Estiu a Barcelona

Festes, terrasses, platges... Les millors propostes per passar un estiu inoblidable

0

Comments

Add +

I també...

Els millors xiringuitos de Barcelona

A la sorra també hi ha bones ofertes: llocs per menjar bé a les platges de la ciutat

Sortim de pícnic

Arriba el bon temps, i esteu ansiosos d'omplir la cistelleta de vímet amb queviures, entrepans i vi

Refrescar-se a Barcelona

Les millors gelateries, orxateries i llocs on fer passar la calor

Noves maneres de viatjar

Intercanvi de cases o dormir en sofàs: tothom pot fer vacances amb aquestes noves maneres de sortir de casa

Vacances low cost

10 plans per sortir de Barcelona sense cremar la targeta de crèdit

10 gelats de pel·lícula

O 10 pel·lícules per veure davant del ventilador mentre us refresqueu

Samarretes originals

Les botigues imprescindibles per destacar entre la multitud

15 llibres per gaudir de l'estiu

Les millors recomanacions pels que volen llegir aquestes vacances

Samarretes per triomfar

Renoveu el vostre armari amb aquesta particular selecció de samarretes imprescindibles

Els millors carpaccios

6 llocs on menjar aquesta especialitat d’origen venecià

Festivals de la Costa Brava

Una tria de la millor música en viu que es podrà sentir aquest estiu a l'Empordà

20 terrasses de pel·lícula

Per gaudir del bon temps, els millors racons amb sol de la ciutat



A l'aigua!

© Scott Chasserot

Guia de platges

Sol, sorra i relax a les platges de Barcelona

© Carla Tramullas

Les millors piscines

A l'aigua! 10 llocs per a remullar-te a la ciutat


Els 10 còctels més frescos

  • Blue Hawaii

    Ingredients: suc de llimona, pinya, xarop de sucre, curaçao blau, rom, vodka, gel picat en abundància, rodanxa de llimona i l’inevitable i imprescindible para-sol.

    No hi ha hagut un genocidi de barrufets. Fans d’Avatar, estigueu tranquils, que no s’han carregat cap Na’vi per treure-li suc: és la proposta de l’Alberto quan li demano un còctel estiuenc que entri bé per la gola i també pels ulls. I aquí tenim un Blue Hawaii que et porta a la glòria tiki. El Tahití és la cocteleria perfecta per a aquestes dutxes d’exotisme amb regust dels anys 50, i el caramel blavós que veieu és un bitllet d’anada cap a l’orgasme etílic més refrigerant. Si desconfieu de les coloraines i la dolçor, aneu errats: aquest pecat amb nom de film d’Elvis ve farcit de vodka i rom, vaja, que si us en foteu un parell, parlareu polinesi amb fluïdesa abans que abaixin la persiana. 

    Tahití
    Joaquín Costa, 39

    Blue Hawaii
  • Cooler de rom

    Ingredients: rom, suc de llimona natural, ginger ale, rodanxa de taronja, cirereta confitada i totes les temporades de Mad Men a la bossa.

    Mentre el 90% de la població mundial estigui convençuda que els millors còctels estiuencs surten del barret fruiter de Carmen Miranda, els Humphrey Bogarts que encara creuen en les begudes per a homes sempre podran anar al Gimlet, posar cara de Don Draper i demanar el majestuós i refrigerant Cooler que hi preparen. Got llarg, gel abundant, temperatura glacial i senzillesa, depuració, essència... No es compliquen la vida, però saben combinar els elements a l’antiga i sacsejar la coctelera perquè surti or líquid. És suau, té un punt dolç i refresca més que una nevera industrial. Recomanable demanar-lo amb base de rom.   

    Gimlet
    Santaló, 46
    T. 93 201 53 06

    Cooler de rom
  • Engaña mujeres

    Ingredients: tequila blanc Sauza Hornitos, pippermint, suc de llima, triple sec, ginger ale, rodanxes de carambola, cor de menta, cirera confitada.

    El nom ho diu tot. M’agrada que siguin tan sincers. I és que les noies que necessiten una empenta per tirar la canya o mossegar l’esquer, tenen en aquest còctel un gran aliat. Però també els voltors que les volen emborratxar. La combinació d’ingredients presenta la càrrega de sacarosa i la frescor indicades per accedir als paladars menys entrenats i fer pupa sense que ho notin. El tequila blanc, la llima, el pippermint... Tot flota en perfecta felicitat en un còctel vigoritzant, afrodisíac i carregat pel diable. A més, la superba presentació verdosa demana a crits que li foteu una queixalada: oi que són cuques les estrelles de carambola? Doncs, compte, que foten mal.   

    Slow
    París, 186
    T.  93 368 14 55

    Engaña mujeres
  • Jim-Let Foxtrot

    Ingredients: ginebra Bombay Original, llima Rose’s, tònica Schweppes, pell de llima i la precisió quirúrgica del Dry Team.

    Aquest diamant és el Michael Jordan dels Dry & Tonics que preparen a l’església de Javier de las Muelas. Sec, cítric, fresquíssim i directe a l’espinada, el Jim-Let Fox Trot reinventa el gimlet en clau àrtica, és a dir: el congela, l’esmicola i el transforma en una mena de granissat extrasuau que us convertirà les gotes de suor en estalactites. Si esteu farts de mojitos de gustos marcians, de caipirinhas porques i d’altres tòpics estiuencs, aquesta és la millor opció per refredar les gònades, matar la set i agafar el puntet de distingida eufòria del millor gin.

    Dry Martini
    Aribau, 162-166
    T. 93 217 50 80

    Jim-Let Foxtrot
  • Lindi

    Ingredients: ginebra, suc de llima, puré de litxi, tònica Indi, rodanxa de llima, pell de llimona i el joc de mans del mestre Gotarda.

    Busqueu un reclinatori: ens ha tocat la loteria. El mestre Josep Maria Gotarda i el jove bàrman Ignacio Ussia s’inventen sobre la marxa un còctel nou amb motiu d’aquest reportatge. Només per a vosaltres. Un parell d’indicacions d’aquest humil bevedor, i els cracs la claven, jugant una carta guanyadora que us deixarà nous i us congelarà les entranyes. El Lindi és un preparat completíssim amb totes les virtuts per sobreviure a l’estiu: la frescor immediata del gel ben picat, el punt cítric de la llima, la lluentor al paladar de la ginebra, l’exotisme del litxi (la clau de l’invent) i, fins i tot, el got, ideal per a una beguda tan refrescant. Només un Smint sucat en nitrogen podria superar-lo. 

    Ideal Cocktail Bar
    Aribau, 89
    T. 93 453 10 28

    Lindi
  • Mai Tai

    Ingredients: rom envellit, rom blanc, Cointreau, amaretto, suc de pinya, granadina i una camisa florejada.

    Esteu davant del còctel d’estiu més pornogràfic: cada bàrman en fa el que vol, i a cada bar hi ha un Mai Tai diferent. De totes maneres, a l’Stinger han perfeccionat els preparats amb fruites (cal recomanar les especialitats sense alcohol) i la veritat és que els surt un espècimen de primera categoria a un preu molt i molt competitiu; un còctel idoni, a més, per als qui no beuen habitualment. La combinació de rom amb sucs funciona bé: dolç, perillós, amb un cromatisme tropical que enamora, el Mai Tai de l’Stinger mai no decep. Ja sabeu el que diuen, si Mahoma no pot anar a Tahití, que Tahití vingui a Mahoma. 

    Stinger
    Còrsega, 338
     T. 93 217 71 87

    Mai Tai
  • Miles Lebowski

    Ingredients: Vodka premium, crema de llet, Kahlúa, gel abundant i picat, canyella en pols i el geni imprevisible del gran Miles.

    Miles Dufrasne, bàrman estratosfèric, guanyador habitual de concursos i bona persona, decideix posar-se el batí, les bermudes i les ulleres de sol, i es converteix en The Dude per fer una variant del mític White Russian que l’entranyable hippy d’El gran Lebowski es beu entre porro de maria i porro de maria. El gel ben picadet, les proporcions justes dels ingredients i la dolçor refrescant de la recepta converteixen aquest remix en referència obligatòria de l’estiu gracienc. Tranquils, ningú entrarà a casa vostra i us pixarà la catifa
    mentre degusteu aquest mannà cremós. I si passa, en Miles promet pagar-vos la tintoreria i una partida de bitlles.  

    L’Entresòl
    Planeta, 39

    Miles Lebowski
  • Passion Time Out

    Ingredients: maduixa, pinya, taronja, llima, fruita de la passió, vodka, menta, rodanxa de taronja, cirereta confitada i l’elegància en la mescla de Joan Villanueva.

    Ionquis de la fruita, no us amagueu, en Joan Villanueva s’està canviant a una cabina per convertir-se en el vostre superbàrman i salvar-vos dels puristes. I ja el tenim aquí amb el seu arsenal de nèctars per inventar-se un còctel tropical exclusiu i dedicat a la revista: una temptació geladeta, suau, dolça, tutti frutti a dojo i perfectament equilibrada en la intensitat dels sabors, perquè destaqui la fruita de la passió. I no li tingueu por, que el Joan no el carrega gaire: sap que la set estiuenca és traïdora i que, d’aquesta llaminadura, la majoria en voldreu repetir i tornar a casa sense endur-vos un clatellot de la parella. 

    Cooler
    Mallorca, 196
    T. 93 451 90 93

    Passion Time Out
  • Summer Time Out

    Ingredients: Amaretto Disaronno, ginebra Seagram’s, llima Rose’s, suc natural de pomelo rosa, una rodanxa de pomelo rosa, fulles de menta i el swing d’Alfredo Pernia.

    Dic al mestre Alfredo Pernia que estic buscant el còctel de l’estiu, una cosa senzilleta que refredi, i el bàrman català, que li agraden els reptes que són cosa fina, va i es treu de la màniga una creació improvisada en honor d’aquesta santa publicació. El monstre es diu Summer Time Out i és una bufetada de frescor que et deixa amb les pupiŀles girades i els mugronets encongits. La clau és el suc natural de pomelo rosa. El nèctar li dóna un punt entre dolç i amargant que reverbera al paladar. Els ingredients, combinats amb els glaçons extragrans, el got llarg i la Seagram’s, desemboquen en una festa de ginebra, suavitat, color i elegància.

    Tandem Cocktail Bar
    Aribau, 86
    T. 93 451 43 30

    Summer Time Out
  • Watermelon Martini

    Ingredients: Síndria triturada, sucre, vodka, xarop de meló, suc de llimona, triangle de síndria i un pot per escopir les llavors (és broma).

    A l’estiu el cos et demana síndria, i al Milano saben perfectament que aquesta fruita pot salvar la vida a més d’una víctima de la canícula. Per això han obrat un petit miracle que farà que els rigors de l’estiu us semblin una costellada a Hèlsinki. Servida amb una agraïda dosi de síndria triturada, aquesta petita delicatessen ultrarefrescant és una onada escumosa de sacarosa natural. És impossible resistir-se al seu influx carmesí. Una generosa dosi de vitamina A, un remei infaŀlible contra el cop de calor i la depressió, un glop natural d’eufòria mesurada sense gaires calories.... I un puntet de vodka per baixar-ho tot: perquè després diguin que beure és dolent

    Milano
    Rda. Universitat, 35  
    T. 661 207 139

    Watermelon Martini

Blue Hawaii

Ingredients: suc de llimona, pinya, xarop de sucre, curaçao blau, rom, vodka, gel picat en abundància, rodanxa de llimona i l’inevitable i imprescindible para-sol.

No hi ha hagut un genocidi de barrufets. Fans d’Avatar, estigueu tranquils, que no s’han carregat cap Na’vi per treure-li suc: és la proposta de l’Alberto quan li demano un còctel estiuenc que entri bé per la gola i també pels ulls. I aquí tenim un Blue Hawaii que et porta a la glòria tiki. El Tahití és la cocteleria perfecta per a aquestes dutxes d’exotisme amb regust dels anys 50, i el caramel blavós que veieu és un bitllet d’anada cap a l’orgasme etílic més refrigerant. Si desconfieu de les coloraines i la dolçor, aneu errats: aquest pecat amb nom de film d’Elvis ve farcit de vodka i rom, vaja, que si us en foteu un parell, parlareu polinesi amb fluïdesa abans que abaixin la persiana. 

Tahití
Joaquín Costa, 39

Els usuaris diuen

0 comments

Més idees

Cinema a la fresca

A l'estiu, les places de Barcelona es transformen en cinemes a la fresca. Més de 50 pelis a l'aire lliure!

Barceloneta gurmet

Per molts és el barri on es menja més bé de la ciutat. Us descobrim els millors llocs

Sushi per emportar

Plaers japonesos de take away, per menjar a casa o a l'aire lliure

Famílies als parcs

Un recull de llocs i parcs perquè els més petits gaudeixin de la ciutat

Activitats a l'aire lliure

Les millors propostes a la fresca d'aquesta setmana

Art públic

Algunes de les millors obres d'art de la ciutat es troben en plena ciutat

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les nostres recomanacions diàries.