Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Alerta 'foodie': ja pots reservar la Time Out Box!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Farts d’ofertes de descomptes esotèriques al restaurant? De cupons de descompte enrevessats, d’aquells que només funcionen vint minuts el tercer dimecres de mes? Bé, esteu de sort, perquè us farem una oferta única, impossible de rebutjar (so de platerets): ja tenim aquí les Time Out Box, dues capses amb què us beneficiareu de descomptes directes i reals en alguns dels millors restaurants de Barcelona.

Cadascuna de les dues capses Taula x 2 –que tenen els autodefinitoris noms 10 dels Millors Restaurants i 10 dels Millors Nous Restaurants– conté deu targetes de descompte, una per a cada establiment (tots curosament escollits pels nostres crítics). Presentant la targeta a cada establiment, pagareu la meitat del total del menjar d’un àpat a la carta per a dues persones, begudes a part. Gaudireu d’aquesta oferta sense restriccions d’horaris ni de dates durant un any: qualsevol dia de la setmana, al migdia i a la nit. I no teniu l’obligació d’informar de la promoció quan feu la reserva! Això és tan senzill com treure la targeta en el moment de pagar i estalviar-se la meitat del preu del menjar.

Estem parlant d’entaular-vos com reis en algunes de les grans adreces de la ciutat. Alguns exemples: l’Espai Kru, un dels millors llocs d’Espanya per gaudir del marisc en versió creativa; Sergi de Meià, el restaurant per excel·lència de cuina catalana de proximitat, i L’Informal by Marc Gascons, un xef amb Michelin que redefineix les receptes de cuina mediterrània amb una brasa d’avantguarda. Això per esmentar alguns dels restaurants de la Time Out Box: 10 dels millors restaurants.

Per la banda de les novetats, prepareu-vos a descobrir conceptes trencadors, com el del Hawker 45, un agosarat local que fusiona cuiners de carrer del sud-est asiàtic i l’Amèrica Llatina amb esperit d’alta cuina; el Telefèric, un restaurant que practica gastronomia en miniatura d’alta precisió, i El Tarantín, joves cuiners veneçolans que revisiten la cuina caribenya.

Voleu sentir la bona notícia? Doncs que cada capsa costa l’irrisori preu de 49 euros. Una quantitat que, si sou de bona vida i us agrada sortir a menjar i tastar diferents restaurants –allò que en diuen un foodie– s’amortitza en tres àpats, i us pot estalviar la barbaritat de 450 euros.

Només hi ha mil exemplars a la venda de cada capsa. Però no patiu, perquè ja les podeu reservar a timeout.cat/box. Així us assegureu que no us en quedeu sense!

Mano Rota
Mano Rota
© Maria Dias

Aquestes són les llistes completes de restaurants que hi ha a cada capsa de Taula X 2.

10 dels millors restaurants

Sergi de Meià

Mano Rota

Etapes

Capet

Due Spaghi

Espai Kru

Cecconi’s

El Cinco

Informal by Marc Gascons

Bar Muy Buenas

La Picantería de l'Escribà
La Picantería de l'Escribà
© Maria Dias

10 dels millors nous restaurants

El Tarantín

Ekubo

Hawker 45

Amassame

Mazah

La Tartareria

Telefèric

Bolero Bar

Bar Local

La Picantería de l’Escribà

Reserva la teva Taula x 2 i gaudeix del millor de la gastronomia de la nostra ciutat per la meitat de preu!

Últimes notícies

    Publicitat