Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Coses per fer a Barcelona el divendres a la nit

Les millors propostes per començar el cap de setmana

Publicitat
 • Art
 • Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

El Poblenou Urban District, l'associació cultural que s'encarrega d'impulsar l'art i la creativitat del districte cultural i creatiu de Barcelona, celebra la quarta edició de l'AR-DE. El circuit d'accés gratuït per galeries, showrooms i museus del Poblenou amb l'objectiu de promoure l'art i el disseny, serà els dies 24, 25 i 26 de març. Alguns dels espais que conformen el circuit són el Bd Barcelona DesignDisseny Hub, la galeria Chez Xefo, el Piramidón Centre d'Art Contemporani, entre d'altres.

 • Música
 • Sants - Montjuïc

Deixem que Robbie Williams ens entretingui una altra vegada! L'ex Take That porta a Barcelona la gira XXV Tour 2023, és a dir, una celebració dels seus 25 anys de carrera (en solitari) que passarà pel Palau Sant Jordi els dies 24 i 25 de març del 2023. L'artista britànic, que acaba de publicar el recopilatori amb versions regravades i orquestrades dels seus grans èxits, 'XXV' (2022), promet un espectacle carregat d'energia amb les cançons més memorables del seu repertori. Sou dels que en algun moment de la vostra vida heu vibrat amb 'Let me entertain you', 'Feel', 'No regrets', 'Rock DJ' o 'Angels'? Doncs aquests són només alguns dels hits que Williams interpretarà al Sant Jordi amb una potent –promet– banda elèctrica.

Publicitat
 • Teatre
 • Dreta de l'Eixample

L’escriptora, directora i actriu Anna Agulló Prieto ens endinsa a la bogeria a través d’un monòleg sobre la seva experiència amb el trastorn mental. La pressió de la feina, la precarietat, l’ideal de l’amor romàntic i la persecució de l’èxit són alguns dels factors que compartim tots i que entren en joc en aquest terrible viatge, narrat amb tota la cruesa. 

 • Música
 • La Font d'en Fargues

'El principio' (2020) és el debut discogràfic amb què es presenta la compositora i saxofonista de jazz Alba Alsina. L'artista fusiona jazz i flamenc-jazz amb sons electrònics en un disc que es compon per vuit temes personals i biogràfics. Liderant la seva pròpia banda amb instruments com piano, baix i bateria, i acompanyada per la bailaora Aina Núñez, animarà el Barcelona Districte Cultural amb quatre concerts gratuïts

Publicitat
 • Museus i institucions
 • Interès especial
 • Dreta de l'Eixample

Empoderament, visibilització, esperança i noves oportunitats són alguns temes dels quals es parla a ‘Dones Invisibles’. Coincidint amb el dia de la dona, aquesta proposta de la Direcció General de Difusió i la Fundació Setba vol visibilitzar la vida de les dones recluses, un col·lectiu que pateix una triple condemna: social, personal i penitenciària.

 

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat