Els Saibó van néixer amb la idea de dotar als Clubs DiR d’un servei de restauració i cafeteria que s’adaptés al màxim a la filosofia i a la visió de la cadena de gimnasos i als seus clients per, això, els plats estan pensats seguint els consells de l’equip de nutrició del centre. 'Hi ha tres opcions de menú: el fred, el calent i el complet. El que més es demana són amanides. Treballem amb cereals com la quinoa o el mijo, woks, aliments a la planxa... gairebé no utilitzem la carn vermella', ens diu el Manel, gerent dels restaurants. Ara, l’estrella és el pa de cereals 'si el traiem, ens tanquen el Saibó!', riu. Al del DiR Diagonal és on més es treballa al llarg de tot el dia i a un ritme alt: 'en 30 segons el client ha d’estar servit. Oferim un servei bo, ràpid i sa, fem fast good', afegeix.
Hi ha gana? Després de fer esport sempre! Sales d’activitats dirigides, de fitness, vestidors, zona social, pistes de tennis... i restaurant! Ha arribat l’hora de guiarse per l’estómac a l’hora de triar gimnàs on fer esport. L’alimentació juga també un paper molt –molt! important per portar una vida saludable. Us en recomanem un grapat que s’esforcen per seguir la filosofia del centre: ofereixen menjar saludable fet amb un producte molt cuidat. Menjar sa és possible!