Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Discoteca NItsa
Foto: Nitsa

Aquestes discoteques de Barcelona estan entre les 100 millors del món del 2024

La prestigiosa revista musical DJ Mag ha publicat el seu rànquing anual amb tres locals nocturns barcelonins

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'oci nocturn barceloní ha tornat a ser reconegut com un dels millors del món segons una prestigiosa revista musical. Fa uns mesos, la 9a edició del Congrés Internacional d'Oci Nocturn va incloure en la seva llista de les millors discoteques del món les barcelonines Shôko i Opium i ara, la revista britànica DJ Magazine també ha inclòs Barcelona dins el seu rànquing. La llista DJ Top100 Clubs reconeix els 100 millors locals d'oci nocturn del món, i tres discoteques barcelonines han aconseguit entrar-hi.

La discoteca Opium Barcelona s'entrena per primer cop a la llista com el local barceloní en millor posició, al número 54. L'espai té capacitat per a 3.000 persones i ja ha rebut diversos reconeixements internacionals. La discoteca va obrir l'any 2007 al passeig marítim de la Barceloneta i s'ha convertit en un dels locals de referència per a diversos DJ d'arreu del món com Oliver Heldens. A més de les diverses zones de festa, també hi ha una terrassa a l'aire lliure amb vistes al mar i un restaurant de cuina mediterrània.

Opium Barcelona
Opium Barcelona

Quatre posicions més avall, al número 58, trobem Nitsa, una sala amb capacitat per a 1.000 persones que va néixer l'any 1994 dins la Sala Apolo com a espai de cabaret. Actualment, Nitsa és la casa del col·lectiu Maricas, una festa queer que ha celebrat el seu sisè aniversari i a la sala amb artistes com ISAbella b2b OK Wiliams, LYZZA, D. Tiffany i Acidheaven. A diferència d'Opium, Nitsa sí que va entrar a la llista del 2023 i aquest 2024 ha escalat 19 posicions respecte a l'any passat.

L'últim espai de la ciutat que hi ha al rànquing és la mítica Sala Razzmatazz, que ha estat l'única de la ciutat que ha patit una davallada, en aquest cas de 12 posicions respecte a l'any passat, i aquest 2024 es troba al número 74. El club s'ha convertit en la sala de concerts de referència de Barcelona, així com en una de les discoteques més conegudes de la ciutat amb cinc espais diferents i una programació amb diverses festes temàtiques.

Razzmatazz
Foto: Alba Rupérez

La millor discoteca del món

Per a sorpresa de ningú, una discoteca d'Eivissa s'ha endut la medalla d'or de la llista d'aquest 2024. Hï Ibiza torna a ser reconeguda com la millor discoteca del món amb el seu espectacular sistema d'il·luminació, la cartellera d'artistes convidats i el disseny de l'espai, a més de tenir capacitat per a més de 5.600 persones. L'espai està dividit en diverses sales inspirades en, per exemple, els amfiteatres italians i la tecnologia futurista. Les deu millors discoteques del món segons DJ Mag són:

1. Hï Ibiza (Eivissa)

2. Green Valley (Brasil)

3. Echostage (Estats Units)

4. Ushuaïa Ibiza (Eivissa)

5. Bootshaus (Alemanya)

6. The Warehouse Project at Depot Mayfield (Regne Unit)

7. Fabric (Regne Unit)

8. Amnesia (Eivissa)

9. Savaya (Indonèsia)

10. Laroc Club (Brasil)

NO T'HO PERDIS: Les millors discos i clubs de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat