Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Santagloria croissants
Foto: Instagram / @santagloria_es

Aquesta pastisseria de Barcelona oferirà 31.000 croissants gratis per Santa Glòria

L'establiment regalarà alguns dels seus productes estrella i farà un sorteig per guanyar croissants de franc durant un any

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Des del 2008 fins ara, Barcelona ha estat vuit cops la capital del croissant de l'Estat segons els premis al Millor Croissant de Mantega d'Espanya. El passat 2022, el guardó va ser per a la pastisseria barcelonina Canal, un títol que aquest 2023 va viatjar cap a la pastisseria Prat Can Carriel, a Osona. Tot i que la ciutat ja no tingui aquest reconeixement, totes les seves pastisseries i fleques encara tenen croissants per a tots els gustos; des del de pastís de poma de la pastisseria Brunells fins als de crema cremada de l'Oriol Balaguer. Tastar un bon croissant és una experiència molt semblant a la d'entrar al paradís i, si són gratis, encara ho és més.

El pròxim 25 de març és el dia de Santa Glòria i la cadena de pastisseries Santagloria ho celebrarà sense estar-se de res. Al llarg de la jornada, l'establiment regalarà 31.000 glòries, els croissants estrella de la marca. Tots els clients que entrin als seus establiments rebran una glòria gratis amb una compra de 4 euros o superior i cadascú podrà escollir la que més li agradi, sigui dolça o salada. A més dels croissants gratis, la marca també farà un sorteig per guanyar un any de glòries gratis. Per participar heu d'entrar al seu perfil d'Instagram i seguir els passos indicats al peu de la publicació de la iniciativa.

Trobareu establiments de la cadena a Plaça Tetuan, 19-20Gran de Gràcia, 174; Aribau, 72 i carrer del Rosselló, 200, però els croissants gratis no només es podran aconseguir a la ciutat, sinó en 119 establiments  distribuïts per diferents punts de Catalunya com a Cabrils, Granollers i Vic, i a diferents punts d'Espanya com Madrid, Bilbao, Guadalajara o Saragossa. 

Una tradició de Santagloria

Aquesta iniciativa ja s'ha convertit en una tradició de l'establiment. La pastisseria va néixer a Barcelona fa més de 60 anys fundada per en Pere i la Glòria, un matrimoni que compartia la passió pel pa i la brioixeria i van iniciar una empresa que ara ja té més d'un centenar de botigues, incloses les franquícies. Malgrat que ofereixen desenes de productes, els més destacats són les glòries, uns mini croissants amb més de quinze sabors diferents per escollir.

Santagloria croissants
Foto: Santagloria

NO T'HO PERDIS: El croissant de calçots i romesco existeix i el fa una pastisseria de Barcelona!

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat