Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Restaurants de grups amb reserva online

Restaurants de grups amb reserva online

Àpats massius i de qualitat a Barcelona

Doble Zer00

Doble Zer00

Un establiment que va molt més enllà de l'etiqueta de tapes asiàtiques. La seva és una cuina primordialment basada en la japonesa, amb tocs llatins. El cebiche de peix blanc conviu amb l'anguila japonesa.

Time Out diu
4 de 5 estrelles
Els usuaris diuen
3 de 5 estrelles
Salero

Salero

Quin plaer trobar una carta amb imaginació, no en la complexitat dels seus plats, sinó en l'originalitat de la seva proposta! L'Elsa i l'Elena han sabut recollir en els seus viatges excel·lents experiències culinàries que ara desenvolupen en el seu agradable local, freqüentat per gent de bon gust i exigent paladar. No defrauda. Ni les seves suggerencies cambodjanes ni les incursions a cuines dignes de les mil i una nits. Terrassa limitada, molt agradable a l'estiu. Atenció més que acurada. –M.A

Ajoblanco

Ajoblanco

Emparat sota l'excel·lència de l'interiorisme de Lázaro Rosa-Violán, Ajoblanco ofereix un repertori de tapes tradicionals ben executades –val la pena tastar els seus cors de carxofa, les patates braves o els calamars, per exemples– segons per compartir, i plats sencers on el peix i la carn es toquen amb cura. Dos exemples: un entrecot de vaca vella vasca o un arrós caldós de llàmàntol. Bon producte a preus que no enrampen. A partir de les dotze de la nit, es converteix en cocteleria.

Oaxaca

Oaxaca

Joan Bagur, xef menorquí amb anys d'experiència a Mèxic, és l'ànima d'aquest restaurant on recupera plats tel·lúrics de l'autèntica cuina mexicana. Carn i peix són de proximitat; la resta arriba del país americà. Entre les fortaleses comestibles, els daus de cochinita pibil, que una altra vegada es recolzen en Cal Rovira i els seus porcs; i el pop tatemado, amb cansalada. El mole amb pollastre del Prat és fenomenal. L’Oaxaca té dos espais: el restaurant i la mescaleria, amb 200 marques i bàrman. Decorat amb cuir, fusta i acer, el lloc és maco fins a dir prou.

DePeaPà
Restaurants

DePeaPà

DePeapà, restaurante de reciente apertura, ubicada en el barrio de L'Eixample Izquierdo, desea sorprenderte con su gastronomía mediterránea elaborada de manera artesanal, además de cautivarte con su ambiente acogedor y un servicio muy profesional.

Al Punt
Restaurants

Al Punt

Quan sentiu l’olor dels filets, comprendreu que Al Punt és obligatori retre culte a l’assortit de carn argentina que amaga la completíssima carta. No és una carn qualsevol, té el prestigiós segell de qualitat Angus i, en termes de sabor, tendresa i suculència, és d’una exquisidesa superior. I si no us agrada menjar mamífers, calma, també treballen el peix amb una cura obsessiva, fan amanides imperials i disposen d’un catàleg d’entrants (des de verdures a la graella a ravioli) no apte per a golafres.

Chiringuito las Sardinitas by Moncho’s

Chiringuito las Sardinitas by Moncho’s

Situat a la platja de la Nova Icària, resulta un bon lloc per tastar peix o marisc així com paelles i altres arrossos. Cuina mediterrània a la vora del mar i a base de productes frescos. Proveu la paella, les sardines a la brasa o qualsevol de les seves tapes, i si és desde la seva terrassa, millor que millor! 

En Ville
Restaurants

En Ville

Amb aspecte d'agradabilíssim –preciós, més aviat– bistrot francès, aquest restaurant a la part noble del Raval ofereix cuina mediterrània amb un fort toc italià. Plats com el magret d'ànec amb verdures de temporada tenen una forta identitat francesa, però també es permeten divertiments de fusió com un secret ibèric a la brasa amb chutney de pera i escata negra.

Mostra'n més