[title]
Fa quinze anys que Time Out Barcelona recorre les millors taules i barres de Barcelona, explicant amb crítiques i cròniques com i què es menja a la nostra ciutat. Per això, ens fa molta il·lusió posar atorgar reconeixement a tots els bars i restaurants que ens han donat dies i nits de glòria, bé siguin de noves tendències i obertura recent, bé siguin establiments de tota la vida que han fet el miracle d'acollir-nos amb una regularitat i un afecte que ni a casa. Ells són els que treballen quan tu t'ho passes bé, i mereixen que t'agenollis, els besis els peus i els diguis 'gràcies' de tot cor.
Enguany els ho agraïm amb els premis Time Out Barcelona Food & Drink 2023, en col·laboració amb Pernod Ricard, que atorgarem el pròxim 29 de març. De moment, us anunciem quines són les categories i els finalistes de cadascuna d'elles.
Millor restaurant
Xef revelació
-Lena Maria Grané i Ricky Smith (Baló)
-Jordi Tarré (Prodigi)
-Enric Buendia i Arístides Ribalta (Taberna Kamikaze)
-Pablo Lagrange (La Textil)
Millor Plat
-Truita amb cloïsses (Molino de Pez)
-Escudella de caça (Alkostat)
-Remolatxa amb labneh de cabra i pólvora (Fat Veggies)
-Tomàquet macerat amb mojo vermell (Aürt)
Millor Menú de Migdia
Millor Bar o Restaurant de Mercat
-Bar Joan (Santa Caterina)
-Hermós Bar de Peix (Mercat de la Llibertat)
-Casa Blanca (Sant Antoni)
-Quim de la Boqueria (Mercat del Ninot)
Millor Bar
-Sips
Millor còctel
-Tesla (Paradiso)
-Fada Verda (JOK)
-Siete Samuráis (Backstage)
-Mrs. Potts and the little dop (The Alchemix)
Millor club, festa o local de nit
-Art & Djs al Kimpton Vividora
Menció Especial a la Tradició
The Bar World of Tomorrow – en col·laboració amb Pernod Ricard
- Paradiso
Tots els locals i xefs nominats són d'excel·lència contrastada. Però com els hem escollit? Doncs fent repàs dels establiments que més ens han agradat en el darrer any, però sobretot comptant amb la inestimable ajuda d'un jurat compost per la crème de la crème de la premsa especialitzada i el sector de la restauració. Hem posat en comú les eleccions de l'Iñaki Gorostiaga, director de l'Escola d'Hostaleria de Barcelona, la Judith Càlix, directora de la revista Cuina, la Laura Conde, periodista gastronòmica a Gastronomistas i diversos mitjans, la María José Gómez, directora editorial de Time Out Barcelona, en Martí Sales, escriptor i traductor, la Mar Rocabert, editora del suplement cultural Quadern d'El País, l'Iker Morán, fotògraf i periodista especialitzat en gastronomia a La Vanguardia, 20 Minutos i Time Out, en Ricard Martín, editor de Menjar i Beure de Time Out Barcelona, i en David Salvador, periodista especialitzat en gastronomia i autor del blog Cultibar.

Amb elles vam seure a menjar i beure en bona companyonia al Darzava, un restaurant de producte superlatiu on només es cuina amb fum i foc de brasa, i que reuneix receptes i picades d'ullet a cuines de tot el món. De la confluència de gustos i experiències van sortir els finalistes i els guanyadors finals, que donarem a conèixer el 29 de març.
CONSULTA TOTS ELS NOMINATS ALS PREMIS FOOD & DRINK 2023 DE TIME OUT BARCELONA
Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat