Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Pasta asiàtica

Pasta asiàtica

6 locals imprescindibles de Barcelona per als amants dels noodles

La Vietnamita
Advertising

Si hi ha algú que pot fer-li ombra als italians a l'hora de preparar la pasta, sens dubte són els asiàtics. Ja siguin noodles, udon, ramen... la pasta asiàtica no hi té res a envejar als spaghettis, raviolis i macarrons. Aquí teniu 6 locals imprescindibles per deixar la forquilla i agafar els 'palillos'!

Ramen Ya-Hiro

Aquest establiment especialitzat en ramen (la versió japonesa de la sopa xinesa de fideus fins) té al capdavant de la seva petita sala l’Hiroki Yoshiyuki, reconegut xef acreditat pel seu pas pel Tempura-Ya. La pasta ramen s’elabora artesanalment cada dia i s’acompanya de brou de soja o miso i d’altres.

Restaurants, Japonesa

Udon

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Quan va néixer l’Udon, ara ja un imperi, la idea d’obrir un japonès que no servís sushi semblava lleugerament kamikaze. El temps ha demostrat que l’Udon no s’equivocava quan va apostar per aquest concepte de slow food fast: una base d’udon (tallarines japoneses) amb diferents acompanyaments i una bona relació qualitat-preu.

Advertising
Restaurants, Vietnamita

La Vietnamita

icon-location-pin Gràcia

El primer Vietnamita va obrir a Gràcia fa tres anys i tot just ha vist néixer al Born el seu segon establiment, que serveix uns fabulosos bún. Aquests fideus d’arròs s’acompanyen de diversos ingredients, que varien setmanalment. També hi podem tastar el bún bo, vedella marinada amb citronel·la i soja sobre fideus bún.

Red Ant Noodle Bar

Dir que el Red Ant és el germà petit del Mosquito és prou garantia per aproximar-se a aquesta proposta 'low cost', creativa i informal. Hi trobem una carta de tapes molt ben facturades amb una gran presència dels noodles, que arriben a la taula amb acompanyaments exòtics marca de la casa.

Advertising
Restaurants, Sud-est asiàtic

Wok to Walk Raval

icon-location-pin El Raval

Aquesta cadena de fast-food de qualitat –premi Time Out 2010 a Amsterdam a millor local de menjar ràpid– ofereix woks amb ingredients frescos de la Boqueria, y una cuina oberta on els mestres del foc saltejen els ingredients entre flamarades.
El resultat són plats cruixents i saborosos, també saludables. Funciona mitjançant una tria de tres passes –tallarines o arrós–, quinze ingredients –entre ells pollastre, xiitake o tofu–i l'elecció d'una salsa especial. S'hi pot menjar a partir de 4,90 euros, i el ticket mitjà són 8. I un horari molt dilatat fa que sigui un lloc ideal per menjar-hi a deshores, sobretot en nits de marxa. També disposen de local a la Rambla i a Jaume I.

Time Out diu
Advertising