La cuina asiàtica més exòtica

Descobreix la riquesa de la gastronomia oriental
Indochine Ly Leap
Indochine Ly Leap
Advertising
Restaurants, Sud-asiàtica

Indochine Ly Leap

icon-location-pin Eixample

Un deliri de tapes d'inspiració asiàtica, en què Ly Leap juga virtuosament amb les espècies, els cítrics i les herbes aromàtiques. L'espai és una bogeria: mil metres quadrats de jungla, on les taules són illots en un canal d'aigua, amb peixos i tot. –R.M

Restaurants, Cuina creativa

Dos Palillos

icon-location-pin El Raval

Albert Raurich –bullinià de pro– demostra que existeix germanor entre les tapes asiàtiques i espanyoles, i un nivell d'excel·lència de producte i creativitat que els ha valgut la seva primera estrella Michelin. Dos Palillos és una perfecta fusió entre bar Manolo i barra asiàtica d’alta cuina, un lloc que no té ni taules i on, si no tenen temps, no et van abocant el vi. Reflexió: part de l’estrella Michelin sempre premia el servei, i que ells la tinguin encara posa en més valor les seves fenomenals tapes asiàtiques.

Advertising
Restaurants, Japonesa

Koy Shunka

icon-location-pin El Gòtic

El germà bessó del Shunka és l'evolució sofisticada d'aquest; la seva carta, llarguíssima, demana que triem el menú de vuit plats per tenir una perspectiva general del seu excels magisteri del sushi. –M.C

Restaurants, Tailandesa

Bangkok Cafè

icon-location-pin Les Corts

Avui m’empeny el dilema. ¿Segur que he d’explicar que hi ha un restaurant tailandès fantàstic al barri de les Corts que molts no coneixen, i que els fans del menjar exòtic consideren una troballa de les proporcions d’Atapuerca? Només accepta comensals de dijous nit a diumenge, i és imprescindible que hi reserveu.

Advertising
Restaurants, Xinesa

Mosquito

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El Mosquito és la repera de l'exotisme. Elaboren cuina cantonesa excel·lent i, en especial, els famosos farcellets xinesos, els dim sum. En Giles, l'amo del restaurant, és un anglès que, després de viatjar durant anys per Àsia, va decidir obrir un restaurant xinès a Barcelona, evitant tots els tòpics. Per encara desviar-se més del lloc comú, té quatre assortidors de cervesa anglesa exquisida i, si no sou de canyes, ofereix més de setanta marques de cervesa artesana catalana i d'arreu del món. A més, pregunteu-li el que us passi pel cap, l'enciclopèdia de la birra la va escriure ell.

Restaurants, Índia

Om India

icon-location-pin Eixample

Allunyat de la sumptuositat d'altres restaurants indis –i això es nota en el preu–, la carta de l'Om India se centra en la regió del Panjab, i les presentacions són sòbries i generoses (el seu papadum, el pa pla en forma de truita, guanya per golejada a tothom). –R.M

Advertising
Restaurants, Vietnamita

Pho

icon-location-pin Eixample

És un plaer tornar a trobar-se amb la vertadera cuina vietnamita, senzilla i saborosa, amb una visita al Pho, autèntic bar i restaurant representant de la cuina del Sud-est asiàtic. Es tracta d’una cuina que no sols és gustosa, sinó que també és sana i fresca. Destaca entre les altres cuines orientals, com la xinesa, per exemple, perquè utilitza menys fregits, o la tailandesa, perquè no abusa del picant. El picant, als plats vietnamites, més que un impacte és un sabor intens a la boca, potser matisat per l’abundància d’herbes que intervenen en els plats, com la menta –gran protagonista–, l’alfàbrega o el coriandre, que dosifiquen molt sàviament. (Llegir-ne més)

Time Out diu
Restaurants, Japonesa

Taverna Japonesa Wakasa

icon-location-pin Gràcia

Quatre taules mal comptades i un matrimoni japonès són sufucients per preparar el millor sushi de Barcelona segons 'Time Out': 'nigiri' de salmó brasejat, makis de salmó i nap... I postres japoneses. Com viatjar al Japó sense pagar bitllet. Alerta, només a la nit.

Advertising
Restaurants, Cuina internacional

Rincón Persa

icon-location-pin Eixample

Autèntica cuina persa en un àmbit senzill però molt càlid. Dansa del ventre divendres i dissabtes. Fan molt bona cuina i val la pena interessar-se demanant la seva recepta. Excel·lent relació preu-qualitat. –M.A

Restaurants, Nepalesa

Himali

icon-location-pin Vila de Gràcia

A Gràcia funciona des de fa molts anys el primer restaurant nepalès que hi va haver a la ciutat. Després, amb el fort corrent immigratori, en van arribar d’altres, tot i que l’Himali continua perdurant en el record dels paladars que gaudeixen assaborint les diferents cultures. Senzill, com ho és la seva cuina, l’Himali impacta d’entrada per les aromes que inunden la sala diàfana, sòbria, on els plats són els principals protagonistes. La gastronomia nepalesa té una forta influència de la cuina índia, tot i que ha hagut de posar-hi més imaginació, prescindint gairebé completament dels productes marins perquè el Nepal no té sortida al mar. En canvi, la seva horta i les estupendes salses elaborades amb un riquíssim panorama d’espècies donen un caràcter més intens al menjar. (Llegir-ne més)

Time Out diu
Mostra'n més
Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com