Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Andrea Gumes i Andreu Juanola, 'La cullerada'
Time Out BarcelonaAndrea Gumes i Andreu Juanola, 'La cullerada'

Els restaurants i bars recomanats a 'La Cullerada'

Una tria dels llocs per menjar i beure que més agraden als convidats que han passat pel podcast de gastronòmic de Time Out

Núria Sanz Megías
Escrit per
Maria Llinares
i
Núria Sanz Megías
Publicitat

Si voleu descobrir nous bars i restaurants de Barcelona, el primer dimecres de cada mes el pòdcast 'La Cullerada' us en dona una pila! Al programa de Time Out, conduït per Andrea Gumes i Andreu Juanola, diferents persones de l'oci i la cultura de la ciutat (Carlos Cuevas, Marta Torné, Jordi Basté...) expliquen les seves passions culinàries (i també les seves fòbies), i ens revelen els seus llocs favorits per menjar i beure. 

Perquè no us en perdeu cap i pugueu tastar-los vosaltres també, us hem recollit aquí tots els llocs que surten a 'La Cullerada', disponible a SpotifyIvoox i també podeu veure els vídeos a YouTube.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Restaurants i bars recomanats a 'La cullerada'

Episodi 9: Ángela Cervantes i David Nogueras

És l'últim capítol de la temporada però l'Ángela Cervantes i el David Nogueras no és queden curts a l'hora de recomanar restaurants i confessar els seus secrets dels seus èxits culiniaris. 

El Mari y Rufo, un bar familiar, és mencionat més d'una vegada i és el lloc de confiança de l'Ángela per celebrar ocasions especials. Si us ve més de gust japonès, hi teniu recomenat el KOH a Sant Martí i si voleu tapes o bons arrossos, el Dos Palillos i Ca la Nuri són dos clàssics més.  

També han sortit el restaurant Disfrutar, el Restaurant la Bonaigua a Sant Just Desvern, la Cova Fumada i la bodega J. Cala.

Episodi 8: Òscar Andreu i Víctor Ródenas

En aquesta ocasió ens acompanya el periodista Òscar Andreu, del programa d'humor de Rac 1, per parlar de la seva passió del menjar i els restaurants, juntament amb el el xef del restaurant Maleducat Víctor Ródenas. 

El Maleducat practica una cuina informal i propera però de producte molt treballat. Acostuma a haver-hi suggeriments que canvien cada dia, i que són un homenatge ple de tècnica i frescor a l’hedonisme desvergonyit. 

En aquest capítol també ens enterem que hi ha bon tiberi a la Bodega Sepúlveda i el Restaurante Mano Rota on tenen la mà trencada per plats de cuina fusió, i també del 'place-to-go' per comprar bons vins: la DI-VÍ Muntaner i Vinus Brindis, on tenen barra de vins.

També hi han aparegut el Caelis, el Restaurant Baló, Els Pescadors i el restaurant basc Ipar Txoko

Publicitat

Episodi 7: Joel Díaz i Lena Maria Grané

En aquest setè capítol acompanyen la taula del podcast el presentador i guionista Joel Díaz i la xef premiada per Time Out del restaurant Baló, Lena Maria Grané

El restaurant de la Lena i la seva parella Ricky Smith ofereixen dos menús degustació i un menú migdia on volen mantenir l'essència dels aliments que utilitzen. Els plats són una fusió de cuina anglesa i cuina del territori.

Diverses recomanacions en aquest podcast. Primer la propietària del Baló recomana el Caelis i després, algunes terrasses de Barcelona i els voltants on anar per gaudir de bon menjar i sol: la terrassa del Martínez, Las Delicias, la Caseta del Migdia, La Cúpula al Garraf i el Cava Bertha a Vilafranca del Penedès.  

Episodi 6: Marta Torné i Sofia Janer

Arriba la primavera i amb ella les noves convidades del pòdcast. Al nou programa d'abril acompanyen la taula la presentadora i actriu Marta Torné i l'exparticipant de MasterChef i copropietària de la pastisseria La Dramerie, Sofia Janer.

Algunes recomanacions d'imprescindibles que heu de tastar a Barcelona per a tots els gustos: Bar CañeteDos Palillos, La Esquinica, Dos Pebrots i el Tres Porquets.

I aquest capítol va de postres i, a més de la recomanació de La Dramerie, us fan una tria de restaurants de la ciutat amb els millors plats per fer la sobretaula: Per Feina, Bodega Pasaje 1986, Molino de Pez, Restaurant Adobo i la pastisseria Escribà

Publicitat

Episodi 5: Bibiana Ballbè i Xavier Pellicer

Al mes de març, hi ha recomanacions de menjar japonès i molta verdura! A aquest capítol, acompanyen a la taula del pòdcast la presentadora i empresària Bibiana Ballbè i el cuiner Xavier Pellicer. 

Al restaurant de Xavier Pellicer aposten per la cuina saludable i és per això que us faran retrobar amb verdures i hortalisses com mai les havíeu tastat. Amb productes ecològics i de proximitat, el xef Pellicer ha estat premiat amb el Premi al Millor Restaurant de Verdures del Món.

A més, us deixen un grapat de restaurants japonesos de Barcelona perquè tasteu sushi de qualitat, per exemple: El Japonés Escondido (Llauder, 1), el restaurant Hitsumabushi, el Sun Taka (Bruc, 146), Grado Sushi, Sato i Tanaka i Parco Sushi

Episodi 4: Rafuel i Vicky Martínez

En el quart capítol, els convidats són dos experts dels fogons: en Rafuel o Chef Rafa, que ha captivat a les xarxes amb les seves receptes, i la Vicky Martínez de Los Tortillez, un dels millors llocs per menjar truites de la ciutat.

Una menció especial als dos locals on en Rafa col·labora, que són Mantequerias Pirenaicas, i les seves truites excel·lents, i a la pastisseria Sacha amb els seus clàssics croissants i delícies dolces. 

Com és un programa que va d'ous, les recomanacions estan dirigides a les millors truites de Barcelona, com les que fan al bar El PolloLes Truites, Kop de Mà i el Petit Galileu (Galileu, 294). 

Publicitat

Episodi 3: Marc Giró i Camila Espinoza

Al tercer capítol, el Marc Giró hi posa glamur i un munt d'anècdotes divertides, com les de la Camila Espinoza, propietària del Pepa Bar a Vins (Aribau, 41).

La primera recomanació és, esclar, la del Pepa Bar a Vins, que ja va recomanar en Carlos Cuevas al capítol anterior, i que destaca per les seves tapes fetes amb productes de qualitat i de temporada, perfectes per acompanyar una carta de vins excelsa. 

Episodi 2: Carlos Cuevas i Èlia Caral

En aquest segon capítol, participen al pòdcast l'actor Carlos Cuevas, i l'experta en dumplings, l'Èlia Caral, que és propietària del restaurant Dr. Zhang.

Comencem amb la recomanació del Lluritu 2, de què Cuevas n'és copropietari, un local que ofereix peix i marisc de qualitat, fora dels preus elevats que se solen pagar. 

Si sou dels que quan comença a fer una mica de fred ja agafeu l'olla per fer la sopa, recomanen Terra d'Escudella i Al Kostat (Rda. Sant Antoni, 41). 

A la cuina de Dr Zhang de l'Èlia Caral també ofereixen sopes. Són asiàtiques i podeu tastar algunes com la sopa de curri vermell amb llet de coco i la sopa de 'noodles' amb 'pak choi'. Però la menció especial s'ha de fer als dumplings, l'especialitat de la casa i on hi ha una gran varietat per a tots els gustos i paladars. 

També us conviden a tastar la cuina catalana que ofereixen  el Bar del Pla, el Pepa Bar a Vins (Aribau, 41), el Gelida, el Can Vilaró, el Ca l'Estevet i la Bodega Sepúlveda

Publicitat

Episodi 1: Jordi Basté i Carlota Claver

El pòdcast de Time Out s'estrena amb una de les veus dels matins de Catalunya, en Jordi Basté, per descobrir quins són els seus llocs preferits de Barcelona on fer un àpat i gaudir del menjar. 

Si voleu un xinés, en Basté ho té clar: el restaurant He Cheng (Entença, 12), un local segons ell curiós, però de cuina deliciosa, com ara les llengües d'ànec . I petita menció a la cuina imperial de China Crown

Recomanació especial a La Gormanda d'on és propietària la Carlota Claver, convidada també a aquest primer programa. Els ingredients que ofereixen a la seva carta destaquen per ser de temporada i del territori, apostant per la cuina tradicional catalana però fent-li un gir contemporani als plats, com ara el caneló d'ànec amb bolets de temporada, foie-gras i un acompanyament de pera confitada.

I per acabar, un bon recull de recomanacions per als que sigueu fans de descobrir entrepans deliciosos. En parlen del Bar Alegria, que diu Basté que és un dels descobriments dels últims temps, el Lomo Alto & Lomo Bajo, el restaurant Mirch amb entrepans com el de contracuixa de pollastre especiat fregit amb brioix de mantega torrat, el Bardeni amb l'entrepà de filet de vaca xarolesa amb salsa de cafè de París, ceba, maionesa xili i formatge cheddar, el Bar Torpedo amb un entrepà de cranc blau fregit amb cacauets i un toc picant i el Bar Heidelberg, a Ronda Universitat 5. 

Recomanat

    Més de Time In

      També t'agradarà
      També t'agradarà
      Publicitat