredo

Enric Amat

Jo tenia entès que allò que va impactar en Berlanga era que mentre el reu anava tan tranquil a la execuició,el botxi s´hi resistia.