Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa Batlló
Foto: Cases Singulars

La Casa Batlló instal·la una bastida amb una pèrgola de flors al terrat i hi organitza unes visites especials

El recorregut permet veure com treballen els artesans i el pati privat de la família Batlló, entre d'altres

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona és la ciutat per excel·lència del modernisme. Si passegeu pels seus carrers, trobareu centenars d'edificis modernistes com el Palau Ramon de Muntaner, la Casa Comalat i el Palau de la Música, entre molts d'altres, però si parlem de modernisme, l'edifici per excel·lència és la Casa Batlló. Probablement és la façana més fotografiada de la ciutat i un dels edificis més visitats, però hi ha espais que no es poden conèixer habitualment. Ara, Cases Singulars torna a col·laborar amb la Casa Batlló per oferir visites guiades especials per descobrir els racons més amagats de l'edifici.

Casa Batlló
Foto: shutterstock

 El recorregut vol donar a conèixer i explicar als visitants la primera restauració integral de la façana posterior i del pati, així com el jardí privat de la família Batlló. Tothom podrà apropar-se a la zona de la restauració mentre els d'artesans treballen per recuperar l'esplendor original dels materials i reproduir d'altres ja desapareguts amb unes vistes especials darrere. A més, el recorregut també inclou la visita a una exposició temporal a l'interior de la casa sobre l'època i les tasques artesanals que s'hi duen a terme en l'actualitat. La mostra s'actualitza a mesura que avancen els treballs i se situa dins un espai que ha estat dissenyat inspirat en la natura.

Una de les parts més esperades del recorregut és la visita a l'Sky Garden, una bastida transitable al cim de la façana que inclou una espectacular pèrgola de flors. Aquest espai al terrat de l'edifici permet veure molt de prop els processos de restauració i el seu resultat, a més de poder gaudir d'una vista única de les xemeneies del terrat i de la Sagrada Família.

Casa Batlló
Foto: Cases Singulars

Com aconseguir entrades?

Les visites guiades especials es duran a terme tots els diumenges a les 16.30 h (en castellà) i a les 18 h (en català). L'entrada té un cost de 27 euros i inclou el recorregut a la zona de la restauració i les diferents plantes de la Casa Batlló, tot i que també hi ha una entrada reduïda a 25 euros per als majors de 65 anys, residents a Catalunya, estudiants, persones amb discapacitat i per als membres de família nombrosa. Tots els tiquets ja es poden reservar a través de la pàgina web de Cases Singulars.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat