Restaurants de grups amb reserva online
Àpats massius i de qualitat a Barcelona

Salero
Quin plaer trobar una carta amb imaginació, no en la complexitat dels seus plats, sinó en l'originalitat de la seva proposta! L'Elsa i l'Elena han sabut recollir en els seus viatges excel·lents experiències culinàries que ara desenvolupen en el seu agradable local, freqüentat per gent de bon gust i exigent paladar. No defrauda. Ni les seves suggerencies cambodjanes ni les incursions a cuines dignes de les mil i una nits. Terrassa limitada, molt agradable a l'estiu. Atenció més que acurada. –M.A

Ajoblanco
Emparat sota l'excel·lència de l'interiorisme de Lázaro Rosa-Violán, Ajoblanco ofereix un repertori de tapes tradicionals ben executades –val la pena tastar els seus cors de carxofa, les patates braves o els calamars, per exemples– segons per compartir, i plats sencers on el peix i la carn es toquen amb cura. Dos exemples: un entrecot de vaca vella vasca o un arrós caldós de llàmàntol. Bon producte a preus que no enrampen. A partir de les dotze de la nit, es converteix en cocteleria.

Oaxaca
Joan Bagur, xef menorquí amb anys d'experiència a Mèxic, és l'ànima d'aquest restaurant on recupera plats tel·lúrics de l'autèntica cuina mexicana. Carn i peix són de proximitat; la resta arriba del país americà. Entre les fortaleses comestibles, els daus de cochinita pibil, que una altra vegada es recolzen en Cal Rovira i els seus porcs; i el pop tatemado, amb cansalada. El mole amb pollastre del Prat és fenomenal. L’Oaxaca té dos espais: el restaurant i la mescaleria, amb 200 marques i bàrman. Decorat amb cuir, fusta i acer, el lloc és maco fins a dir prou.

Al Punt
Quan sentiu l’olor dels filets, comprendreu que Al Punt és obligatori retre culte a l’assortit de carn argentina que amaga la completíssima carta. No és una carn qualsevol, té el prestigiós segell de qualitat Angus i, en termes de sabor, tendresa i suculència, és d’una exquisidesa superior. I si no us agrada menjar mamífers, calma, també treballen el peix amb una cura obsessiva, fan amanides imperials i disposen d’un catàleg d’entrants (des de verdures a la graella a ravioli) no apte per a golafres.

Chiringuito las Sardinitas by Moncho’s
Situat a la platja de la Nova Icària, resulta un bon lloc per tastar peix o marisc així com paelles i altres arrossos. Cuina mediterrània a la vora del mar i a base de productes frescos. Proveu la paella, les sardines a la brasa o qualsevol de les seves tapes, i si és desde la seva terrassa, millor que millor!

En Ville
Amb aspecte d'agradabilíssim –preciós, més aviat– bistrot francès, aquest restaurant a la part noble del Raval ofereix cuina mediterrània amb un fort toc italià. Plats com el magret d'ànec amb verdures de temporada tenen una forta identitat francesa, però també es permeten divertiments de fusió com un secret ibèric a la brasa amb chutney de pera i escata negra.