Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Restaurants de Sarrià

Restaurants de Sarrià

La millor cuina del barri

Vivanda
Scott Chasserot Vivanda
Advertising

Sarrià és un dels escassos llocs de Barcelona que encara conserven el caliu de barri. I potser no té el vertiginós ritme d'obertura de restaurants del Born, pero quan un restaurant obre a Sarrià i es manté us en podeu fer creus que s'ha creat una parròquia fidel. Aquí teniu una llisteta de locals de Sarrià on us tractaran com a casa.

RECOMANAT: Els 50 millors restaurants de Barcelona.

Restaurants

Les Truites

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

Joan Antoni Miró és un guru de la truita: va obrir aquest restaurant l'any 1985 i des del principi el va centrar en la truita: hi podem tastar senzilles obres d'art gastronòmiques, com una truita de caviar, cranc i salmó fumat. I truites per postres: tasteu la de cireres i plàtan.

Restaurants, Mediterrània

Tram-Tram

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

L'Isidre i la Reyes han aconseguit imposar-se amb aquest restaurant càlid i familiar, instaŀlat en un casalot de Sarrià amb pati interior i habitacions habilitades com a salons bufons i acollidors. La seva carta presenta, entre altres delicies, tres textures de carxofes, foie gras amb ou de corral amb salsa de périgueux, bacallà a la mel amb aroma mediterrani, albergínia fumada i balsàmic o l'arròs melós d'ous de reig amb costella gourmanda.

Advertising
Restaurants, Hamburgueses

La Burg

icon-location-pin Les Tres Torres

L'ou s’ha convertit en un element indispensable per a moltes hamburgueses però la New York, en lloc d’incloure’l ferrat, l’hi posa escaldat. Un detall que revela el vessant gurmet d’un restaurant devot de l’hamburguesa. La fórmula és aparentment simple: carn de bou de raça alpina, tomàquet, ceba confitada, emmental i l'ou. Tenen deu varietats més que desmitifiquen el poc valor gastronòmic de les castigades hamburgueses.

Restaurants

Bar Tomás

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

Quan algú per primer cop assegura que fas les millors braves de Barcelona, t'està fotent una soga al coll. Als del Bar Tomàs ja fa molt temps que els van erigir com els reis de la patata brava i això és molt dur. No hi ha dia que se'ls pugui cremar una patata, ni ningú no permetria que se'ls acabés la salsa. En qualsevol moment, pot arribar un client de l'altra banda del planeta a tastar les braves del Tomàs. Són molt bones, és ben cert, però jo no deixaria de tastar el vermut, les tapes i les gerres de cervesa enormes, per si de cas.

Advertising
Restaurants, Francesa

Gouthier

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

En un ambient de sobri bon gust, amb poques taules i algunes d'altes per a fer un mos, el local ofereix no solament varietat d'ostres sinó també conserves d'alta qualitat i poc vistes al mercat, com l'anguila fumada amb safrà, el fetge de rap, el morro de salmó i la tripa de bacallà fumada. Bona selecció de formatges, ben afinats. Els vins i xampanys se serveixen en copa, amb una selecció per a totes les butxaques i capricis.

Restaurants, Bar d'entrepans

Panino Silvestre

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

L'empresari de la moda Gonzalo Comella s'ha reinventat com a empresari dels entrepans. El Panino Silvestre és producte de les seves estades a Milà: hi trobareu entrepans italians, com han de ser: calents per fora i freds per dins. Tot l'embotit ve directe de Milà. Hi podeu menajr delícies com l'entrepà de 'porchetta' (porc rostit a la brasa amb mel) i també bones piadines.

Advertising
Restaurants

La Taula

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

Francesc Pérez, després d'exercir de maitre del Via Veneto i de director del Tragaluz entre d'altres, va obrir el seu propi projecte. A La Taula hi trobarem cuina mediterrània però també amb una forta influència de la cuina centroeuropea. A l’apartat de suggeriments hi trobem dues especialitats úniques a la ciutat. La primera, exportada de la ciutat austríaca de Graz: es tracta d’una crema de carabassa natural que es fa amb les llavors torrades de la carbassa i un oli pur de carbassa que només es fa en aquesta zona. Més cucurbitàcia, impossible. La segona és el malakoff, que tot i les seves ressonàncies eslaves és una especialitat que només es cuina a la zona vinícola suïssa de La Côte: dues boles de gruyère pur arrebossades i cruixents, amoroses i fondants.

Restaurants, Cuina contemporània

Vivanda

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

La mà del xef Jordi Vilà ha tornat a coŀlocar aquest petit restaurant de molta història en un nivell elevat i és un punt de referència de bona cuina, amb una carta on destaquen tapes i platets de gran qualitat a preus assequibles. És difícil pronunciar-se per alguns plats, ja que l'allau creadora de Vilà posa les coses difícils. A més, té una terrassa interior molt agradable, ideal per a nits de primavera, estiu i tardor.

Advertising
Restaurants

La Balsa

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

Una cuina entre mediterrània i basca, amb carn i peix d'alta qualitat. Aquest restaurant emblemàtic va néixer a finals dels anys 70, però manté la seva vigència per la bona cuina, el bon servei i un dels entorns més elegants de la ciutat. Amb premi FAD inclòs, el restaurant, preciós, s'aixeca damunt una antiga balsa de regadiu amb els murs intactes. A l'hivern tenen disponible una de les dues terrasses, amb una capacitat de fins a 50 persones.

Advertising