Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tast a La Rambla
Tast a La Rambla

El Tast a La Rambla canvia d'ubicació

La 9a edició del festival gastronòmic se celebrarà del 8 a l'11 de juny i reunirà 30 restaurants

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López
Publicitat

Coses de la vida i les obres, aquest any el festival gastronòmic Tast a la Rambla no es farà a l'ídem, sinó que tindrà lloc a la Plaça Catalunya. El passat mes octubre es van iniciar les obres de la reforma de la Rambla, i pels arqueòlegs municipals no va ser cap sorpresa trobar-hi restes arqueològiques: ara mateix estan treballant en el descobriment de l'antic quarter de Drassanes del 1792, a dos metres sota terra de Comandància Naval, però amb una extensió molt superior a l'edifici de l'exèrcit espanyol.  

Així, del 8 a l'11 de juny se celebrarà el festival Tast a La Rambla en una ubicació molt propera: serà a la plaça de Catalunya, que allotjarà 30 dels millors restaurants i bars gastronòmics de Barcelona. L'organització del festival destaca que la plaça de l'estrella "és principi o final de la Rambla i també és el cor obert de Barcelona".  

Entre els reconeguts restaurants que oferiran degustacions hi ha el Gaig Barcelona de Carles Gaig, amb el seu melós amb suc i formatge del Cadi, o el Bar Alegria de Tomás Abellan, amb la seva tradicional truita trufada. Altres propostes són les de Casa Xica, amb un arròs fregit amb porc a la cantonesa i quimchi, la del Nectari d'en Jordi Esteve amb un caneló de salmó salvatge d’Alaska amb guacamole, i entrepans d'allò més suculents, com per exemple un de botifarra de pa amb tomàquet i allioli de la Bodega Amposta o un altre de gambes a l’allet i allioli suau a càrrec de The Fish & Chips Shop. Així fins a trenta especialitats. 

El festival també comptarà amb sis de les millors pastisseries de Barcelona, com la Pastisseria Escribà o la Mervier Canal (sobretot, tasteu el frapant gelat de Voll Damm que l'Albert Roca va crear per al Time to Eat Fest). A més, els assistents podran gaudir de demostracions en viu de grans cuiners, tasts de vins de Catalunya i cerveses, i un tast a cegues a càrrec de l'ONCE.

En els showcookings, una novetat de l'anterior edició del festival, es podran tastar plats d'arreu d'Espanya, amb restaurants de llocs com Astúries o Lanzarote. Els quatre dies de gastronomia estaran acompanyats de música en directe! La fira gastronòmica començarà cada dia a les 12 h i s’allargarà fins a les 22 h el dijous i el diumenge, i fins a mitjanit el divendres i el dissabte.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat