Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tibidabo
Foto: Ainhoa Goma

Les 15 millors ofertes del Pack Jove 2023

Entrades gratis, descomptes i promocions dins d'un pack disponible pels titulars del Carnet Jove

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz
Publicitat

Si comences 2023 amb el Carnet Jove entre mans i fa temps que esperes l'oportunitat per visitar diferents indrets de la ciutat, faràs bé de consultar tot el que inclou el 'Pack Jove'. I, què cal fer per tenir accés al Pack? N'hi ha prou amb instal·lar-se l'aplicació 'Carnet Jove Cat' al mòbil i portar les ofertes sempre a sobre, tot i que també te les pots baixar en format PDF a l'ordinador. Compte no presentar-se només amb el Carnet Jove, que llavors les ofertes no s'apliquen! En total hi ha 150 vals de descompte, però t'ho posem més fàcil amb una selecció de les 15 millors ofertes de gastronomia, teatre, museus, cinema i experiències úniques per gaudir a Barcelona

1. Ja no tens excusa: visita la Sagrada Família

Sagrada Familia star
Foto: Pep Daude / Sagrada Familia

Ara de debò, què en saps realment de la Basílica més important de Barcelona? Un cop acabada serà l'edifici més alt de la ciutat perquè la seva la torre principal mesurarà més de 170 metres d'alçària. Prou impressionant perquè deixis de posposar la visita al seu interior i aprofitis el 50 % de descompte del Pack Jove (t'estalvies 13 euros). Compra l'entrada en línia i, quan acabis, assegura't de fer un passeig pels voltants de la Sagrada Família, també imprescindible per descobrir l'arquitectura dels anys 30 i 50.  

2. MNAC, MACBA i CCCB: la santa trinitat dels museus barcelonins, de franc!

Museu Nacional d'Art de Catalunya
Foto: Pere VivasMuseu Nacional d'Art de Catalunya

Les ofertes i els descomptes estan molt bé, però no hi ha res com l'entrada gratuïta. Aquest cop tenir instal·lada l'APP del Carnet Jove et farà descobrir les exposicions del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), del Museu d'Art Contemporani MACBA (inclou un acompanyant), i del Museu Nacional d'Art de Catalunya MNAC completament gratis. Afanya't per veure les millors exposicions del moment, o alguna de les 10 novetats dels museus de Barcelona que no et pots perdre aquest 2023.  

3. Pujar fins al Tibidabo en companyia

Tibidabo
Foto: Ainhoa Goma

Compra una entrada al Tibidabo (35 euros) i, amb el Pack Jove, te'n regalaran una altra. El 2x1 que esperaves per tornar a trepitjar (o visitar per primer cop) el parc d'atraccions centenari de Barcelona. Ja no hi ha excusa per pujar al Diavolo o entrar a l'Hotel Krüeger, si t'hi atreveixes. Durant els mesos de gener i febrer el recinte està tancat el públic, però el Tibidabo torna a obrir les portes el 4 de març. 

4. CosmoCaixa: a saludar el nou capibara!

Bosc Inundat CosmoCaixa
Foto: Maria Dias

Seguint amb els vals gratuïts, el Pack Jove et convida a tu i a un acompanyant a entrar al museu i al Planetari del Museu de la Ciència CosmoCaixa, durant el cap de setmana. La recollida de les invitacions serà a les taquilles del Museu així que no oblidis tenir l'aplicació oberta i prepara't per una tarda d'entreteniment científic

5. FC Barcelona Femení, Barça B i més!

FC Barcelona Femení
Foto: FC Barcelona Femení

I quan diem "més", és molt més: bàsquet, handbol, hoquei i futbol sala, a més del primer equip del femení i el filial del Barça masculí. I per si no fos suficient, totes les entrades al 50%. No pot ser que encara no hagis anat a animar a les d'Alexia Putellas, Aitana Bonmatí i companyia a l'Estadi Johan Cruyff o al mateix Camp Nou

6. Petar-se de riure al Golem's

Teatre Golem's
Foto: Golem's Teatre

A menys de dos minuts caminant des de la parada de Joanic hi trobaràs un teatre amb més de 50 anys d'història; el Golem's, que abans duia el nom d'Almeria Teatre. Ara, el Pack Jove et dona l'oportunitat d'assistir a alguna de les obres incloses en la seva programació amb un 2x1 en l'entrada. Són experts en comèdia en directe, per tant, hi viureu l'efervescència del món del 'stand-up' que ja fa temps que triomfa a la ciutat.

7. FilminCAT, manteta i infusió

Filmin / Cuando el polvo se asienta
Foto: Filmin / Cuando el polvo se asienta

No pateixis, no totes les ofertes et faran sortir de casa... De fet, aquesta en particular aconseguirà que t'hi quedis més d'una tarda. Ves comprant crispetes: amb el Pack de 2023 podràs tenir 4 mesos de FilminCAT a la meitat de preu. Si no saps per on començar, segur que trobes alguna sèrie que et cridi l'atenció (no et perdis 'Cuando el polvo se asienta'!).

8. Anem a la Beckett?

Sala Beckett
Foto: Adria Goula / Sala Beckett

Ara al Poblenou, la Sala Beckett encara és un referent dins el món de la dramatúrgia catalana després de 30 anys de teatre i cultura. El val del Pack Jove comporta un 50% de descompte en la teva entrada i en la de qui t'acompanyi. No oblidis consultar la programació dels espectacles de la sala de baix, on s'aplica aquest descompte!

9. Veure per dins el Palau de la Música Catalana

palau de la música
Foto: Matteo Vecchi / Palau de la Música Catalana

Sabies que el Palau de la Música va ser construït entre el 1905 i el 1908 per Lluís Domènech i Montaner? I que és l'única sala de concerts declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO? Sigui que sí o que no, busca un espectacle que t'agradi i aprofita el descompte del 50% en tots els concerts de la programació pròpia de l'Orfeó Català.  

10. Conèixer el món artístic d'Antoni Tàpies

Fundació Tàpies
Foto: Fundació Tàpies

Dues entrades al preu d'una a la Fundació Tàpies amb l'aplicació del Carnet Jove. Sona bé? L'artista va fundar-la l'any 1984 i la corona que es pot veure des del carrer és una obra del barceloní anomenada 'Núvol i cadira'. A dins, hi trobareu pintures, escultures, objectes, dibuixos, llibres i gravats de l'artista. 

11. D'excursió al Poble Espanyol

Primavera al Poble Espanyol
Foto: Ariadna creus

Deixa que et llegim la ment un segon! Sempre has volgut anar al Poble Espanyol, però mai trobes el moment. Segur que amb un 2x1 et costarà menys reservar una tarda per visitar un dels espais més singulars de Barcelona.  

12. El modernisme més màgic al recinte de Sant Pau 

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
© Elan Fleisher / Time Out

Una altra icona arquitectònica de Barcelona que no pot ser que encara no hagis visitat: El Recinte Modernista de Sant Pau. És el conjunt modernista més important d'Europa, ideat per Domènech i Montaner, i la rigorosa rehabilitació que es va dur a terme a l'antic hospital la fa un imprescindible de la ciutat de Barcelona. Aprofita el 50% de descompte en les visites lliure del Pack Jove d'aquest any i ratlla'l de la teva llista de llocs pendents. 

13. Climbat, Barcelona Bosc Urbà i The Indoor Jumping Club

Climbat
© ClimbatClimbat

Si el que busques és esport i acció, t'interessarà aquest 2x1 als rocòdroms Climbat, al Barcelona Bosc Urbà i al The Indoor Jumping Club. Són tres vals diferents així que quan els busquis a l'aplicació assegura't de buscar-los per separat, però tenen en comú que et faran saltar, escalar i passar-ho d'allò més bé mentre fas una mica d'exercici!

14. Cap a l'Aquàrium!

L'Aquàrium de Barcelona
L'Aquàrium

S'apropa l'aniversari d'aquell amic que sempre diu que no li faria por nedar amb taurons i no saps que regalar-li? Aprofita el 2x1 en l'experiència 'Submergeix-te dins la gàbia entre tauronsde l'Aquàrium de Barcelona. Pels més atrevits. 

15. Un viatge a civilitzacions passades: Museu Egipci de Barcelona, Museu d'Història de Catalunya i d'Arqueologia

Museu d'Arquologia de Catalunya
Foto: Museu d'Arquologia de Catalunya

També tens el 2X1 al Museu Egipci de Barcelona, Museu d'Història de Catalunya i el Museu d'Arqueologia, on podràs caminar entre el conjunt de jaciments i la col·lecció arqueològica més important de Catalunya o fer un repàs dels esdeveniments més rellevants de la història de la ciutat

NO T'HO PERDIS: Els 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat