Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Terrasses per gaudir amb manta i estufa

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Bar Lobo
© Iván Moreno

Terrasses per gaudir amb manta i estufa

Si no voleu renunciar a l'aire lliure quan fa fred, aquí trobareu aliats per entrar en calor

Per Maria Jose Gómez i Maria Junyent
Advertising

Que l'hivern no interrompi la vostra eterna temporada de terrasses. Ja sigui a causa de l'addicció a la cigarreta o per la vostra condició de mediterranis a perpetuïtat, Barcelona ens permet gaudir de l'aire lliure tot l'any. I quan arriba el fred sempre podeu demanar que encenguin l'estufa, o implorar una manta. Aquí teniu una selecció de terrasses 'full equip', per esperar ben calentets i al ras l'arribada de la primavera.

Casa Paco
© Irene Fernandez

Casa Paco

Bars i pubs Cerveseria Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Situada al carrer peatonal d’Allada- Vermell, és gairebé un miracle trobar-hi lloc a l’estiu, en plena riuada turística. Però a l’hivern els locals podem fer-nos-la nostra i sentir-nos com a casa mentre fem un vinet i piquem alguna cosa amb una manta sobre els genolls.

El Jardí

Bars i pubs Lounges El Raval

Atenció a aquesta terrassa, amb molts números de situar-se en el top 10 dels espais més ‘cools’ de Barcelona. Arrecerada a un racó dels jardins de l’Antic Hospital de la Santa Creu, on es troba la Biblioteca de Catalunya i l’Escola Massana, és un oasi de tranquil·litat i bon gust enmig del brogit ravaler. Les taules se situen sota els porxos i disposa d’estufes. Si encara hi teniu fred demaneu mantes.

Advertising
El Santet
© Maria Dias

El Santet

Restaurants Catalana El Poblenou

Just davant del cementiri del Poblenou –el bar rep el nom d’un dels residents més il·lustres–, hi ha aquesta terrassa privilegiada on podreu menjar amb garanties tapes, entrepans i també plats de cullera. I ho tenen muntat de tal manera que ni els més fredolics recorden que no estan a cobert.

La Monroe
©IreneFernández

La Monroe

4 de 5 estrelles
Restaurants Cuina internacional El Raval

A la Monroe, el bar-restaurant de la Filmoteca, ho fan tot amb tanta gràcia, que s’està igual de bé a dins que a fora. A més de les estufes, si sou a la terrassa i sentiu fresca, us deixaran una manta.

Advertising
Jonny Aldana
© Maria Dias

Jonny Aldana

Restaurants Eixample

A quatre passes de la gentada de Parlament trobareu aquest bar i terrassa de dimensions petites però amb un caliu enorme i una oferta gastronòmica apta per a vegetarians i gent de morro fi. Tenen una diversitat d’aperitius i vermuts engrescadora. Si veieu la clientela amb els gots plens d’una beguda taronja, el més segur és que estiguin bevent un spritz, una beguda refrescant i golosa que obre la gana. Els vins per copes també són una fantàstica opció, ben triats i econòmics.

Bar lobo
Iván Moreno

Bar Lobo

Restaurants El Raval

Bar de tapes i plats ràpids de bona qualitat. I bones hamburgueses. Tant podeu menjar uns pebrots del Padrón com guacamole o carxofes fregides. La seva manífica terrassa guanya punts en aquests mesos d'hivern pel confort que ofereix. Obre tots els dies; dijous, divendres i dissabte, fins a les 2.30 de la matinada.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising