Bars de culte

10 bars que són –o seran– mítics

0

Comentaris

comments.add +

A Barcelona fots una coça a un roc i en surt un bar, però no tots mereixen una menció especial. Aquesta llista recull els locals imprescindibles, bars de culte de visita obligada.


Trobes a faltar algun bar de culte de Barcelona? Ens ho pots dir als comentaris de sota.


L'Entresòl

 • Valoració: 5/5
 • Recomanat

El local aposta per la 'qualité: la decoració és senzilla, mesuradament moderna, amb línies clares i lavabos degudament desinfectats. No li cal res més, perquè la seva personalitat es defineix sobre dos eixos inamovibles: una selecció musical que provoca atacs de priapisme i els millors gintònics de Gràcia, entre ells el senyorial Tanqueray Rangpur, una obra d'art amb llima, infusió de te verd i la mateixa aroma que el clatell d'Ana de Armas.

 1. Planeta, 39, Gràcia, 08012
Informació
Bar Mingus

Bar Mingus

Bar Mingus

 • Valoració: 5/5
 • Recomanat

En una cantonada assolellada de dia i de nit, quan es creuen Comtessa de Sobradiel i Ataülf, a pocs metres del Harlem Jazz Club, hi tiren la canya com a Madrid. Sí, sí, ja sé què fa mal, però és cert. Un estudi científic ho confirma. Les canyes contenen la mesura justa de gas, la cervesa reposa i el cambrer serveix la copa sense que sembli que el persegueix un ramat de búfals.

 1. Ataülf, 6, Gòtic, 08002
Informació
Kasparo

Kasparo

Kasparo

 • Preu: 2/4
 • Recomanat

En aquesta deliciosa terrassa, potser la millor del barri, hi trobareu saboroses tapes i plats del dia. Les seves braves Kasparo fan oposició a estar al top cinc de les millors de la ciutat. I val molt la pena també tastar les croquetes de ceps.

 1. Pl. Vicenç Martorell, 4, El Raval, 08001
Informació
Quimet i Quimet

Quimet i Quimet

Quimet i Quimet

 • Preu: 2/4
 • Recomanat

Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta i ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts.

 1. Poeta Cabanyes, 25, Poble-sec, 08004
Informació
El Jabalí

El Jabalí

El Jabalí

 • Valoració: 4/5
 • Preu: 1/4
 • Recomanat

A la cantonada del carrer Aldana amb la ronda de Sant Pau hi ha una terrassa ampla i acollidora amb un tendal que protegeix la clientela de les inclemències del temps. És la terrassa d'El Jabalí, un dels locals amb més solera del barri de Sant Antoni. L'ensalada russa i les croquetes de pernil són les especialitats de la casa.

 1. Ronda Sant Pau, 15, Eixample Esquerre, 08015
Informació
Els Sortidors del Parlament

Els Sortidors del Parlament

Els Sortidors del Parlament

Aquest local que avui fa cara de divendres, farcit de gent amb copes a la mà, no fa gaire era un taller mecànic de motos. El carrer del Parlament ha canviat de fesomia a marxes forçades, per convertir-se en un dels llocs amb més bars i restaurants nous de la ciutat. El Poble-sec comença a situar-se, i Sant Antoni agafa el vol. Així que per sort es reivindica des de ja fa una bona temporada la Barcelona a peu pla. Els Sortidors del Parlament és el nou paradís per als que gaudeixen d’un bon pica-pica.

 1. Parlament, 51, Eixample Esquerre, 08015
Informació
Cerveseria Jazz

Cerveseria Jazz

Cerveseria Jazz

 • Valoració: 4/5
 • Preu: 1/4
 • Recomanat

M'agrada aquest lloc perquè la cervesa és boníssima i n'hi ha una carretada. Belgues, alemanyes, escoceses, amb més graduació alcohòlica, d'altres més fines, de blat, negres... El que vulgueu. I, a més, saben com tirar-les, les serveixen amb els gots adients i, si preguntes, t'expliquen el que saben sense mirar-te amb cara de fàstic. Fins i tot, la cambrera de braços àgils i samarreta de riot grrl et riu les gràcies. Si vols menjar, també ofereixen teca. Són especialistes en hamburgueses de morro fi. Que bones!

 1. Margarit, 43, Poble-sec, 08004
Informació
Bar Calders

Bar Calders ©Ivan Moreno

Bar Calders

 • Valoració: 3/5
 • Preu: 1/4

Allà on era i funcionava el Bar Paloma, Ramon Lamarca i el seu fill Marc van parir, al març passat, el Bar Calders, a la cantonada del passatge amb el nom de l'escriptor català i el carrer Parlament. S'agraeix en aquesta zona un lloc tan barceloní; ha tingut una gran resposta i gairebé sempre està ple.

 1. Parlament, 25, Eixample, 08015
Informació
Bar Rufian

Bar Rufian

Bar Rufián

 • Valoració: 4/5
 • Preu: 1/4
 • Recomanat

La gent del Clandestino –Dani, Jorge, Ghenadie i Berta– han ressuscitat com a bar de canyes, vermuts i pica-pica al Poble-sec: el Rufián. Els ingredients són senzills: local acollidor sense pretensions esteticistes, molt bona música, ambient amical i bona matèria primera –cervesa negra Moritz de barril, no l’Epidur; vermut La Secuita; olives i anxoves de l’Escala; tomàquets en conserva al pesto de Navarra... Els dissabtes i diumenges és una festa: l’hora del vermut el converteix en punt de trobada de gent entre els trenta i els quaranta amb ganes de passar un migdia en bona companyia.

 1. Nou de la Rambla, 123, Poble-sec, 08004
Informació

Cassette Bar

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Aquest bar de línies rectes és un manicomi diminut que s'ha guanyat els galons de la modernitat gràcies a un disseny fresc, a una agosarada selecció musical que va de l'indie a l'electrònica experimental i a una passió indesxifrable per uns petits objectes de plàstic que els nostres pares compraven a les benzineres. Si hi veieu coses estranyes, no en foteu la culpa als gintònics, ben preparats, per cert, i amb cogombre, llimona, gingebre o llima.

 1. Est, 11, El Raval, 08001
Informació


Els usuaris diuen

7 comments
Jofre
Jofre

A les Corts sempre quedem Orfes, i sens dubte el Black Lion, com a pub més antic de la ciutat, potser si mereix un lloc. No?

Francesc
Francesc

I els bars de tapes de Girona?

Bernat
Bernat

El Bar Ramon, a Sant Antoni! Com pot ser que hi falti!?

iván
iván

TONKA a san antoni. el menjar és de culte!!

Helena
Helena

Baretos chulos zona Paralel y por ahí

Alain
Alain

El Papitu de la Boquería

Joan
Joan

El Canigó de Gràcia

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques