Ubicat al soterrani del Palosanto, el Kokka sedueix amb una barreja colorista de cuina peruana i japonesa. El tiradito de pop i el cebiche són una delícia. El gua bao de cansalada desapareixerà de la cistella en menys de 10 segons. Fan uns nigiris de tonyina deliciosos, però el maki de carn acabarà guanyant la partida. I oblideu- vos del vi: només un psicòpata diria que no al pisco sour amb sake del Kokka.
Gyoza, yaksioba i shushi. Gyoza, yakisoba i sushi. I així fins que el sol engoleixi el planeta. No esteu cansats d’anar sempre als mateixos japonesos i de demanar sempre el mateix als mateixos japonesos? Afortunadament, a Barcelona hi ha restaurants nipons comandats per xefs que busquen altres vies i esquiven tòpics mal assumits. Alguns ho fan amb les brases, n’hi ha que busquen la puresa, d’altres barregen influències, però tots són japonesos nous, bons i diferents. Els exploradors de la gastronomia japonesa estan d’enhorabona: sembla que a Barcelona per fi hi vida més enllà del 'greatest hits' gyoza-yakisoba- sushi.